Şimdi Ara

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps 41.500 tllik başlangıç fiyatıyla geldi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapmayın ya,kebapçıya gidip ziyafet çekmeme az kaldı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Screamer dostum, sevgili arkadaşlar,

Bu kebap böyle lüks zartlarda ve elit zortlarda yenilmez. Şöyle ayağın toprağa değecek, masaya kağıt serilecek, açık havada yenir ki üzerine duman ve yağ kokusu sinmesin diye, ağaçlardan yayılan temiz oksijen, akciğerlerine çekeceksin, öyle kristal kadeh, takım elbiseli ve kravatlı garsonlar olmaz.

Kebabın Kuralları

1. Ezme salatayla yenir (domates, soğan, maydanoz, tuz, pul biber, zeytinyağı vb.).
    2. Çok ince açılmış sıcak pide ekmeği ile lokmalar şeklinde yenir.
    3. Kebap mezesiz yenir ama bira veya rakı içilecekse meze gelebilir.
    4. Kebapçıda aslında sucuk yenmez, sonra ciğer de sadece sabah yenir!
    5. Kebabın yanında ayran, şalgam içilir, şekerli içecek içilmez! Ama ah işte ah ah ah!
    6. Etin üzerine LİMON SIKILMAZ...!!! Bunu yapan kebapa ihanet etmiş olur, sakın ha!
    7. Önce pide arası et lokma olarak yenir, arkasından ezme salata, sonra az soğan.
    8. Yemekten sonra maydanoz ve beyaz turp yenir, soğan kokusunu bastırmak için.
    9. Kebaptan sonra çay içilir, alkol alınmışsa şekersiz kahve de olabilir.
    10. Tatlı 1 saat sonra yenir. Esas kebap tatlısı da peynirli veya kaymaklı künefedir.

Taner Göde altın kuralları yazmış bizede bunları uygulamak düşer

• akşam akşam gördüm, sizin yaptığınız günahbe ölüyorum açlıktan böylede güzel resimler konulmazki,
    ayda yılda bir mesaj atarım, dayanamadım o sahnelere. Afyet olsun helal helal

• taner abi bilir o marşı

adanalıyık allahın adamıyık
    ete .... muhabbete doymayık
    hapishane damımız vali babamız
    kol saatimiz kelepçemiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecstasymen -- 27 Mayıs 2009; 19:13:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

İŞTE YIKILDIGIM AN

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/golf/teknik

Golf 1.6 TDI 90hp versiyonla gelmiş... Benim anlamadıgfım Almanya'da 90hp'lik model yok. Doğuş zorla mı ürettiriyo VW'ye 90hp'lik yap bizim motorları 3 ay sonra da 105hp'yi geitirtiriz 2500TL de fark alırız hem 15hp için filan mı diyo ne diyo anlamadım...

1800 devirde 230Nm tork
    4200 devirde 90hp
    0-100: 12.9sn
    Ortalama yakıt tüketimi: 4,5lt

edit: Şehir içi yakıt tüketimi 5,7 lt yanlış yazmışım demin.

Melih, 90 hp de var, sanırım yeni Polo'da kullanılıyor o motor.

Kabul ediyorum Golf sınıfının en iyi arabalarından biri ama bu düşünce sadece fiyat parametresi göz önüne alınmazsa geçerli.

Bakalım 105 hp nin fiyatı nasıl olacak? En çok merak ettiğim konu ise, Bravo Emotion ile Golf Boşline arasından ne kadar fiyat farkı olacak?

• quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

İŞTE YIKILDIGIM AN

Golf 1.6 TDI 90hp versiyonla gelmiş... Benim anlamadıgfım Almanya'da 90hp'lik model yok. Doğuş zorla mı ürettiriyo VW'ye 90hp'lik yap bizim motorları 3 ay sonra da 105hp'yi geitirtiriz 2500TL de fark alırız hem 15hp için filan mı diyo ne diyo anlamadım...

1800 devirde 230Nm tork
    4200 devirde 90hp

Melih, 90 hp de var, sanırım yeni Polo'da kullanılıyor o motor.

Kabul ediyorum Golf sınıfının en iyi arabalarından biri ama bu düşünce sadece fiyat parametresi göz önüne alınmazsa geçerli.

Bakalım 105 hp nin fiyatı nasıl olacak? En çok merak ettiğim konu ise, Bravo Emotion ile Golf Boşline arasından ne kadar fiyat farkı olacak?

