Teşekkürler. |
VW GOLF 8 ANA KONU (93. sayfa)
-
-
Arkadaşlar golf8 de yakıt göstergesi bildiğiniz gibi ibre şeklinde değil kalan mesafeyi gösterecek şekide tasarlanmış. ama ben bu şekilde deponun ne kadar dolu olduğunu göremiyorum.
eski usül ibre de olmadığı veya ekranda deponun boş kısmını % olarak göstermediğinden kalan menzile göre tahmini ne kadar depo boş kestirmeye çalışıyorum
benim bilmediğim bir ayar falan varmıdır bu benzin göstergesinden depodaki benzin oranını gösteren.
-
Ek bir gösterge yok
-
yahu arkadaş ne kadar saçma ben kalan menzilden deponun ne kadarı boş hesaplayamam ki :) kalan menzil sürüşe göre sürekli değişir.
ulan benzinciye giriyoruz 1000tl koy diyorum depo 700tl alıyor :) deponun boş oranını görsem kafadan şu kadar alır diyecem ama. koskoca vw yakışmamış bu
-
:) alışırsınız zamanla. Aslında böyle çubuk şeklinde bi gösterge var. Direksiyondan Sağ ya da sol oka dokunun depoyu seçin. İyi kötü bir gösterge çıkıyor
-
Golf 8 life paket almak istiyorum 2. El. Satan arkadaş var ise bana ulaşabilir. -
kalan mesafe gösteren yer bir çubuk şeklinde aslında. orada deponun tahmini ne kadarı dolu belli oluyor. Cep telefonu şarjı gibi ama yüzde olarak rakam yok sadece
-
Aracında sarı lamba yanıp sürüş boyunca bile hiç sönmeyen var mı? 1.0 impression model.
Aracın çekişinde veya sesinde bir problem yok, başka bir sorunda gözükmüyor ama bu sarı motor ikaz lambası yanıyor ve sönmüyor.
-
Arkadaşlar merhaba araç alma arifesindeyim ancak cok kararsızım ortalama aynı fiyatlara 1.5 etsi Leon Fr ve Golf 1.0 etsi life alınabiliyor düşük kmli. (1,5 milyon civarı) sizce hangisini tercih etmeliyim aralarında bariz bir fark var mıdır? birbirlerine karşı +ları -leri nelerdir? Açıkçası ben golfün tipini daha çok beğeniyorum ama leonunda motor gücü çekici geliyor .. Fikirlerinizi bekliyorum -
2 aracı da kullanmış deneyimleniş birisi olarak ve şu anda da cupra leon sahibi olarak kesinlikle leon derim, eksileri bana göre life paket çok boş şirket arabası gibi hissettiriyor. 8 kasada katlanır ayna bile yok
Biraz cıkıp style veya r line ise aynı değerlendirmeye girebilir.
Leonda artı olarak yeni nesil ekran var motor zaten yazmışsınız içi daha ferah geniş golfe göre. -
Ankara içi 15 veya 30bin bakimi yaptiracak olan varsa yetkili servis de yardimci olabilirim, 15 bin 5000 tl 30 bin 8000 tl, sunrooflu araclar 500 tl fazla pm atabilirsiniz. -
Arkadaşlar 3 yaşında araçtan 12 volt akü az uyarısı alıyorum. Nedir sebebi nedendir bilen var mı ne yapmak lazım? Telefonun şarjı da vardı uyarı alındığında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 5 Ekim 2024; 15:2:21 > -
Akü azalmıştır eski aracımda 3 yılda bir aküyü öldürüyordu start stop tan dolayı
-
tam bu şekilde çıkıyor. Bu akünün azaldığı anlamında mı cidden? yazı çıkıyor biraz hareket edince sönüyor.
-
Akü değişim zamanın gelmiş -
arkadaşlar, anahtarın pilini değiştirdiğim halde halen düşük pil uyarısı gitmiyor. iki kere denedim piller yeni, SKT sine epey var biri duracell biri panasonic.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 16 Ekim 2024; 11:45:58 > -
Serviste yazilim guncellemesi yapilinca duzeliyor hocam. Pille ilgili bir sikinti degil. -
Merhaba, aracimda vites kutusu ariza isigi yandi. Kronik bir sorunmus. Bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. Aracimin tum bakimlari yetkili serviste yapilmisti ama 2000 3000 km gecikmeli yaptirdim yinede iyi niyete girme sansi var mi? -
Hangi bayi üstad
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X