Şimdi Ara

VW Golf 7 Direksiyon Soyulması [Fotoğraflı] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
11.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes dalga geçmişte , neden habire vw fanatik falan mod on gibi söylemler hat safhada ?bu davranışları bırakın temcit pilavı gibi aynı şeyler .
    Diğer markalar çokmu sorunsuz toyotanın kaç milyon aracını direksiyon gaz pedali nedeniyle geri çağırmaları ne çabuk unutuldu ?
    tabi o toyota sorunsuz canım..
    Konu için se diyeceğim üretim hatası bebeklik hatası olabilir normaldir gayet doğal her markada her modelde başa gelebilecek bir sorundur abartılcak veya kötülencek hiç bişe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaggeredByRuhtan -- 31 Ağustos 2013; 23:57:26 >
  • VW'nin Zorlu aracılığı ile Türkiye'de çok güzel yoğurdun kaymağını götürdüğü aşikar hocam servis sorunu sizde bulacaktır. Ortağımız 76 bin liraya anlaştığı passat modeli için araç gemide iken zam gelince 78 bin lira ödedi mesela. Forumda hala Vw fanboyları var ama gerçekler farklı.
  • benim aracımın da direksiyonu deri ve fark etmeden yüzükle araç kullandıktan sonra benzer durumla bende karılaştım aklınızda bulunsun...
  • Kesin fotoşoktur.
  • Değişirler diye düşünüyorum. Bizimde başımıza 2010 Yılında Sıfır Toyota Avensis aldığımızda bir benzer gelmişti. Direksiyon araç daha 5.000 km olmadan soyulmaya başlamıştı. Götürdük servise sıkıntı çıkaradan değiştirdiler garantiden.
  • bahsettiğiniz durum direksiyon soyulması değil, elinizin deri artıklarıdır. aynı şeyi kullandığımız passat arabada da görüyorum. kolonyalı mendille silince geçip gidiyor.

bu arada bahsetmeden edemiycem, bu forumda şu ana kadar iki tane vw markası ile ilgili konuya yorum yazdım ve ikisinde de vw düşmanı bir sürü yorum okuyorum. birisi bana açıklayabilir mi neden düşmansınız bu markaya ?
  • Tamam anladık da bacağındaki kılları bize niye gösteriyorsun kardeşim. Bakmak zorundamıydık
  • quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

bahsettiğiniz durum direksiyon soyulması değil, elinizin deri artıklarıdır. aynı şeyi kullandığımız passat arabada da görüyorum. kolonyalı mendille silince geçip gidiyor.

bu arada bahsetmeden edemiycem, bu forumda şu ana kadar iki tane vw markası ile ilgili konuya yorum yazdım ve ikisinde de vw düşmanı bir sürü yorum okuyorum. birisi bana açıklayabilir mi neden düşmansınız bu markaya ?

Ne işe yaradığını tam kestiremesemde feci reting topluyor ;

1- markanın olumsuz bir yanı bulup ortaya koyarsanız ( ispatlanmış olması mühim değil)
    2- geleneseksel dsg konularından açarsanız ( kiminle ilgili olduğu önemli değil; 10. Dereceye kadar kan-kayın hısmı veya "bir arkadaş dediydi" de olur)

Gerçek anlamda sorununu ve bildiklerini paylaşanları kırmak için demiyorum, onlar en doğrusunu yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• soyulacak golf 7 im bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 1 Eylül 2013; 0:52:15 >
  • Demage kullanıcısına yanıt
    Aracım 12 bin km'de..8 aydır kullanıyorum...Böyle bir sorunum yok..hatta zaman zaman istemsiz tırnak kazalarında içim cız ederek çarptığım yerlere bakıyorum, iz dahi göremiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

Yılan gibi deri değiştiriyordur yanlış anlamışsınız

iyiydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Premium derken? Iyice kafayi yediniz...

Çok para verince premium sanmaya başladılar

• Neden garantiden değişşin ki??

Direksiyon dökülmemesi diye bi garanti mi var
  • Can sıkıcı bir durum. Garantiden değişse de ileride tekrarlama riski hep olacak.
  • vw benim nazarımda premium olmaya aday bir markadır.Ne yazıkki dsg ve bu tarz hatalar hatalar yüzünden her defasında sınıfta kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: erensensoy55

vw benim nazarımda premium olmaya aday bir markadır.Ne yazıkki dsg ve bu tarz hatalar hatalar yüzünden her defasında sınıfta kalır

Tork konvertörlü şanzımana geçerler sorun kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan33

Yılan gibi deri değiştiriyordur yanlış anlamışsınız

• Golfüm olsa direksiyon koruyucu kılıf takar öyle kullanırım:)

• pireminyum araçlar böyle kardeş tüh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyaz beyaz olan yerleri diyorsanız benim poloda da aynısı mevcut şuan.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.