Şimdi Ara

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps 41.500 tllik başlangıç fiyatıyla geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
0
Favori
21.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asıl benim canım çiğ börek istiyor, ama öyle böyle değil yani. Gözümün önünden geçiyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 27 Mayıs 2009; 17:23:45 >
  • Demokles' in kılıcı gibi mübarek şu passat.
    adamın tepesinde sallanıyor at kılının ucuna asılı.
    başka bir modelle kıyaslamayagörün, hemen borular ötmeye başlıyor, kalkanlar kalkıyor. passat' ı ikinci sıraya koymayın hele.. süvariler hücuma geçiyor.
    passat kıyaslanamaz. eline su dökülemez. o bir passat. haşa. tapın pasata. golfe. cörmın meyd. hay enginiyıring.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 27 Mayıs 2009; 17:26:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

passat gercekten rahat ve konforlu bir araba bu konuda lafı kesinlikle haketmiyor..

insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil..Ama su 2007 modellerinde olan 115 lik fsi motor gercekten eniştemde var gitmiyor arkadas araba..Hızlanması cok yavas..Yuksek hızlarda devir cevirmek zorundasınız..Araba tamamen devirli kullanmaya odaklanmıs bir araba gibi..

122lik passatı bilmem gerci 115likle arasında cok fazla guc farkı yok fakat 115lik tork yoksunu bir arac..tsi motorda bole bir problem olmasa gerek turbonun avantajıyla..

"insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil"

ne göz varmis sende kusura bakma ama

yilin araci o yuzden secildi herhalde

arkadasım ne kadar opelci oldugumu bilmiyorsun herhalde opeli daha yeni sattım..

İki aracı de denedim vw yle baya bir seyehat ettim..İstanbuldan muğlaya felan..Kafadan atmıyorum yorumumu...

sana kafadan atiiyorsun diyen olmadi zaten. ama oyle passatin eline su dokemicek bir araç değil kendisi hatta bana göre dis ve iç güzellik olarak passattan iyi... konforunu bilemem ama d segmentinde sonucta passattan ne kadar kötü olabilirki ???

• börekti çörekti dediniz iştahımızı açtınız bende kamyoncu işi karışık tost söyledim yarım ekmek arası :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

passat gercekten rahat ve konforlu bir araba bu konuda lafı kesinlikle haketmiyor..

insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil..Ama su 2007 modellerinde olan 115 lik fsi motor gercekten eniştemde var gitmiyor arkadas araba..Hızlanması cok yavas..Yuksek hızlarda devir cevirmek zorundasınız..Araba tamamen devirli kullanmaya odaklanmıs bir araba gibi..

122lik passatı bilmem gerci 115likle arasında cok fazla guc farkı yok fakat 115lik tork yoksunu bir arac..tsi motorda bole bir problem olmasa gerek turbonun avantajıyla..

"insignia halen gozumde passatın eline su dokecek seviyede bir araba değil"

ne göz varmis sende kusura bakma ama

yilin araci o yuzden secildi herhalde

Yılın otomobili ödülünü almış olması yılın bu segmentte en kaliteli araç olduğu anlamına gelmiyor.B segmentindeki Fiesta,1 puan farkla 2.oldu.Sorunsuz da değil.

"Yılın otomobili" gazına gelip hepsinden iyi demeyin,yanılabilirsiniz.

olabilir zaten bence fiestada sinifinin en eyi araci demekki adamlar nekadar dogru oylama yapmislar

• Yahu birer çay koyun kendinize, alın börekleri sakinleşin, bu kadar geyik bir konuda da hala tartışmaktan bıkmadınız mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Yahu birer çay koyun kendinize, alın börekleri sakinleşin, bu kadar geyik bir konuda da hala tartışmaktan bıkmadınız mı?

bu sıcakta ne cayı yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

Demokles' in kılıcı gibi mübarek şu passat. adamın tepesinde sallanıyor at kılının ucuna asılı. başka bir modelle kıyaslamayagörün, hemen borular ötmeye başlıyor, kalkanlar kalkıyor. passat' ı ikinci sıraya koymayın hele.. süvariler hücuma geçiyor. passat kıyaslanamaz. eline su dökülemez. o bir passat. haşa. tapın pasata. golfe. cörmın meyd. hay enginiyıring.

Yok ya o kadar da değil dostum. Konu PASSAT'tan ziyade VW GOLF 1.6 TDI, hakikaten PASSAT nereden çıktı, ben de bilmiyorum? En iyisi biz bu forumu şöyle nehir kenarında bir kebap masasında tartışsak nasıl olur?

Vw Golf 1.6 tdi 90 ps  41.500 tllik başlangıç  fiyatıyla geldi

• taner göde klasiği olmuş tam

abi o senin buronun karşısında köşede dönerciler vardı neydi adı ya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Yahu birer çay koyun kendinize, alın börekleri sakinleşin, bu kadar geyik bir konuda da hala tartışmaktan bıkmadınız mı?

bu sıcakta ne cayı yahu

Çay harareti alır,bünyeyi rahatlatır ayrıca aganigi aganigi

Ah Taner abi neettin

• quote:

Orjinalden alıntı: ecstasymen

taner göde klasiği olmuş tam abi o senin buronun karşısında köşede dönerciler vardı neydi adı ya

Gökçeli duruyor, tam köşede, Gondol da İskenderiye oldu ama işleticiler aynı (Tansu ve Tanyu), Turgut Özal Dönerciler Kavşağında da İskenderiye, Zeki Bey Bursa Döner (sahte) ve Uludağ İskender Döner (gerçek) tam kapasite full çalışıyor. Çakmak Caddesi de Tavuk Dönercilerin dadandığı bir sokak oldu ne yazık ki.

