Şimdi Ara

VW Golf 7 Direksiyon Soyulması [Fotoğraflı] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
11.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahsettiğiniz araç golf ise soyulan direksiyon değildir. sizin deriniz direksiyonun üzerinde kalmıştır.
  • Fotoyu çekerken bacağıda almayaydın iyiymiş...Garantiden değişir hem yenilenmiş olur sorun etmeyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_eros

Hocam o yumuşacık malzeme kullanımından dolayı olmuştur. VW gibi premiyum sınıfa dil çıkaran bir firma böyle hata yapmaz. Kesinlikle kullanıcı hatası.

hala yumuşacık malzeme falan diyosun basbaya soyulmuş.İşçilik hatası,malzeme kalitesizliği vs. gibi bir bahane bul da tamam diyelim dostum
  • Ciddi söylüyorum, direksiyon soyulmuyor o elinizden oluşan kir.(elinizin terlediğini düşünüyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 31 Ağustos 2013; 20:15:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf ' ün önceki nesillerinde de görülen tipik bazı sorunlar. Plastik direksiyonu delik deşik olan Jetta bile gördüm ben tertemiz araçta.

• Direksiyon soyulması VW'de olursa aşağıdaki şıklardan hangisi VW'ne göre doğrudur?

A) Direksiyon soyulması olsa olsa Renaultta olur. Bizde böyle birşey olamaz. Aracınızın markasına tekrar bakın.

B) Kullanıcı hatası ve garantiye girmez.

C) Bu soyulmalar çok kafaya takılacak şeyler değil. Her markada olabilir.

D) İyi niyet garantisine girer ve garantiden bir kuruş almadan değiştirilir.

E) Yeni modellerde bu sorun giderilecek.

Cevap : B

Neyse. Şaka bir yana.

Garantiden sorununuz giderilecektir. Ama imaj bakımından koskoca eksi puan alacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

suni derinin dökülmesi

montlardada dökülür suni deri olanlar çok güneşte kalırsa atmaya başlar kendini.

+1

3. sınıf suni deri kullanıyorlar burdakiler de "deri" diye geçiniyor.

Taner GÖDE'ye göre bakire ceylan derisi olması lazımdı bunun ama yıllanmış dişi suaygırı derisi çıktı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 31 Ağustos 2013; 20:26:07 >

• quote:

quote:

suni derinin dökülmesi

montlardada dökülür suni deri olanlar çok güneşte kalırsa atmaya başlar kendini.

+1

Vw direksiyonda hakiki nappa deri kullanır arkadaşım. Bunu Artcar Cem Bey söylemişti. Bilip bilmeden konuşmayın. Deri direksiyonda her markada sıkıntı olabilir.

• Direksiyon soyulmasi benim basıma gelmişti. 2010-2012 aurislerde kronik bir durum. Direk garantiden değişir.

İnginc bir durumla karşılaştım gecen.

Garantisi biteli iki yıl olan aracın direksiyonunu soyulmadan dolayı değiştirmişler Toyota Servisi'nde. Kulak misafiri olmuştum gecen. Bayi ile aranı iyi tutmamın faydaları iste.

Hocam gecen flu aldın, ben sana sende golf yok mu idi dedim sen j kasa astra var dedin. Benim kafa çorba oldu su durumda.

Konuya gelirsek gecmis olsun, garantiden değişir sıkıntı olmaz. Ama takılan yeni simitte soyulma durumu olursa kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsirvan -- 31 Ağustos 2013; 20:37:25 >
  • direksiyonu hergün tutmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

quote:

suni derinin dökülmesi

+1

Vw direksiyonda hakiki nappa deri kullanır arkadaşım. Bunu Artcar Cem Bey söylemişti. Bilip bilmeden konuşmayın. Deri direksiyonda her markada sıkıntı olabilir.

senin vw satış temsilcisi olduğun ispatlandı zaten; daha suni deriyle gerçek deriyi ayırt edemeyen bi satış temsilcisini ciddiye alıp cevap vermeye gerek yok.

suni deri kullanan her markada bu sıkıntı olabilir.

