Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.916
Cevap
109
Favori
256.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar piyasada 305-320 bandında extralı life paket araçlar var. Örnek:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-son-1-adet-2021-0-sifir-km-hemen-teslim-yeni-golf-ekstrali-915386628/detay

Bunlar ne iş? Bu aracın boşu 310-320 falan ediyor. Bu extraları eklersin ki çoğu opsiyon listesinde göremedim 350+ lara çıkıyor.

Bu adamlar nerden bulmuş bu extralı life araçları? Bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingleonmane1

Valla haklısınız hocam dediğiniz gibi bir çok üst segment premium araç var aslında fakat bu bizim ilk sıfır arabamız oldu ve eşimin arabası o bu şekilde istedi bundan sonra da bu ülkede sıfır araba zor diyerek böyle bir karar verdik. Teşekkür ederim

M.L.Crassus

hocam teşekkür ederim öncelikle dediğiniz dcc işini araştıracağım belki de yanlış biliyorum lakin individual kısmında sanki süspansiyon sport veya comfort seçilebiliyor. Bu arada dediğiniz gibi araçlarda şerit takip ve acc maalesef yok

Hocam bu dcc olayına bakabildiniz dcc genelde yurt dışında bulunan pahalı bir donanım sizin araçtaki süspansiyon ayarı olarak bashettiğiniz nedir

• Zamanında GOLF konuları en aktif konular olurdu. Ekonominin geldiği noktanın en güzel örneği bu konu başlığı. Mk8 çıkacak ve konu bu kadar sakin olacak. Söyleseler inanmazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Zamanında GOLF konuları en aktif konular olurdu. Ekonominin geldiği noktanın en güzel örneği bu konu başlığı. Mk8 çıkacak ve konu bu kadar sakin olacak. Söyleseler inanmazdım.

Aynen hocam. Bugün de 20 Bin TL. zam geldi. 12. gününde ilk zammını yedi. :)

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Bence de ulkenin haline en guzel ozet...

• Hocam kusura bakmayın geç gördüm biraz. Ben ilk kısımda özellikler bahsederken hata yapmışım aracımda dcc yok dediğiniz gibi bu biraz tuzlu bir donanımmış zaten benim aracımda kişisel sürüş moduna girince comfort veya spor diye ayarlanabilen şasi ayarı var lakin bozuk yollarda veya virajlı yollarda denememe rağmen ben bir fark görmedim belki vw deki yetkili arkadaşın bana anlatmak istediği buydu zaten araçta spor süspansiyon var evet normalden sert araç hatta bazen rahatsız de edebiliyor ama bilerek aldık sonuçta. İlk mesajımda yazdığım kör nokta da standartmış sanırım. Bizim aracımızda harman ve normalden büyük orta ekran mevcut ekran diğerine göre daha akıcı ve güzel bu paraya değer cidden.

Değinmek istediğim diğer konu da arkadaşlar araca bi zam geldi evet ama lütfen tüm bayilerden fiyat alın yok araç diyolarsa bile araştırın kesin birilerine ayırmışlardır. Geçen gün yakın bi arkadaşım da aynı araç için arayışa girdi bir bayiye sormuş nisan ortası gibi gelecek araçlar demişler. Durum böyle olunca sarı site üzerinden 415 li bi fiyata aytaşı grisi 18" jantlı güzel bi R-line buldu. Almak üzereyken ben bayi gezelim dedim sakarya kocaeli birçok yere gittik en sonunda yine aynı fiyata daha donanımlı benim aracımla aynı donanımlar yarış mavisi bir araç bulduk hemen antlaştık. Araba almak isteyen arkadaşlar cidden gidip bayiyle konuşun sıkı bir pazarlık yapın sarı sitede insanlar uçmuş bizimkinden donanımsız araç 440-450 li fiyatlara var takip edin araçlar olduğu gibi duracak zaten kim neden alsın sıfırı daha ucuzken. Aradığımız bir ilan önümüzdeki 2 ay araç yok benimki en dolusu diye ilan koymuş aynı olayı bayi de satış müdürüne soruyoruz hayır araçlar gelmeye devam edecek dedi. Bizim insanımızı cidden anlamıyorum. Hangi ülkede 2. el sitesindeki araç sıfırdan pahalı

• iç dış r line, yersen kek line 

iğrenç çakma jantlar ve direksiyon = r line . Hem de iç dış.

