Şimdi Ara

VW Golf 5 Radyo Problemi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce yurtdışından gps özelliğide olan bir dvd player aldım ve aracıma taktım. Cihazın bütün özellikleri sorunsuz çalışmasına rağmen radyosunda sıkıntı çıkardı. Araç sabit durduğunda çok fazla cızırtı olmuyor ama hareket halinde dinlerken daha çok cızırtıyor ve hiç dinlenemeyecek noktaya geliyor. Aracımdaki antende sıkıntı olsa orjinal rcd 300 cd çalarında da aynı sorunu yaşardım. Cihazı takarken radyo bağlantı soketi tam uymadığı için radyo anten güçlendirici takmıştık. Buna rağmen net bir ses alamadım. Fikirlerinizi ve tecrübelerinizi aktarmanızı bekliyorum. İlk fotoğrafta yurtdışından aldığım cihaz, ikincisi fotoda ise radyo anten güçlendirici var.

• radyo güç bağlantısı arasında bir parazit kesici bobin takınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertanipci

radyo güç bağlantısı arasında bir parazit kesici bobin takınız.

Peki bu söylediğiniz şey benim taktığımdan çok daha mı güçlü birşey ? Dikmen'de oturuyorum, 2-3 elektronikçiye sordum onlar benim taktığım parçadan bahsettiler, bende zaten takılı dediğimde o zaman yapacak birşey yok sorun büyük ihtimalle cihazdadır çünkü uzakdoğudan gelen cihazlarda bu tür radyo sorunları olabiliyor dediler. Bu arada söylediğiniz tam olarak nasıl birşey, aşağıdaki fotodaki gibi mi ?

•  VW Golf 5 Radyo Problemi !
  • Teşekkür ederim cevap için. Bu cihazdan daha önce kullanan var mı, nasıl takılır ne kadar etkili olur ? Sanırım bir ucunu aküye bağlamak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 şanzıman sorunu
    10 yıl önce açıldı
    1.3 Egea motor titreme sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.