• buna benzer şeyler 6 aylık golfümün vites topuzunun deri kısmında olmuştu aha soyulur diye evham yaptık
    nemli mikro fiber bezle silince geçti. her nekadar narin olsa da bu kadar kısa sürede soyulmaması gerekir.

dip not: koltuğu ayarlamaya çalışırken üzerimde kot pantolonu varken direksiyonun altına dizim sürttü
    temas eden yerin derisi hemen kalktı tırtıklı bir hal aldı bende.. ama soyulma yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 31 Ağustos 2013; 21:00:12 >
  • Vw böyle kronik sorunu yok.

Fabrika hatası garantiden halledilir. Geçmiş Olsun. Ama siz göstermeden direksiyonu nemli bir bez ile silin kir gibide duruyor. Bazen bizim direksiyonda'da böyle beyaz tozlar oluyor ıslak mendil ile siliyorum pırıl pırıl oluyor.
    Aynı durumda olduğu zaman resim çeker atarım ayrıca sildiğimdeki pırıl pırıl halinide atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Direksiyon soyulmasi benim basıma gelmişti. 2010-2012 aurislerde kronik bir durum. Direk garantiden değişir.

İnginc bir durumla karşılaştım gecen.

Garantisi biteli iki yıl olan aracın direksiyonunu soyulmadan dolayı değiştirmişler Toyota Servisi'nde. Kulak misafiri olmuştum gecen. Bayi ile aranı iyi tutmamın faydaları iste.

Hocam gecen flu aldın, ben sana sende golf yok mu idi dedim sen j kasa astra var dedin. Benim kafa çorba oldu su durumda.

Konuya gelirsek gecmis olsun, garantiden değişir sıkıntı olmaz. Ama takılan yeni simitte soyulma durumu olursa kötü.

J astra vardı sattım 1.6 cosmo otomatikti 12-13 litre yakıyordu.Yakıt yüzünden sattım yoksa çok güzel araçtı.
  • Sıfır alınan arabada daha 5bin km de böyle bir sorun olması gerçekten can sıkıcı. Ha, çok mu önemli? değil... ama yinede ne demişler, çorbaya düşen sinek ne kadar ufak olursa olsun yinede miğde bulandırır

Geçmiş olsun, garantiden değişeceğini düşünüyorum bende. Fazla takmayın kafanızı
  • Benim bildiğim doğuş, bunu da bi özellik, opsiyon olarak okutur.

"zamanla otomatik deri atma özellikli direksiyon" diye.

Millet de ekletir listeye.

• Hakiki deri sorun çıkarmaya daha meyilli, sağı solu belli olmayan bir malzemedir. ( golf 7 direksiyonu hakiki derimidir, sunimidir yoksa bakire ceylan derisimidir orasını bilmiyorum) Eğer hakiki deri kullanılırsa; aynı üretim bandından çıkmış birebir aynı araçlarda bile farklı farklı sonuçlar ortaya çıkar. Çok kaliteli ve kendisini ispatlamış ayakkabı markalarında oluyor bu durum. Doğal bir malzeme olan derinin hassas, doğal nedenlerle zayıflamış kısmı denk gelirse ayakkabının ilgili kısmı olması gerekenden daha kısa zamanda deliniyor, paralanıyor. Üretici bunu müşteriye klavuzda bildirir ( iyi markalarda yazar) bir sorun olduğunda ise ihtimali bildiklerinden derhal değiştirirler. Direksiyonda orjinal deri kullanmak pek akıl karı bir iş değil, zira deri montlarda da bir süre sonra solma oluyor, boyama gerekiyor. Doğal deride ele çok temas eden kısım parlar, rengi değişir, diğer kısımlar mat kalır ki buda hoş bir görüntü olmaz. Doğal deri yerine iyi kalite suni deri kullanılması uzun ömürlü olmasına hizmet eder. Konuya gelince ; daha evvel vw araçlarda şahsen duymuş-görmüş olduğum bir problem değil. Bende merak ettim, leke değilse garantiden hallederler diye düşünüyorum.

• vw
  • Direksiyona ger ek yilan sarmislardir. Yilanlarin deri degistirme donemi kiş oncesi

• ahahah vw almış bak nasıl kazıklanmış edalarında herkez seviniyorda hernekadar vw e 5 kuruş vermiycek bir insanda olsam sorunun kronik oldugunu düşünmüyorum. üretim hatası her araçta oluyor. Maliyet düşürme çalışmaları sonucuysa durum vahim ki öyle bir sonuç için kasa daha çok yeni 1 2 yıl geçsin , renaultta oldugu gibi bir kalitesizlik varsa belli olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.