Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen katılıyorum hocam bence gözümüz alışmadığı için. Ben de fena halde ısınmaya başladım. 8 hem içten hem de dıştan kesinlikle daha yeni ve modern görünüyor.

VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 5 Kasım 2019; 3:15:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arasira kullanıcısına yanıt
    oo hocam car maniac takipçisi misiniz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haberelectro kullanıcısına yanıt
    Tamam işte bende bunu diyorum bunlar kaideye değer teknolojiler değil. Şu arabada gördüm bana göre evet teknoloji diyebileceğim sadece motorlari okadar. Onun dışında golf 7 ye iki tane ilave bir şey ekleyince araba daha teknolojik olmuyor. Bak diğer aynı segmenteki arabalar ile kıyas yapmıyorum. Bir önceki nesli ile yapıyorum ki o nesli 3 sene kullandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unbqlqnced -- 29 Ekim 2019; 10:48:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Aynen katılıyorum hocam bence gözümüz alışmadığı için. Ben de fena halde ısınmaya başladım. 8 hem içten hem de dıştan kesinlikle daha yeni ve modern görünüyor.

Bu videoda torpido gözünü açtı önceki nesillerdeki gibi kumaş kaplama yok. Deteylarda ucuzlamaya gidilmiş resmen.

• unbqlqnced kullanıcısına yanıt
    O motorlar eski kasada da vardı. Dünyadaki en teknolojik arabalardan biri olmuş diyorum premiumlar dahil. Hala kaideye değer değil diyorsun pes!

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Golf 7 ile aynı maliyette üretmek zorundalar sonuçta. Bazı yerleri ekleyip bazı yerlerden kısmışlar. Teknoloji gelmiş. Ciddi gelişmiş bir yazılım var arabada. Ayrıca spor koltuklar gelmiş.(ben bu baklava desenini pek beğenmedim ama sırt destekleri çok iyi görünüyor). Elektrikli sürücü koltuğu gelmiş. Halı kaplama gitmiş torpidodan :) kaput elle açılıyor. Arka kapılara aydınlatma gelmiş. Aslında vahim bir durum da yok ortada. Araba ayrıca daha tok görünüyor.

Valla dostum sen beğendi ve senin açından iyi buldu isen değerlendirirsin ben teknolojik bulmadım. Hatta beklentimi biraz bile karşılamadı. Golf 7 yi sattiktan sonra a3 e geçtim şu an a3 kullanıyorum. Golf 8' ide bekliyordum a3 den sonra değerlendirmeye alırım diye ama dediğim gibi beklediğimi bulamadım. Bu kasayı 200 bin TL bandı ile getirirse de direk üstünü çizerim. Çünkü bu paralara 2016 17 a4, 320, 3008 vb. modeller var.

Abicim ben bütün sekörü değerlendirerek teknolojik diyorum. Senin somut bir sebebin var mı?

Ben kendi kullanım alışkanlıklarıma bakarım. Ben bakıyorum ve yeterli bir teknolojik yenilik görmüyorum. Hespi bu. Diğer marka modelde vardır yoktur ben ona bakmam. Aynı şekilde yeni kasa, Astra, 308, a3 vb. De gelse aynı şekilde eleştiririm. Örnek vermek gerekirse yorgunluk tespit sistemi yorgunken bile benim yorgunluğumu tespit edemedi. 3 sene boyunca bir kere bile uyarı vermedi. Tepkimin yüksek olmasının sebebi ise 2012 den 2019 a kadar kullanılmış bir kasa var. O arada diğer markalardaki modellere baktığında, gerek tasarım gerek bu tip online bazlı fonksiyonlara baktığında geri kalmış bir golf vardı. Hatta emisyon cezalarından dolayı global anlamda bir miktar prestij kaybetmiş bir vw var. Bunlar birleşince ben daha ileri bir araç beklerdim. Yazılım günceleme olayını bir teknoloji olarak görmüyorum çünkü bugün en basit telefona bile yazılım güncellemesi ile ilave özellikler eklenebiliyor. Zaten geç kalınmış olaydı. ( Diğer markalarda vardır yoktur ben ona bakmıyorum). Kaldıki aynanın diğer boyutu var. Golf 7 bile dolu paket artı opsiyonlarını aldığında oldukça dolu ve teknolojik bir araba oluyordu. Şu listede yazan donanımı bana en doluda veya opsiyon ile verdim mi inan bir önemi kalmıyor. Çünkü fiyatı 200k geçiyor. O paralara çıktım mi kaç kişi golf alır ona bakmak lazım.

Somut örnek verir misiniz? Ne bekliyordunuz teknolojik yenilik olarak ve golf neyi sunmadı size?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Daha ileri bir araç derken beklentin neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Daha ileri bir araç derken beklentin neydi
    Saçmalıyor abi boşver 😉

• 1.5 TDİ’yda olacakmış, ntv’ye göre.

www.ntv.com.tr
    Volkswagen Golf 8 tanıtıldı (İşte Golf 8'in tüm özellikleri)
    https://www.ntv.com.tr/galeri/otomobil/2020-volkswagen-golf-8-tanitildi,tRicwlqCCEOqgHKfzCOFWQ

• Yanlış yazılmış

CHIP Online
    Volkswagen Golf 8 (MK8) Resmi Olarak Tanıtıldı
    https://www.chip.com.tr/haber/volkswagen-golf-8-mk8-resmi-olarak-tanitildi_84752.html
    , burada da aynı durumdan bahsediyorlar. Hatta yeni passat içinde 1.6 tdi seçeneğinden bahsetmedikleri hâlde satışları mevcut belki golftede aynı durum olabilir. Ayrıca olmalı Türkiye’de golfün ciddi kitlesi var, buna ek olarak filolarda da tercih edilen bir model. 1.5 veya 1.6 hacimli dizel motorlar gelmeli burası vergi cenneti bir ülke bu pazara hitap etmeliler.

• Passatta 1.6 tdi den bahsedilmişti. Dediğim gibi yanlış veri paylaşılmış.

• Anahtar

VW GOLF 8 ANA KONU

• Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak. yarı hibritler gelecek mi birde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Yanlış yazılmış
    Haberleri vw fabrikasindanmi aliyosun hocam :)

• Malzeme kalitesinde cok geriye gidilmediyse net bi sekilde premium lara goz kirpmis arac ..

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.