Şimdi Ara

VW Golf 7 TDI mı BMW 1.16 ed mi ??? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
1
Favori
21.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/418216-iste-son-kampanyalar/1/6

Resim olarak koyamadim linkteki araba polo gti mi? cok sekil duruyorda

Golf R sanırım. Daha üst bir paket üretmedilerse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra_s88

quote:

Hocam vw sitesinde golf R kaldirilmis.Bide resimdeki aracin 2 kapisi var 4 kapili degil 2 kapili golf R varmi acaba? resimdeki aslinda polo'yada benzemiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugra_s88

quote:

Hocam vw sitesinde golf R kaldirilmis.Bide resimdeki aracin 2 kapisi var 4 kapili degil 2 kapili golf R varmi acaba? resimdeki aslinda polo'yada benzemiyor

R zaten tek kapılı. Fotoğraftaki Golf 7 zaten. Çıkacak yeni bir model yani. Artık R mı derler Mahmut mu derler bilemem :)

• Ozaman yeni golf R bu olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

VW Golf 7 TDI mı BMW 1.16 ed mi ???

arkadaşlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için,hepinizin attığı mesajları tek tek okudum ve değerlendirdim.

-vardığım sonuç şu şekilde ilk tercihim olarak listede olmamasına rağmen audi a3 sportback yeni kasa,marta kadar beklemeyi düşünüyorum.
    eğer audi'nin fiyatını çok yüksek açıklarlar yada aracın daha geç gelme gibi bir durumu varsa , vw golf 7 tdi dsg highline-xenon aracı alacağım.
    bmw'yi çok beğenmeme rağmen manuel vites olduğu için şu aşamada vazgeçiyorum,umarım bmw yeni geliştirdiği 1.5 litre 3 silindirli motorlarda 8 ileri zf şanzımanı koyarda ondan alırım

c sekment te arabanın kralını tercih etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Butun dunyada problemsiz kullaniriken. her yerde ovulurken.

Bizim forumdaslarimiz ile DSG arasinda bir kan davasimi var?

Turemis gene yeni vw fanlari

herkesi kendin gibi gormeye devam et, gunun sonunda benim sorunum degilsin.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam benim biricik forumum'un vw fanı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam benim biricik forumum'un vw fanı

senin formun huh? :)

iyi geceler.

• AUDI A3 AMBITION SPORTBACK 1.6 TDI S-TRONIC. Al ve huzurlu ol;) ben golf 6 ımı satıyorum ve alıcam.
  • audi zarifliğin, şıklığın ve sportifliğin bir simgesidir ve tutkudur

VW Golf 7 TDI mı BMW 1.16 ed mi ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: carman1tr

quote:

Orijinalden alıntı: yüksel69

Gidin golf alin golf ile 116 yi kiyaslayan adam zaten ne olursa bineyim mantigindadir.

Ne alaka???

Beğenseniz de beğenmeseniz de golf C sınıfının standartlarını belirleyen bir arabadır. Tabi Bmw ile kıyaslanır.

1 serisi C sınıfında farklılık yaratıyor. RWD olması en büyük farkı. Bu arabayı çok eğlenceli ve ağırlık dağılımı iyi olduğu İcin yol tutusu çok iyi kılıyor. Alfa romeo gibi farklı bir ruhu var arabanın.
    Bana göre tek eksisi iç mekan genişliği ve otomatik vites seçeneği olmaması. Ama c sınıfı olup iç mekanı bana göre yeterli olan araba da yok. Golf daha geniş ama öyle aman aman fark yok.
    Benim İcin vites sekli önemli. O yüzden 116d almıyorum. Ama siz farketmez dediğinize göre 116d golften daha iyi bir seçenek. idrive etkisini de unutmayın. Bmw İcin artı bir ozellik.

Katılmakla beraber,şunuda ekleyeyim;Golf hıghlina dsg kesinlikle 1 serisinden kaliteli olmuş.Malzeme kalitesi sınıf atlamış.Üstelik dizel otomatik olması bir adım öne geçmesini sağlıyor.İç ve dış aydınlatma sistemi mükemmel,güvenlik sistemi bmw 1 ile neredeyse aynı.İç mekan daha geniş.Fiyat olarakta nerden baksan donanımıda düşününce 15000 lira fark var.Yeni Golf highline tam isabet.Bütün bunları nerden biliyorum,çünkü ben golf highline aldım 15 gündür biniyorum,hiç tereddüt etme çok güzel araba...

• 1.16 ED
  • Az daha bekle, sınıfının kralı geliyor V40, ben de beklemedeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

Az daha bekle, sınıfının kralı geliyor V40, ben de beklemedeyim.

daha yeni çıkmış arabaya sınfının kralı demek çok iddaalı olmuş.
  • bence ikisine de binmeden karar vermeyin derim. Mesela markaları atın kafanızdan, bir GOLF 7'nin içine oturun, sonra da BMW 1.16'nın. Golf'ün cok daha kaliteli ve daha dolu oldugunu göreceksiniz. Ben olsam Golf derdim. İnsanlar sırf markaya göre değerlendiriyor. Benım için 3 serisinin altı BMW DEĞİLDİR. Noktaaaaaaaaaa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghunesh

bence ikisine de binmeden karar vermeyin derim. Mesela markaları atın kafanızdan, bir GOLF 7'nin içine oturun, sonra da BMW 1.16'nın. Golf'ün cok daha kaliteli ve daha dolu oldugunu göreceksiniz. Ben olsam Golf derdim. İnsanlar sırf markaya göre değerlendiriyor. Benım için 3 serisinin altı BMW DEĞİLDİR. Noktaaaaaaaaaa :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 9 Ocak 2013; 0:02:53 >
  • quote:

bence ikisine de binmeden karar vermeyin derim. Mesela markaları atın kafanızdan, bir GOLF 7'nin içine oturun, sonra da BMW 1.16'nın. Golf'ün cok daha kaliteli ve daha dolu oldugunu göreceksiniz. Ben olsam Golf derdim. İnsanlar sırf markaya göre değerlendiriyor. Benım için 3 serisinin altı BMW DEĞİLDİR. Noktaaaaaaaaaa :)

bu yazdıkların da benin için palavradan başka birşey değildir. otomobiller içine oturulmak için değil yolda kullanılmak içindir.

Noktaaaa

• quote:

1.16i bence de BMW nin en talihsiz aracı. Ancak, golf 7 ye rakip olacak kadar düşmez bence. Golf 7 nin rakibi focustur civictir mazda 3 tür. Hemen arkasından kia-Hyundai gelir. Ama BMW değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Otohaber tarafından güvenlik ve konfor açısından en iyi araba seçilmiş, ama ben de temkinliyim. Ona göre V40 mı BMW 1 mi karar vereceğim. Golf 7'yi bunlarla kıyaslamayı pek doğru bulmuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Otohaber tarafından güvenlik ve konfor açısından en iyi araba seçilmiş, ama ben de temkinliyim. Ona göre V40 mı BMW 1 mi karar vereceğim. Golf 7'yi bunlarla kıyaslamayı pek doğru bulmuyorum.

Fuarda bmw 1,golf 7,v40 inceleyen biri olarak tercihim ferah bir araç olurdu.Bu bakımdan golf 7 yi tercih ederim.Premium kompakt sınıfta kaliteli iç mekan sıralamam bmw 1, audi a3, v40 şeklinde olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.