Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (71. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.914
Cevap
109
Favori
256.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, aracınız hayırlı olsun. Vallahi şanslısınız en azından araç bulabilmişsiniz. Ben de almayı düşünüyorum ama hız sabitleyici, park sensörleri, kamera falan yok değil mi. Siz bunları yaptırdınız mı ya da fiyat aldınız mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba. Ben de aranıza 2022 impression manuel alarak katildim.Araca orijinal ön arka park sensörle logo kamera taktirmak istiyorum. Bildiğiniz yer var mı Ege/İç Anadoluda öncelikli olmak üzere?

• mert bbc kullanıcısına yanıt

Merhabalar ön-arka park sensörü ve yapmur sensörü uygulattım aracıma. Hiçbir sorun olmadan sanki fabrika çıkışlı gelmiş gibi kullanıyorum. Uygulamayı Ankarada yaptırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 15 bin bakım fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

• 2023 zmodellerde geri görüş kamerası iptali yazan bir yer var katologta acaba standart olarak geri görüş kamerası ya da park sensörleri ile mi geliyor 2023 modeller

• dfurkan D kullanıcısına yanıt
    Geri görüş kamerası da dahil mi acaba? Bir de nerde yaptırdınız işlemleri ve yaklaşık ne kadar tuttu acaba?

• mert bbc kullanıcısına yanıt

instagramda bir yer görmüştüm, tanımam etmem herhangi bir ticaretim de olmadı. Birlik oto galiba. Manisa yada Aydın.

• metehan028 M kullanıcısına yanıt

Yok dahil değil geri görüş kamerası. Ankara Opsiyonel Otomotivde yaptırdım 11 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam 3 ay geçti üzerinden

Hız sabitleyici takılıyor mu acaba bu modellere? Doğuşa sordum onlara bu tarz bir aksesuar vs gelmemiş

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Golf 8in style paketteki koltuk desenini bir türlü sevemedim :)

• arasira kullanıcısına yanıt
    GTI koltuklarına sofra bezi diyenler de var…

golftutkusu sitesinde metinkar isimli kullanıcı impression pakete epey ekleme yapmış, incelemenizi öneririm fikir vermesi açısından

Takılıyor benimde çok ihtiyacım var ama çok yüksek fiyat istemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam 20-22 bandındaydı

Evet hocam ender elektronik sitesinde var hız sabitleyici ve şerit takip 21k fiyat diyor. Ben vazgeçtim o nedenle

Siz doğuş’tan mı fiyat aldınız yoksa farklı bir platformdan mı?

Hocam benim konuştuğum bayilerin hiçbiri araca ekleme yapmak istemiyor. Olmuyor diyip geçiyorlar. Dışardan fiyat almıştım

• Bunlar nasıl aksesuar fiyatları ilginç vallahi. Ön arka park sensörü ve hız sabitleyici takalım desek 40 bin lira bayılacağız demek ki.. e biraz daha versek otomatik paketlere geçerdik böyle saçma iş mi olur.

hocam neticede mantık onu bunu eklesem üst versiyon fiyatına gelir iyisi mi üst versiyonu alıym dedirtmek, haliyle fiyatlar abuk ama kendi içinde tutarlı

• Arkadaşlar Ankara’da ön arama park sensörü ve kamera için yer bakıyorum. Yukarıda bir arkadaş opsiyonel otomotiv önermiş. Acaba alternatif olması açısından farklı mekan bilgisi olan var mı tavsiye niteliğinde.

• 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.