Şimdi Ara

vw Golf 4 kullanicilari(ozellikle 1.6 comfortline , 1.8 highline ,1.8 4motion.)yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abilerim kardeslerim , ben ilk arabami alacagim ve buda golf 4 olacak yillardir aklimda . Bana ozellikle yukarida yazan 3 modelden hangisinIz onerirsiniZ, lutfen yardim ,benim gonlum nedense 1.8 4motiona akiyor istanbulda yasiyorum , 1.8 de olabilir ben daha cok donanimsal yaklasiyorm konforu on planda tutuyorum ,sizde fikirlerinizle beni aydinlatirsaniz cok sevinirim herkese iyi gunler diliyorum cevaplarinizi bekliyorum😊lutfen yardim(ayrica konuyu dogru yere actigima emin olamadim. cunku yeniyim forumda uye olarak ,k.bakmayin yanlislik varsa)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-hemsir -- 6 Temmuz 2015; 13:44:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle merhabalar. 2009-2012 yıllarında golf 4 comf. model aracım vardı. Aracın artı ve eksilerini kendi gözlemlediğim kadarıyla yazacağım.

Artıları
    1. Araç bence görünüş olarak modelindeki diğer markaların HB lerine göre daha göze hoş geliyor.
    2. Araç ses yalıtımı olarak çok iyi
    3. Müzik ses sistemi olarak tatmin edici
    4. Koltuklarını çok beğenmiştim. İstanbul-Trabzon arası yolculuklarımda hiç yormazdı beni.
    5. Sürüşü zevklidir.
    6. Yol tutuşu iyi
    Eksileri
    1. Performansını hiç beğenmezdim şehir içinde.
    2. Özellikle yaz aylarında iç mekandan gelen trim sesleri. Ön gögüsten özellikle.
    3. Çok yakar az kaçar.
    4. Kapı içlerindeki döşemeler sarkmaya başlamıştı. Döşemeciye gittiğimde kronik olduğunu söylemişti.

Özellik olarak comf. model tatmin edici fakat pasific modellerin dış görünümü daha çok hoşuma giderdi.

Aracı satalı oldu baya o yüzden aklıma gelenler bunlar. Şimdiden hayırlı olsun.

• Highline en dolu pakettir.4 motion yani 4 çekerdir bu da yakıt tüketimini artıracaktır.

• bizde de 1.6 pasific otomatik vardi
    artilari
    zamanina gore iyi icmekan, konfor, genislik
    eksileri
    gurultulu motor, cok iyi olmayan yol tutus, bazi elektrik arizalari

illa golf 4 alacaksan temizini bulursa 1.8 olani tavsiye ederim.

• Cok saol hocam ,degerli bilgilerin icin piyasa cok yuksek beni efsane kasa muhabbetine fiyatlari fena sisiriyolar birazda bayram etkisi var sanrm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-hemsir -- 7 Temmuz 2015; 11:42:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karisiktost

Highline en dolu pakettir.4 motion yani 4 çekerdir bu da yakıt tüketimini artıracaktır.

hocam haklisin . highline en dolusu bende almisken dolusunu alayimcdiyorum 15 16 yasinda arabalar bunlar birde cevremden gelen tepkiler aran varsa vw al diyolar parcasi pahali vs bakimi pahali ,km leri 180000 binden asagi olan yok olanida ucuk fiyatlar cekiyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 8 1.5 e-tsi yakit tüketimi
    3 yıl önce açıldı
    polo 1.4 tdi mı 1.6 tdi mi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.