105 ps başlıktada yazdığım gibi 41500 den başlıyacak ama bu 90 lık golf nerden cıktı benim bildigim focus i30 c4 ve golfte var bu motor

• bu arabayada böyle bir motor yakışırdı zaten ne beklenirdiki zaten tasarım faciasından sonra dizel faciası
  • En çok merak ettiğim husus toyotanın dizel motorunu 90hp diye yerden yere vuranlar bu motora ne yorum yapacaklar. Toyotada bulunan 1,4lt dizel motoru yaris, corolla ve auriste ayrı ayrı kullanmış biri olarak performansının gayet iyi olduğunu bildiğim için golfte de oldukça tatminkar olacağına eminim ama arabaları kullanmadan ahkam kesen ulemalar ne diyecek hep beraber göreceğiz.
  • 1.6 multijet 120bg 300 nm 0-100km/h 10.5 sn

1.6 duratorq tdci 109hp 240nm (overboost 260nm) 0-100km/h 10.9 sn

golf 0-100km/h 12.9 sn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik
    quote:

İŞTE YIKILDIGIM AN

1800 devirde 230Nm tork
    4200 devirde 90hp

Melih, 90 hp de var, sanırım yeni Polo'da kullanılıyor o motor. Kabul ediyorum Golf sınıfının en iyi arabalarından biri ama bu düşünce sadece fiyat parametresi göz önüne alınmazsa geçerli. Bakalım 105 hp nin fiyatı nasıl olacak? En çok merak ettiğim konu ise, Bravo Emotion ile Golf Boşline arasından ne kadar fiyat farkı olacak?

Evet bu 1.6 litre CR motorun şu anda bilinen 4 güç versiyonu var, biz gazoz beklerken ithalatçı bize belediye gazozu getirdi. Çok ciddi söylüyorum, bence bu Türk tüketicisine bir hakarettir! 1.9 TDI bile 105 HP'ydi...!!! Yani hacim küçülünce güç de mi azaldı ithalatçı...?!?!?

1.6 TDI CR 55-85kW
    Configuration inline 4 cylinder 1598cc (120.1 cu in)
    Bore x Stroke (mm) 79,5 x 80,5
    Head 4 valves per cylinder, DOHC, driven by chain on the gearbox-side
    Fuel system Common-Rail Injection with 8 nozzle output, piezo elements, pressure up to 1850 bar
    Aspiration turbocharged, intercooled, water cooled Exhaust Gas Recirculation
    Output
    55kW / 75 hp at 4000 rpm, 195 Nm from 1500 to 2500 rpm
    66kW / 90 hp at 4200 rpm, 230 Nm from 1500 to 2500 rpm
    77kW / 105 hp at 4400 rpm, 230-250 Nm from 1500 to 2500 rpm
    85kW / 115 hp at 4400 rpm, 250 Nm from 2000 to 2500 rpm

assembeld in the new Polo and PQ25 model also in the Golf 6, Plus and Station Wagon

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

En çok merak ettiğim husus toyotanın dizel motorunu 90hp diye yerden yere vuranlar bu motora ne yorum yapacaklar. Toyotada bulunan 1,4lt dizel motoru yaris, corolla ve auriste ayrı ayrı kullanmış biri olarak performansının gayet iyi olduğunu bildiğim için golfte de oldukça tatminkar olacağına eminim ama arabaları kullanmadan ahkam kesen ulemalar ne diyecek hep beraber göreceğiz.

O toyotanın 90 hp si,bu yeni çıkan Vw nin 90 hp si .Aradaki farkı bilmiyorsan hiç girme bu forumlara ,hiç bir şey öğrenememişsin demekki buralardan..

Dermişim...

• quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

En çok merak ettiğim husus toyotanın dizel motorunu 90hp diye yerden yere vuranlar bu motora ne yorum yapacaklar. Toyotada bulunan 1,4lt dizel motoru yaris, corolla ve auriste ayrı ayrı kullanmış biri olarak performansının gayet iyi olduğunu bildiğim için golfte de oldukça tatminkar olacağına eminim ama arabaları kullanmadan ahkam kesen ulemalar ne diyecek hep beraber göreceğiz.

O toyotanın 90 hp si,bu yeni çıkan Vw nin 90 hp si .Aradaki farkı bilmiyorsan hiç girme bu forumlara ,hiç bir şey öğrenememişsin demekki buralardan..

