Şimdi Ara

VW Golf 7 TDI mı BMW 1.16 ed mi ??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
21.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

Sport yada urban alınca 2 bin tl ekstra oluyor benim yaptığım donanıma göre , ama koltuklar vs... Daha güzel oluyor.şu fuara gidip araçları iyice bi inceleyip ona göre karar vericem artık.

İç donanım:
     ‘BMW Sport’ logolu alüminyum marşbiyeller
     kırmızı kontrast dikişli spor deri direksiyon
     sürücü ve ön yolcu için spor koltuklar
     Antrasit Track kumaş, kırmızı ya da gri kontrast dikişler ile
     mat Mercan Kırmızısı vurgulama çizgileriyle parlak Siyah iç kaplama,
     BMW Professional Radyo ya da iDrive Controller ile kontrol edilen turuncu/
    kırmızı ya da beyaz değişken iç aydınlatma
     kırmızı kadran bulunduran hız göstergesi ve devir sayacı tasarımı
     klima ve radyo kontrollerinde krom çerçeveler
     kaydırma ayarlı ön merkez kol dayama
     kırmızı detaylarıyla otomobil anahtarı
     sürücü ayak boşluğunun sağ tarafında diz yastığı
     Ek olarak Spor Plus modu ile Sürüş Dinamikleri Kontrolü
    Dış donanım:
     16 inç hafif alaşım jantlar Yıldız-kollu
     parlak Siyah öğelere sahip ön ve arka tamponlar
     ekstra geniş, parlak Siyah cepheli böbrek ızgara çubuklarına sahip Siyah
    dekoratif ızgara
     gövde renginde ya da isteğe bağlı olarak parlak Siyah dış aynalar
     Siyah, krom kaplı egzoz borusu
     Otomobilin yan tarafında 'Sport' logosu

Bunlar bence parasının hakkını fazlasıyla veriyor.Alaşım jant ve kol dayama istemeyen için birşey diyemem ama bu ikisini alan biri mutlaka line almalı bence.
    Bu arada Bmw alacaksanız diye yazıyorum.Bmw de full diyemeyeceğim yeterli dolulukta bir araba nereden baksan 75-80 bin lira arası tutuyor.Az buz para değil.Ben kendime alacak olsam C segment bir araçta 50 bini geçmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 5 Kasım 2012; 10:15:11 >

• Biri premium diğeri orta sınıf hatcback.Aradaki fark sizi zorlamazsa kesinlikle BMW tercih ediniz.Basic comfort teknoloji paketleri kesin olsun.Sportline da ekletebilirseniz tadından yenmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70 bine C sinifi arac. breh breh.

Madem vereceksiniz bari BMW olsun.
  • @brifing yeni leon böyle gelicekse gelmesin önü kötü olmuş eski leon + body kit tadından yenmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 5 Kasım 2012; 10:07:16 >
  • Ben gerçekten şaşırıyorum. Öncelikler farklı olabilir, kabul ediyorum ama güvenlik donanımları tüm donanım seçeneklerinde standart iken bu fiyatlara kesinlikle dizel yerine benzinli 1.2 alırım.
    70.000 - 42.900=27.000 TL anormal bir fark var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 5 Kasım 2012; 12:00:08 >
  • biktim bu dsg sorunlu muhabbetinden, dunyada peynir ekmek gibi satiliyor. bizde sorun olur.

sorun olur cunku kullanmasini bilmiyorsunuz.

audi`lerdeki s-tronic cokmu farkli? isminden baski farki yok, hersey ayni.

ama bugune kadar s-tronic`lik audi alinmaz diye bir yorum gormedim.

VW`i elestirin, tasarimini elestirin, fiyatini elestirin, ne bileyim neden hala 105 beygirliklerin gucunu cikartmadilari diye elestirin, dogus`u elestirin vesayire.

ama bozuk olmayan bir seyi elestirmek resmen dolandicirilik.

ben bu cift kavramalarda TCT`yi DSG`ye gore daha cok begeniyorum, hattda getrag`in yaptigi EDC`leride, ama dsg bozuk degil!
  • @fullflavor1977

vw kullanıyorum ve insna öz eleştiri yapmasını bilmeli dsg şanzımanda sorun var evet aç araştır yüzlerce şikayet var.

