Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.891
Cevap
107
Favori
253.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.0 mı hocam? İzlenimleriniz nelerdir, kronik sorun yaşadınız mı, tavsiye eder misiniz? Teşekkürler..
  • Merhaba,ben de bugün itibariyle makyajlı Golf 8 Life paket siparişi vererek aranıza katılmış olmaktayım.2021 Audi A3 35 Advance aracımı satıp bu modele geçiş yaptım,umarım memnun kalırım.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

evet 1.0 ve tabiki tavsiye ederim. Kalabalık bir aile değilseniz yeterli çünkü bagaj çok büyük değil.

Kronik bir sorun yaşamadım. 1 kere araba kendini kitledi ve garantili olduğu için canlı desteği aradım 2 saat içinde gelip düzeltip gittiler.

Malesef yeni arabalarda böyle şeyler oluyormuş.

yalnız şunların eksikliklerini çok hissediyorum

- ACC

- Şerit takip

-360 kamera sistemi ( park için )

• kutay86 K kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, yeni çıkan 1.5 etsi versiyonlardan değil mi? Bunun için özel bir başlık var mı bulamadım da. Cumartesi günü aracımı teslim aldım 2.gününde servislik oldum ön kapılar açılmadı, araç çalışmadı tahrik hatası vb hatalar ile. Başka yaşayan var mı merak ediyorum. Yeni Tiguan ve passatlarda sıklıkla yaşanıyormuş

• Style teklif alan varmi ?
  • cahilintegral C kullanıcısına yanıt

Merhaba,evet makyajlı kasa,aracı bugün teslim aldım 250 km yol yaptım.Henüz bir problem yaşamadım.

Yeni golf için bir kanal var mıdır hocam ben bulamadım takip etsek siz biliyor musunuz bura da pek aktif değil gibi

• Kanal konusunda bilgim yok.

• cahilintegral C kullanıcısına yanıt
    https://www.golftutkusu.com/categories/452-golf-mk8/
  • Selamlar Herkese 29 binde araç aldım 1.0 İmp donanım.30 bin bakımını yapmak istiyorum.Fiyatlar ne durumda bayilerde.Aveki aradım 15 bin gibi absürt bir rakam verdiler.

• ex_silver kullanıcısına yanıt
    Golf 1.0 etsi 2023 ilk bakım sadece yağ değişim.Dogus oto Esenyurt 8000 TL.
  • Arkadaşlar motor çalışır vaziyette iken (ve araç park halinde P'de, el freni çekili) kapıyı açınca dıt dıt 5 kere öten uyarı sesinden inanılmaz rahatsız oluyorum. Bu sesi yüksekliğini kısmak veya mümkünse kapatmak istiyorum. Böyle bir ayar var mıdır?

A3 ile golf kıyaslanıyor hep denk geliyorum merakta ediyordum açıkcası test etme şansımda oldu A3 ü ararsınız. Rakip olmadıkları nı golfün kapısını kapatınca anladım. Golf kötü bir araç değil sadece premium hissettirmiyor.
  • Darkforwhite D kullanıcısına yanıt

Açıkçası ben de ikisini de test ettim ve şuan golf 8 impression kullanıyorum. Şunu söyleyebilirim ki hemen her konuda aynılar fakat golfün bir artısı var o da ses yalıtımı kesinlikle a3 den daha iyi. Benim fark ettiğim bu oldu ve bence önemli bir detay. Geriye kalan şeyler ise donanım farklılıkları

• kratostol kullanıcısına yanıt
    Yalıtımın iyi gelmesinin nedeni 205 lastik ebatı kullanıyor 1.0 motorlarda. 225 lastik ebatıyla benzer yalıtım seviyesini sunuyor. Golfte ses sisteminde sesler çatlıyor ve perdeli geliyor yüksek ses seviyesinde. Bu gibi detaylara dikkat eden birini mutlu etmeyecektir.

Golf aracımı bir aydır kullanıyorum,beklediğimden daha iyi bir araç olduğunu söyleyebilirim.A3 premium bir araç olduğu için daha iyi olduğu taraflar elbette vardı ama arada fazla fark var diyemem.A3 malzeme kalitesi,rüzgar sesi yalıtımı ve darbe emişinde Golf'ten daha iyi,Golf yalıtım,frenler,multimedya,ses sistemi,iç mekan ferahlığı konularında A3'ten daha iyi.Yalıtım konusu lastik ebatlarıyla ilgili bir sorun değil,aynı segmentte 18 inç ebatlı yeni kasa 308 ve Astra test ettim,iki aracın da ses yalıtımı A3'ten bariz iyiydi.Yorum yaptığım A3 2021 model,makyajlı kasayı kullanmadım,belki makyajlı kasada yalıtım iyileşmiştir.

Yalıtım konusu biraz farklı bir konu sürekli araçlada yol yapan birisi olarak yazıyorum. Benim aracım 2023 model gayet sessiz kmye bakmasam hız farkını anlayamamam. Lastik sesi düşük hızda alıyor ama hız arttıkça artmıyor. Golf kötü bir araç olmasada A3 kullanıcıya verdiği his olarak üstün kalıyor. Bir yıldır golf 8 kullanıcı arkadaşım kendiside deneyimledi. Araçları değişelim dedi :)
    Ses sistemi olarakta audi sound sistem var beğenmiyordum golfün ses sistemini duyunca audi sound sistem öne çıktı oradada. Aynı sürede deneyimlemeniz farkı hissettirecektır.

Benim en çok şikayetçi olduğum konu yol sesiydi,bu yüzden fabrika çıkışı gelen pirelli lastikleri michelin primacy 4 ile değiştirmiştim.Benim aracımda da Audi ses sistemi vardı ancak basları tizleri zayıftı,ses ayarı olarak sadece bas ve tiz ayarı yapılıyordu,orta ses ayarı yoktu.Makyajlı Golf standart ses sistemiyle bile Audi'den iyi.

Hayırlı olsun yeni aracınız güzel günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.