Fakat en güzel kebap her zamanki gibi SAHİL KEBAP SALONU "CİNO"da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Yok ya o kadar da değil dostum. Konu PASSAT'tan ziyade VW GOLF 1.6 TDI, hakikaten PASSAT nereden çıktı, ben de bilmiyorum? En iyisi biz bu forumu şöyle nehir kenarında bir kebap masasında tartışsak nasıl olur?

Ben bu konunun bir başını okumuştum herhalde dün. Bu gün açtım, son sayfada Passat' ın eline su dökülmez yazıyor, şaşırdım.

Bu arada gözüm gönlüm açıldı, tam olarak nereden ola bu fotoğraflar, İstanbul Ankara arasında bir yerden mi diye tahmin etsem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Screamer

quote:

bu sıcakta ne cayı yahu

Çay harareti alır,bünyeyi rahatlatır ayrıca aganigi aganigi

Çay candır.
  • Futbol programlarına benziyor.
    Konu otomobil ama otomobilden başka her şey konuşuluyor
  • Screamer dostum, sevgili arkadaşlar,

Bu kebap böyle lüks zartlarda ve elit zortlarda yenilmez. Şöyle ayağın toprağa değecek, masaya kağıt serilecek, açık havada yenir ki üzerine duman ve yağ kokusu sinmesin diye, ağaçlardan yayılan temiz oksijen, akciğerlerine çekeceksin, öyle kristal kadeh, takım elbiseli ve kravatlı garsonlar olmaz.

Kebabın Kuralları

1. Ezme salatayla yenir (domates, soğan, maydanoz, tuz, pul biber, zeytinyağı vb.).
    2. Çok ince açılmış sıcak pide ekmeği ile lokmalar şeklinde yenir.
    3. Kebap mezesiz yenir ama bira veya rakı içilecekse meze gelebilir.
    4. Kebapçıda aslında sucuk yenmez, sonra ciğer de sadece sabah yenir!
    5. Kebabın yanında ayran, şalgam içilir, şekerli içecek içilmez! Ama ah işte ah ah ah!
    6. Etin üzerine LİMON SIKILMAZ...!!! Bunu yapan kebapa ihanet etmiş olur, sakın ha!
    7. Önce pide arası et lokma olarak yenir, arkasından ezme salata, sonra az soğan.
    8. Yemekten sonra maydanoz ve beyaz turp yenir, soğan kokusunu bastırmak için.
    9. Kebaptan sonra çay içilir, alkol alınmışsa şekersiz kahve de olabilir.
    10. Tatlı 1 saat sonra yenir. Esas kebap tatlısı da peynirli veya kaymaklı künefedir.

• sanki burası geyik topici olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Futbol programlarına benziyor.

anket koyalım foruma

otomobil genel kilo aldırıyormu aldırmıyormu diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecstasymen

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

Futbol programlarına benziyor.

anket koyalım foruma

otomobil genel kilo aldırıyormu aldırmıyormu diye

Otomobil genel değil Taner Göde kilo aldırıyor adama

• İŞTE YIKILDIGIM AN

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/golf/teknik

Golf 1.6 TDI 90hp versiyonla gelmiş... Benim anlamadıgfım Almanya'da 90hp'lik model yok. Doğuş zorla mı ürettiriyo VW'ye 90hp'lik yap bizim motorları 3 ay sonra da 105hp'yi geitirtiriz 2500TL de fark alırız hem 15hp için filan mı diyo ne diyo anlamadım...

1800 devirde 230Nm tork
    4200 devirde 90hp
    0-100: 12.9sn
    Ortalama yakıt tüketimi: 4,5lt

edit: Şehir içi yakıt tüketimi 5,7 lt yanlış yazmışım demin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 27 Mayıs 2009; 18:43:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

İŞTE YIKILDIGIM AN

http://binekarac.vw.com.tr/#/binek/model/golf/teknik

Golf 1.6 TDI 90hp versiyonla gelmiş... Benim anlamadıgfım Almanya'da 90hp'lik model yok. Doğuş zorla mı ürettiriyo VW'ye 90hp'lik yap bizim motorları 3 ay sonra da 105hp'yi geitirtiriz 2500TL de fark alırız hem 15hp için filan mı diyo ne diyo anlamadım...

1800 devirde 230Nm tork
    4200 devirde 90hp
    0-100: 12.9sn
    Ortalama yakıt tüketimi: 4,5lt

edit: Şehir içi yakıt tüketimi 5,7 lt yanlış yazmışım demin.

REZALET DİZ BOYU!

koskoca 1.6 dızel araba alıcaksın, 90 hp olucak

0-100 1.3 astra cdti ile aynı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.