Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.891
Cevap
107
Favori
253.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 2024 3 binde taigo var bende 1.0 tsi 115 olandan. golf 2023 10 binde life 1.0 etsi 110 ps arkadaş satıyor taigoyu elden çıkarıp 100 bin üstüne koyup geçmek mantıklı olur mu sizce. tsi ile etsi motor farkı var golf kalitesi diğer taraftan 8 kasa ve 1 yıl eski ne dersiniz bugun karar vermem gerek aranıza dahil olayım mı :)

• Vardali V kullanıcısına yanıt
    Taigo sürdüm kısa bir süre. Golf konfor ve yalıtım açısından daha iyi tabi. Ama taigo da fena değildi. Fark 100 bin olacaksa değer. Ama yerden hafif yüksek olunca ülkemiz yollarında özellikle şehir içi kasaba köy gibi yerlerde daha avantajlı oluyor. Güzergahınız sürme şekliniz uyuyorsa Golf daha iyi bir seçenek derim ben
  • Vardali V kullanıcısına yanıt

bence değer

• karti K kullanıcısına yanıt
    Afyon Demoto az önce 15bin bakıma 8bin dedi. Neden bu kadar fark var anlamadım
  • theKing_ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın mesajı 2 ay olmuş hocam belki fiyat değişmiştir
  • mert bbc kullanıcısına yanıt
    Doğrudur da o zamanda 15bin bakıma 5 demiş 30bine 8 ondan dedim acaba yanlışlık mı var
    Hocam ilk bakımda vw yağ ve yağ filtresi dışında bir şey değiştirmiyor. İkinci bakımda yağ, yağ filtresi, tüm diğer filtreler, fren hidroliği falan değiştiriyor. Fark ordan kaynaklı olabilir.
  • mert bbc kullanıcısına yanıt
    Demoto genelde geçirmeye çalışıyor güvenemiyorum. Müşteri hizmetlerine de sordum standart diyor. O yüzden bi sorayım dedim.
    Bir de aralık ayı bayiler servis kampanyaları yapıyor belki 2 ay önceden uyguna da bulunabilir birkaç bayi arayıp. Millet zubizu ile indirim yaptırıyordu bir ara.
    Bakımların içine cam suyu koltuk temizleme spreyi motor temizliği vs koyuyolar fiyat yükseliyor sormazsanız haberiniz olmuyor. Servisler arası fiyat farkı da bundan dolayı değişik
    Yok hocam kesinlikle standart değil. Koydukları yağ bile standart değil. Castrol veya shell kullanan ayrı ayrı servisler var mesela. Bence farklı grupları arayın. Mesela uşak veya denizli batı’yı arayın. Ankara eskihisarı arayın. Doğuşu ve arcayı arayın karşılaştırma için.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.