Audi kullanmadığım için ona birşey yazamadım ama şahsen gözümle gördüğüm şeyide yazmamız gerek vw babamın şirketi değilki niye sakliyim doğuşunda ne olduğu ortada övülesi yeri yokki
  • Sizi bilmem ama Golf'e 70 bin vermek bana koyardı. Eğer değerini korusun diyorsanız Golf, hatta şansınız yaver giderse değerlenebilir de. Ama herşey bir yana BMW den alacağınız keyfi Golften alabileceğinizi sanmıyorum.
  • birinin baz fiyatı 40 küsür diğerinin 70 küsür... baz fiyata bakarak karar verecen arkadaşım. 40 lıgın ustune nekadar semer vurursan vur 40 yıne 40lıktır. ama 70 lıgın ustune azıcık altın semer vurursan 70 liğin farkı ortaya çıkar..

kısaca bmw 1 in rakibi ancak ve ancak a serisi olabilir. a3 bile olamazken golfün neyine rakip olmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 5 Kasım 2012; 14:10:38 >
  • Hepsi psikolojik, dsg`de elbet sorun cikartabilir, baska bir vitesde. kullanim tarzi cok onemli.
    audilerde sorun olmuyorsa, ve`de sorun olmaz. aracda sorun ariycagimiza, kendimiz nasil araca davraniyoruz diye bir ozelestiri yapsak,
    eminimki bu isden kullanicilar karli cikar.

tek aklli bizmiyiz, dunyada olay olurdu, dsg`yi birakirdi sizin soylediklerinizle VAG gurubu.
  • O paraları 1 serisine bile fazla bulurken golf'e vermenin bana göre elle tutulur bir tarafı yok. İlla ikisinden birisini alacağım dersen 1 serisi derim. Bana göre gel fuara a3, A serisi ve 1 serisini yakından incele bunlardan birisine karar ver.

Golf'ün ikinci elinin iyi olduğundan bahsedilmiş katılıyorum. Yalnız gözden kaçan bir nokta var hangi GOLF'ün ikinci eli daha iyi? Golf uygun fiyatta güzel bir hb tasarım ve tatmin edici bir sürüş performansı olduğu için vardı. A3 vb. araçları alamayanlar için güzel bir tercih oluyordu. İkinci elide bu rakamalarda(20-40 bin lira civarı) güzeldi. Ama sıfırına 70 bin lira verilecek golf'ün ikinci eli kaç para edecek Allah aşkına? 60 65 bin liraya temiz D sınıfı mercedes dahi bulunabilecekken kim giderde ikinci el golf'e o parayı verir. Golfün ikinci eli güzeldir evet ama belli bir rakama kadar diye düşünüyorum.

Şu an bir çok golf hayranı da şu gerçeği kabul ediyor tamam golf güzel araç ama 70 binlere çıkıldığı zaman diğer premium markalara yönelmek daha mantıklı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Geçen gün 6.5 saat İstanbul trafiğinde 1. vites dur kalk yaptıktan sonra, Ferrari bile olsa manuel araba almam artık.
    İstanbul gibi dünyanın en büyük ve kalabalık köyünde böle manuel falan sol bacağı kaybettirir adama.

Bu yüzden otomatik olan A3 diyorum =) Gerçi onunda iç mekanı pek iç açıcı değil ama..

Sol bacak artı sağ omuz vites değiştirmekten.Bu arada Ankara'nın da pek farkı yok.uzun süredir sağ omuzum pert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

Geçen gün 6.5 saat İstanbul trafiğinde 1. vites dur kalk yaptıktan sonra, Ferrari bile olsa manuel araba almam artık.
    İstanbul gibi dünyanın en büyük ve kalabalık köyünde böle manuel falan sol bacağı kaybettirir adama.

