Merhaba, 2022 1.0 impression için orjinal park sensörü ya da kamera taktırmak istiyorum. Sizce hangisini taktırmak gerekir? Sadece kamera takmak yeterli olur mu?(Kamera daha modern bir özellik gibi hissettiriyor, fiyat hemen hemen aynı) Garantide elektronik sistemin devre dışı kalacağı bilgisi doğru mu? Böyleyse çok acımasız oluyor aracın garanti dışı kalmasını istemiyorum bunun bir yöntemi var mıdır? |
VW GOLF 8 ANA KONU (74. sayfa)
-
-
Selamlar herkese, R-Line direksiyonda çağrı sonlandırma fonksiyonu hangi tuşla yapılabiliyor acaba?
Direksiyon üzerindeki sağ taraftaki ''ok'' tuşu ile kişi üzerinde iken tıklayınca veya çağrı geldiğinde tıklayınca görüşmeyi başlatıyor vs ama kapamak istediğimde aynı tuş ile bunu yapamıyorum.
Yazılımsal bir sıkıntı mı yoksa farklı bir ayarı mı var acaba?
Keyifli forumlar
-
Evet yakıt tüketimi anlamında tsi motor bence dizel gibi. Acaba 1.5 dahamı az daha mı çok yakıyor merak ediyorum. Uzun yolda sanırım 1.5 daha az yakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence park sensörü daha iyi bir özellik. Araç elektronik anlamında garantiden çıkar. Araca sensör takılmasa bile firmalar garanti dışı bırakmak için çabalıyor, takıldığı taktirde kesinlikle sorumluluk kabul etmezler haklı olarak.
Arkadaşlar son zamanlarda impression paket Golf alan oldu mu? App Connect artık standart geliyor değil mi bu pakette? Bir de gelen araçlar genellikle boş mu yoksa park sensörü, yağmur sensörü gibi opsiyonlarla mı geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 13 Nisan 2023; 11:23:8 > -
uzun yoldan kastınız yüksek hızlarsa (>120) mantık olarak 1.5 tsi daha az yakmalı.
-
Normal hız sabitleyici yok sanırım olan için de 30-40 bin fiyat istiyorlar saçma sapan bir durum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni aldım. Araç boş geliyor car play/app connect var ancak kablolu çalışıyor. Ön arka orijinal park sensörünü 8-10 arası halledebilirsiniz ancak büyük sıkıntı hız sabitleyici
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Park sensörlerini yetkili servis takıyor değil mi? Bir de yağmur sensörü de taktırma şansımız oluyor mu acaba?
-
@ysahin2000 evet o hızları kastediyorum. Gerçi onunda vergi farkı var. Yeni gelecek serilerde 1.4 e döneceği söyleniyor.
@metehan028 hocam bu dediğiniz impression paket mi?
İmpression Golf 8 de yokuşta araba geri mi kaçıyor? Auto Hold açık mı olacak sürekli, tam anlamadım ben.
2008 model manuel Astra da, yokuşlarda, ayağı frenden çekince 3-4 saniye tutuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyk308 -- 14 Nisan 2023; 18:55:47 >
Kaymıyor hocam. Çok rahat kavranması da kolayca götürüyor aracı. Autohold açık oluyor zaten her defa açmanıza gerek yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Otomatik golflerde daha doğrusu tüm vw lerde Dsg şanzıman nedeniyle autohold açık değilse yokuşta kaydırır Astrada ise tam otomatik yeni nesil tork konvertörlü şanzıman bulunduğundan yokuşta tutar kaydırmaz
Teşekkürler cevaplar için. Benim bahsettiğim araç manuel Golf 8. En doğrusu Autohold açık olacak o zaman her zaman.
Hayır yetkili serviste hiç bir işlem yapmıyorlar ekstra
Ben başarını aradım bilginiz olsun. 9500 tlye ön arka orjinal park sensörü takıyorlar oto pilot yönlendirmeli.
Golfte çok denemedim ama dsg karoq ta aıto holdu pek açmıyorum hiç kaydığını hatırlamıyorum ama siz deyince merak ettim tekrar deneyeceğim
edit: auto hold kapalı denedim, kaymıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 18 Nisan 2023; 10:49:19 >
İmpression Golf için 16 jant mı yoksa 17 jant mı mantıklı?
Tüm Golf lerin alt yapısı aşağı yukarı aynıysa 17 de iyi olabilir diye düşünüyorum. Sonuçta üst donanımlar da 17 jant kullanılıyor.
Sormak istediğim 17 jant aracı yorar mı, çok mu konfor kaybı yaşanır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyk308 -- 15 Nisan 2023; 22:52:38 >
Style pakette katlanır ayna var acc yok
Teşekkürler.
Bayileri arayan varmı aylardır golf gelmiyor diyorlar doğru mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X