Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (96. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Alper1s
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.920
Cevap
108
Favori
257.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2021 model golf 1.0 life aracimda tahrik sistemi uyarisi aldim. Sürüste suan icin bir sikinti gozukmuyor. Bu arizayi daha once alip sorunu cozenler bilgi verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sekojan S kullanıcısına yanıt

1 ay kadar önce bana da oldu ama sonrasında tekrar çıkmadığı için henüz servise sormadım. tekrarlarsa servise gitmeyi düşünüyorum.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Umarim benimde öyle olur. Forumda bir kisinin motoru degistirceklermis 400.000 tl masraf cikarmislar. İnsan panik oluyor.

• sekojan S kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda bende de aynı uyarıyı verdi ilk ve tekti. Şimdiye kadar bir daha olmadı. Aracım 2023 life 1.0 geçen sene şubatta almıştım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garantim 10 ağustosta bitecek, 1 yıl garanti uzatmaya 52-53 bin tl istediler sizce mantıklı olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, golf 2023 life pakette şerit takip opsiyonel midir? Standart donanımda yok sanırım?

• barman B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hayır standart donanımda yok opsiyonel olduğundanda emin değilim🤔

• barman B kullanıcısına yanıt
    Hayır yok opsiyon olarak ekletmeniz lazım

• Geçen ay life paket 8,5 almıştım. Aracı kullanırken trafik işareti asistanı kullanım alanı dışında hatası veriyor. Dün aracımla Yunanistana gittim ve sınırı geçtiğim gibi Levha tanıma sistemi çalışmaya başladı. Sonra dönüşte Türkiye tabelasını geçtiğim an yine hatayı vermeye başladı. Bu araçta navigasyon yok Türkiyede olup olmadığımızı tam sınır çizgisinde nasıl anlıyor. Ve Avrupa da çalışan sistem bizde neden çalışmıyor bilen var mı ?

VW GOLF 8 ANA KONU

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yazılım bekleniyor tüm araçlarda şu an böyle. Radyo GPS inden çekiyor veriyi.

• arifyy A kullanıcısına yanıt
    Kronik vites seçici arızası

Garantiden beleş değiştirilmesi lazımdı

• cingozhuseyin C kullanıcısına yanıt

bende de bazen oluyor hocam telefonda ses gitmeme sorunu. bazen de r ye alınca geri görüş kamera hatası veriyor. aracı kapatıp açınca geçiyor. diğer bakıma gittiğimde servise sorarım nedenini.

• Apomania A kullanıcısına yanıt
    Ses gitmemeye cozum bulursanız bizi de bilgilendirir misiniz

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Doğrusu bu tabi hocam , daha önce leon marka aracımda da benzer sorun vardı, onu sadece işçilik vererek değiştirmeişlerdi, malesef eski müşteri mennuniyeti yok.

• Herkese selam 1.yıl servis bakım ücreti 8900 tl istendi normal mi? Aracım 1.0 etsi life paket

• brucet06 B kullanıcısına yanıt

Aralıkta 8000 di normal

• brucet06 B kullanıcısına yanıt

T-Cross’un ilk bakımına 11.000 isteyen olmuş. Dizel Polo’nun 130.000 bakımını Bosch Car Servis’te geçen ay 6.500’e yaptırmıştım. 8.900 KDV dahilse çok iyi fiyat. Nereden fiyat aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassation -- 8 Şubat 2025; 18:21:56 >
  • orktas O kullanıcısına yanıt

Bugün birebir aynısını yaşadım. İpsala sınır kapısından Yunanistan’a girdim ve trafik levhası okuma sistemi kendi kendine aktif oldu. Ülkemizde çalışmıyor onu anladık da araç GPS’ten konum alıp lokasyona göre aktif mi ediyor? İlginç geldi. (Aracım T-Cross)

VW GOLF 8 ANA KONU

VW GOLF 8 ANA KONU

• Cassation kullanıcısına yanıt
    Anladım sağolun cevap için izmir vosmerden aldım fiyatı ve randevuyu da bakalım

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.