Bunlar milleti aptal mı sanıyor acaba 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ic-dis-r-line-2020-model-hatasiz-916771753/detay

• DeadLifter kullanıcısına yanıt

Direksiyona protein tozu kaçmış galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Direksiyona protein tozu kaçmış galiba

Bence steroid.

• Arkadaşlar aranıza life paket golf 8 alarak katılmış bulunuyorum. Zam gelmeden hemen önce lansmana özel 295.000tl'ye aldık. Henüz daha öğrenme alışma aşamasındayım. Araç orta donanıma göre gerçekten dolu dolu olmuş.

• Allons-y kullanıcısına yanıt

İyi günlerde sağlıkla kullanılsın. Hayırlı olsun.

• son birkaç gün içinde 1.0 R-Line fiyatı alan oldu mu bayide satış temsilcisinden ? Kaça iniyolar merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 2 Nisan 2021; 21:31:15 >
  • Önden makyajlı toyota auris i andırmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, life donanım golf mü yoksa passat impression paket mi ? ÖTV muaf alacağım, Tiguan a niyetlenmiştik fakat sanırım ÖTV siz araç listesinden çıkmış şu anda.

• Herkese merhaba,

2020 model A180 dizel ve benzinli style modeline karşılık 2021 model Golf Style paket arasında kararsız kaldım. Siz Golf kullanıcılarının yorumlarını merak ediyorum. Tercihim her iki araçta da otomatik vitesten yana olacak.

Bugün görmeye gittiğim bir A180'de teknoloji paketi ve iç aydınlatma yoktu, ekranı da küçüktü biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Youtube'dan gördüğüm videolarda ekran yekpare gibi tek parçaydı ve ışıklandırmalar çok hoştu. Doğuşta gördüğüm style paketi Lime rengi gerçekten çok hoşuma gitmişti.

Performans beklentim çok yok, aile arabası olacak siz Golf kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum. Kmsi düşük 2020 A180 mi almalıyım? yoksa sıfır Golf style veya upgradeli life paketi mi?

Sevgilerimle.

• DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt
    Bence bu fiyatlara çıkmışken A3'ü de değerlendirin. Yeni A180 de Golf de bekleneni pek veremediler. A3'te de malzemeden çalınmış fakat Golf'e göre çok daha dolu ve kaliteli. Her şeyi daha özgün olmuş.

Bir Golf 7 kullanıcısı olarak tavsiyem bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high-fidelity -- 4 Nisan 2021; 15:21:36 >
  • Önden makyajlı toyota auris e benzemiş

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam.

Arkadaşlar E-TSİ hibrit model için kauçuk paspas bulabilen oldu mu? İnternette biraz baktım ama bazıları etsi motora uygun değildir yazarken diğerleri hiç belirtmemiş bile. Emin olamıyorum ön koltukların altında batarya paketi olduğu için.

• DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt

A serisi alınamıyorsa,leon alınabilir. Golf çok pahalı🔥

• N KUL kullanıcısına yanıt

Leon da bulunamıyor Nazım Hocam. Style Plus DSG ve manuel FR imkansız gibi birşey. Bunlar bile bu ay %80 e geçmiş görünüyor. Uzunca bir süre GOLF zam yemez derken 15.günde acımadı Doğuş. Geçen ay 2020 model Tiguan R Line 420k ile en avantajlı modellerdi. Bu ay o da Mart fiyatıyla denk gelirse Tiguan Elegance 2021 modeli 418.5k oldu. Fiyatlar vergiler nedeniyle abes bir hal aldı.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.