Şimdi Ara

VW Golf 7 , Peugeot 2008 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Bu iki araçtan bir tanesini düşünüyoruz. VW golf 2013 şehit içi 5,9 kadar yakıt tuketimi var diye biliyorum. Peugeot 2008 2013 de ise şehit içi 4,1 olarak gösterilmiş. VW 1.2 motor benzin otomatik , 2008 ise 1.6 92hp dizel otomatik olarak görünüyor.Normalde Peugeot da karar kılmıştım fakat bazı kişilerde sorun çıkarabilir diye yorumlar aldık.Hangisini tercih ederdiniz ve gerçekten 2008 de denildiği kadar sorun alırmıyım? Görüşlerinizi bekliyorum.

• Golf 6 litreden fazla yakar şehir içi , 2008 de aynı şekilde o verileri anca uzun yolda tutturur, araçlara gelicek olursak ben golf derim 2008 b sınıfı crossover bir araç bagaj haçmi falanda öle pek iyi değil sırf yeni ve farklı diyede alınmaz ...dizel olması güzel fakat 30-40 bin yapmıyorsanız yılda çokta anlamı kalmadı artık bu fiyatlarla...
  • Arada segment farki var herseyi gectim... Tercihim Golf olur.

Yilda 15-20bin den fazla km yapiyorsaniz ibreniz dizele kayabilir tabi
  • peugeot için sorun çıkarır diyorlar acaba bilginiz varmı sorundan kasıt ne olabilir acaba?
  • Peugeot konusundaki tutum 307 zamanından kalma. Yeni modellerde sorun olsa duyulurdu bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Golf
  • Golf tabiki pejo nere golf nere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransız aracı sevmem ama bugün 2008i gördüm ilk defa, hakikaten güzel duruyor araba. Dizel avantajını da heesaba katınca alınabilir yol yapıyorsanız. Yol yapmıyorsanız yıllık 500 lira yakıt karı yapıp 300 lira fazla vergi vermek mantıklı değil tabi ki
  • vw ve pojo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.