fiyat renk paket nediri hocam |
VW GOLF 8 ANA KONU (73. sayfa)
-
-
silecek takımı ne önerirsiniz, pahalı da olsa bosch mu alsam?
-
Bugün bayiye gittim araç teslimi vardı life 1.0 etsi golf. Hani araç gelmiyordu otomatik bu ne dedim doğuş oto özel olarak gönderdi bizde anlamadık dedi. (Yersen) İmperession gelecek ay teslim alacağım inşallah. Geri görüş kamerası eksiği var siz dışarıda yaptırırsanız herhangi bir elektrik aksamda sorun olursa garantiye girmez dedi. Park sensörsün araç olmaz ne yapmalıyım sizce ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Normal hız sabitleyici ne kadar acaba
Siz serviste taktırdınız mı acaba ?
Hocam serviste taktırdınız mı acaba ??
ben serviste taktırdım. arka tampodakini boyayacaklar dışarıda renk tutmaz diye 3500 ama sadece sesli uyarı veriyor.
-
Arkadaşlar normal tuşlu üniteyi discovery pro ile değiştirme şansımız var mı bu yeni nesilde ben hiçbir yerde bununla ilgili bir bilgi bulamadım.
Dışarda özellikle golf impressionlara ön arka orijinal park sensörü uygulaması var. Ben alırken serviste takmıyorlardı. Ama dışarıdaki uygulama bire bir aracın sistemine uygun hatta direkt optik ekran falan da aktif oluyor. Fiyatı da 8500₺ civarıydı. Sadece arka gibi bir uygulama yoktu zaten bu direkt paket gibi öndeki sensörlerin yeri vs tamponda belli zaten sadece plastikleri çıkarıp sensörü montajlıyorlar. Ben kameraya gerek duymadım zira kamera tek başına artı 9 bin daha. Bir kaç mesaj yukarıda bir liste paylaşmıştım yapılabilecek tüm uygulamaları orada da görebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehan028 -- 31 Mart 2023; 5:23:22 >
Dostlar style pakette katlanır ayna ve acc varmıydı?
Birde ben polo life kullanıcıyım. Değiştirmeyi düşündüm bu aralar. Golf 8 mi A3 mi tavsiye edersiniz? Birde hafif hibrit gerçekten faydalımı? Yani yolda giderken motoru kapatıp sadece elektrikle gittiği oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hafif hibrit sadece ayağınızı gazdan çekince arabaya kısmi bir itme sağlıyor, toyotalardaki normal hibrit gibi gaza basınca pür elektrikle gidemiyor. sürüş mantığını anlarsanız aşırı olmasa da faydası oluyor bence (yarım litre civarı diye düşünüyorum max)
-
Anladım hocam teşekkür ederim cevap için. 110 beygirlik versiyona mı sahipsiniz?
Evet 1.0 e-tsi
Sizin araçtaki hayalet ekran ve bilgi-eğlence sistemi passat tiguan polo dan farklı değil mi? Bana çok yavaş çalışıyor gibi geldi.
Birde araç yolda giderken gazdan ayağı çekince komple mi kapatıyor motoru(start-stop) yoksa boşamı atıyor bilginiz var mı?
diğer modelleri bilmediğimden fikrim yok.
Hafif hibritteki mantık benim gördüğüm kadarı ile ayak gazdan çekilince motoru kapatıyor, start stop esnasındaki ilk çalıştırmayı yapıyor böylece benzin motoruna yük binmiyor, o kapatma da aracın kendi halinde kısmen daha fazla gitmesini ve sanki itiliyormuş durumunu sağlıyor, dediğim gibi kendisi araca ilave güç vermiyor. Start stop değil de stop startın benzin tüketilmeden yapılması sağlanıyor
alışması zaman alıyor durma mesafesini yada hafif meyilde hızı ayarlamak açısından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 5 Nisan 2023; 23:13:54 >
4 aydır otomatik 1.0 motor golf için sıraya yazıldım hangi bayi ile görüşsem halen araç yok deniyor otomatiklerle ilgili bir gelişme varmı acaba bilgisi olan varsa yanıtlarsa sevinirim.
-
Beyler merhaba, ilk defa vw marka araç alıyorum. Golf manuel imp. Şubat 28 den beri limana sevk ediliyor statüsünde. Bu normal mi? Üretilen aracın gelmesi bu kadar uzun sürüyor mu yoksa farklı durumlar mı söz konusu? Tşk.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam. Ben daha yüksek fark sağlar gibi düşündüm elektrik motorunun. Ama gördüğüm kadarıyla elzem değil gibi duruyor.
haklısınız. yalnız şunu söylemek lazım 1.0 tsi motor kendi başına çok ekonomik ve sessiz, 5-6 lt/100km civarı (karma) yakıt tüketimi bence çok başarılı. uzun yolda 5'in altı da çok mümkün dikkatli bir sürüşle
-
Hız sabitleyici taktıran var mı acaba?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X