Bu yüzden otomatik olan A3 diyorum =) Gerçi onunda iç mekanı pek iç açıcı değil ama..

valla haklısın hocam, benim önceki aracım octavia RS'di , bir çok insan otomatik olmadığı için almadı,satarken biraz zorlandım.

şu an için ibre yeni kasa audi a3 sportback'den geçiyor, fuar dönüşü audi'ye gidip fiyat ve aracın geliş tarihini öğrenmeye çalışıcam, umarım çok uçuk bir fiyatı olmaz

Octavia RS'den sonra ikisi de sizi performans olarak kesmez orası kesin.Benim de uzun süre ilgilendiğim 2011 ötv sonrası vazgeçtiğim çok agresif, neredeyse en üst düzey performans veren bi araç kullanmışsınız.

•  VW Golf 7 TDI mı BMW 1.16 ed mi ???

arkadaşlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için,hepinizin attığı mesajları tek tek okudum ve değerlendirdim.

-vardığım sonuç şu şekilde ilk tercihim olarak listede olmamasına rağmen audi a3 sportback yeni kasa,marta kadar beklemeyi düşünüyorum.
    eğer audi'nin fiyatını çok yüksek açıklarlar yada aracın daha geç gelme gibi bir durumu varsa , vw golf 7 tdi dsg highline-xenon aracı alacağım.
    bmw'yi çok beğenmeme rağmen manuel vites olduğu için şu aşamada vazgeçiyorum,umarım bmw yeni geliştirdiği 1.5 litre 3 silindirli motorlarda 8 ileri zf şanzımanı koyarda ondan alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 5 Kasım 2012; 19:17:14 >

• Audi hepsinden şık duruyor tercihin doğru olmuş
  • Hayirli olsun dogru karar vermissin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Butun dunyada problemsiz kullaniriken. her yerde ovulurken.

Bizim forumdaslarimiz ile DSG arasinda bir kan davasimi var?

Turemis gene yeni vw fanlari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

Butun dunyada problemsiz kullaniriken. her yerde ovulurken.

Bizim forumdaslarimiz ile DSG arasinda bir kan davasimi var?

Turemis gene yeni vw fanlari

• İkinci eli düşünüyorsan Golf çok etkili olacaktır. Golf 3 bile ilanını verdiğinin ertesi günü gidiyor.
    116ED'nin de sürüş zevkini çok yukarı taşıyacağını ve daha tasaruflu bir araba olduğunu söyleyebilirim.
    Otomatik vites & manuel vites tartışmasına gelirsek ikisini de kullanmış biri olarak ikinci elde araba alırken manuel olmasına özen gösteririm çünkü otomatik vitesin arıza çıkarma riskinin ve maliyetinin çok yüksek olmasından dolayı ikinci elde pek güvenilmez. Yani sandığınız gibi daha kolay satılmayacaktır. Yine de çok büyük rahatlık orayı es geçemeyeceğim. Kız arkadaşım elimi tutmaya çalışıyor mesela benim el viteste :D
    Bunların dışında donanım olarak VW'de üst donanımda bulacaklarınızı BMW'de yüksek paralar ödeyerek alabileceksiniz.
    Forumda pek çok kişi premium olmaktan falan bahsetmiş de ben Golf kullanıcılarına her zaman daha saygı duymuşumdur. Efendi insanlardır genelde. BMW ise 7-8 sene sonra apaçilerin, kıroların eline düşer. Beklemeyi düşündüğünüz Audi de artık BMW'nin durumuna geldi. James May'in dediği gibi cock'lar artık Audi kullanmaya başladı.
    Benim önerim Focus, Giuletta , V40'a da bakman. Tahminimce V40'ın fiyatı 5-7bin aralığında düşecek. Yılbaşından sonrayı bekleyin derim. Donanım olarak ne Golf ne de 116 eline su dökemez.
    Ayrıca yeni Mondeo da geliyor, biraz daha koyup model yükseltmek isteyebilirsiniz :)

• http://galeri.haberturk.com/ekonomi/galeri/418216-iste-son-kampanyalar/1/6

Resim olarak koyamadim linkteki araba polo gti mi? cok sekil duruyorda
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.