Dermişim...

harbı cıddı soluyosun sandım, ne dıyor bu fln oldum bı an

• quote:

İŞTE YIKILDIGIM AN

1800 devirde 230Nm tork
    4200 devirde 90hp

bu ne la 12,9 sn hizlanma yaris ucar gider yanından bunun 11 sn ile

• neden 90 hp sorusunun muhtemel cevapları;

1-90 hp'lik versiyonda dpf yoksa veya daha düşük frekans ile çalışıyorsa doğuş 2.0 motorlarda yaşanılan problemleri yaşamamak istememiş olabilir.

2-akademik olarak "pazarın kaymağını almak" olarak tabir edilen yöntemle hazırda bekleyen talebi sömürüp sonra 105 hp'lik motoru pazara sürmek.

3-Almanlar 105likler bize lazım alın bu motoru idare edin demiş de olabilirler zira 90 hplik golf almanya da yok.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetay&ArticleID=937482&CategoryID=101

bu arada 41500 lük golf 90 hp lik golfmüş, ve doğuş genel müdürü golf satışlarının yarısının bu motorla olacağını düşünüyoruz demiş,

ege cansen 1, bu adam 2, yaparız diyorsa yapar...

güzide milletim segment dz, hacim demez, motor demez, performans demez, donanım demez, vw der ve bu arabayı 110 hp'lik 407'ye hatta lagunaya tercih eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19can84 -- 27 Mayıs 2009; 23:13:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

güzide milletim segment dz, hacim demez, motor demez, performans demez, donanım demez, vw der ve bu arabayı 110 hp'lik 407'ye hatta lagunaya tercih eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 27 Mayıs 2009; 23:23:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

neden 90 hp sorusunun muhtemel cevapları;

1-90 hp'lik versiyonda dpf yoksa veya daha düşük frekans ile çalışıyorsa doğuş 2.0 motorlarda yaşanılan problemleri yaşamamak istememiş olabilir.
    2-akademik olarak "pazarın kaymağını almak" olarak tabir edilen yöntemle hazırda bekleyen talebi sömürüp sonra 105 hp'lik motoru pazara sürmek.
    3-Almanlar 105likler bize lazım alın bu motoru idare edin demiş de olabilirler zira 90 hplik golf almanya da yok.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalHaberDetay&ArticleID=937482&CategoryID=101

bu arada 41500 lük golf 90 hp lik golfmüş, ve doğuş genel müdürü golf satışlarının yarısının bu motorla olacağını düşünüyoruz demiş, ege cansen 1, bu adam 2, yaparız diyorsa yapar... güzide milletim segment dz, hacim demez, motor demez, performans demez, donanım demez, vw der ve bu arabayı 110 hp'lik 407'ye hatta lagunaya tercih eder

Radikal'in verdiği bilgilerin hepsi hatalı.

1. VW 1.6 TDI motoru Doğuş istediği için veya Türkiye için üretmedi, 1.9 TDI'nin yerine ve downsizing (küçültme) politikası gereğince üretti.
    2. Bu motor sadece Türkiye'de değil, dizel motorlu VW marka araçların satıldığı ülkelerde de satılacak, en başta zaten Almanya.
    3. GOLF VI'ya 105 HP motorlu 1.6 TDI Almanya'da satılırken Türkiye'ye 90 HP zayıf motoru getirmenin geçerli hiçbir sebebi OLAMAZ...!!!

Çok sinirliyim...!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Çok sinirliyim...!!!

haklısın bu işte büyük bir kaymak söz konusu gibi

• doğuştan başka ne beklenebilirdi ki zaten.

gerçi halk böyle olduktan sonra doğuşun politikalarına kızmanın hiçbir mantığı yok.
  • dogusa laf etmenın anlamı yok dogusa ates puskurmenınde anlamı yok sonucta halkımız bılerek ve ısteyerek somuruluyo sıkayet etmenınde anlamı yok alternatıfsız bı arac degıl sonucta gunumuzde ferrarı lambo gıbı aracların bıle alternatıfı varken vw bulunmaz hınt kuması gıbı davranırsanız dogusada guzelce somurur arkadaslar sızı hıc kusura bakmayın dogusada kızıp sınırlenmeyın bence kendınızde arayın bırazda sucu....
  • dostum başlığa 90 Pferdestärke eklermisin
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.