Şimdi Ara

VW Golf 7 Direksiyon Soyulması [Fotoğraflı] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
11.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş o golf değildir. reno olabilir. iyi bak.
  • neden wv konularına saçma sapan yorumlar atılıyor anlamıyorum. wv alanları suçlar bu hava var forumda sanki .

direksiyon suni deri ile kaplanmış ve aşınmış. Yüzük kullanıyorsanız o parçalamış olbilir yoksa 4500 km de soyulması çok zor.
  • Kauçuklar iyi değil ya tam bilmiyorum.Derileri daha iyi gibi.
  • VW fanatiği mode on

Sen yapmışsındır hocam arabayı temiz kullanmıyorsunuz sonra VW'e laf atıyorsunuz çok kullanıdığın için olmuştur az kullan biraz direksiyon soyulmaz.

VW fanatiği mode off
  • vay arkadaş gerçekten millet kafayı yemiş, yok eliniz terliyor mu, yok krem kullanıyor musunuz, yok kolonyalı mendille mi sildiniz yok yüzüğü çıkartın... diğer marka araç kullananlar zaten hiç yüzük takmıyor, silmiyor, terlemiyor, dokunmuyor, golf olunca kullanıcı böyle sorgulanıyor... nasıl bir algı olmuş millette aklım almıyor arkadaş... dacia olsa palio olsa kimse sormazdı bu soruları

vw'nin başarısıdır bu helal olsun doğuş'a, türk milletini çok iyi tanımış ona göre strateji geliştiriyor ve başarılı oluyor... seven öpülür, öpen sevilir
  • vw bozulmaz dökülmez soyulmaz diyen arkadaşlar sorunun neden oldugunu açıklarlar fanatikleri çoktur, fakat garantiden değiştirirsiniz hangi marka olursa olsun opelde'de olmuştu.
  • biride demiyorki vw ne zaman premium oldu...vayy a..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf forumunda aynı şekilde izler vites topuzundaki deride izler için bir arkadaş gitmişti.Silmişlerdir kir çıkmıştı deride sorun yoktu bir temizlemeyi deneyin aynı lekelere benziyor.
  • Çoğu markada görülür inşallah sorun çıkartmadan değiştirirlerde
    Premium derken kafanız dağılmıştı heralda

• ahahaha honda civiclerin direksiyon garantiden değişiyor şim vw bu kullanıcı hatası der çıkar işinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

ahahaha honda civiclerin direksiyon garantiden değişiyor şim vw bu kullanıcı hatası der çıkar işinden

gecen hondada fren diskleri icin kullanici hatasi dedi ama ben internetten bakmistim garantiden 2 defa degisen var ben de kavga ettim bagris cagris bisey diyorum usta bana rodaj dan diyor sonra yarin getir bakalim dedi sonuc garantiden degisti ama bilmesem garatiden degistirdiklerini belkide para vermek zorunda kalacaktim ayni sorunu yasayip garantiden degisen var mi diye arastirip oyle gitmek lazim servise ona gore gerekirse kavga etmek icin yoksa garanti filan hikaye oluyor
  • soyulması bile premium
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

suni derinin dökülmesi

montlardada dökülür suni deri olanlar çok güneşte kalırsa atmaya başlar kendini.

+1

3. sınıf suni deri kullanıyorlar burdakiler de "deri" diye geçiniyor.

Vw direksiyonda hakiki nappa deri kullanır arkadaşım. Bunu Artcar Cem Bey söylemişti. Bilip bilmeden konuşmayın. Deri direksiyonda her markada sıkıntı olabilir.

senin vw satış temsilcisi olduğun ispatlandı zaten; daha suni deriyle gerçek deriyi ayırt edemeyen bi satış temsilcisini ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok.

suni deri kullanan her markada bu sıkıntı olabilir.

Artcar' dan Cem Bey bunu söylemişti. Bu benim bir iddiam değil. Cevap vermediğin satış temsilcisi Türkiye 3.sü oldu ;) bence şöyle olmalı, sektörde yıllardır çalışan ve derece yapan bir satış temsilcisi, seni ciddiye almaz. Haydi şimdi kal sağlıcakla...

• Garantiden değiştirirler büyük ihtimal
  • vw ne zaman premium oldu ki böyle sorunlar olmasın...
  • ercan.mustafa E kullanıcısına yanıt
    Golf bu, yapar mı yapar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan.mustafa

Derisi dökülmüyordur. Daha kaliteli bir malzeme icat olmustur, sizin golf de kendi kendine ondan kapliyordur direksiyonu, hemen markayi kötülemeyin.

• Bu golf 7 ler hiç hoşuma gitmemişti zatenn
  • prestij
  • uuu skandal
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.