Merhaba Ewt yapılabiliyor ama 39.000 tl gibi bir rakamı var Ender Elektronik yapıyor. |
VW GOLF 8 ANA KONU (75. sayfa)
-
-
Ben aldıktan hemen sonra üzerindekileri satıp çok beğendiğim 17 inch belmont jant aldım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetkili servisler impression Golf e ön arka orijinal park sensörü montajı yapıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır hiç bir yedek parça ya da aksesuar durumu yok yetkili serviste. Sadece cam filmi, seramik kaplama, folyo kaplama ıvır zıvır var
Arkadaşlar obdeleven cihazını kullanan var mı? Araçta gizli özellik aktif ediyor fakat pahalı geldi bana. Değer mi değmez mi bilemedim. Ben kadranı değiştirmek istiyorum değişiklik olması açısından.
Park sensörü falan taktırırsanız yaparlar aynı yerde zaten 250-500₺ falan alıyorlar. Bu arada impression için öyle aman aman hiç bişey yok kadranın da sadece rengi değişiyor.
Ben Başaran’la görüştüm. Ön arka park sensörü 9500 TL’ye takıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeznoraa -- 26 Nisan 2023; 9:15:21 >
Sıfır golf life aldım
Dsg
Aksesuar olarak neler önerirsiniz Öncelikle
Merhaba. Ön arka ekrana yansıtmalı park sensörü takılırken tamponlar, ön konsol, ekran vs. sökülüyor mu acaba?
-
evet
-
Merhaba. Otomatik hava sirkülasyonu fonksiyonu açık/kapalı ne farkediyor ?
-
Dışarıda ki pis koku duman vs. Olup dış hava kalite sensörü bu kirli havayı algılar ve otomatik olarak hava sirkülasyon Kalp'e motorlarını devreye sokarak dış havanın araç içine girmesini engeller. Dış hava ne zaman normal temiz bir duruma gelirse o zaman iç kanatcık normal duruma yani açık duruma gelerek dış havanın aracın içine girmesini sağlar. Kalorifer veya klima açık yada kapalı fark etmeksizin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Klima/havalandırma kapalıyken içeri giren havayı komple nasıl kapatabilirim. Hızlandıkça menfezlerden hava geliyor. Menfezleri tek tek kapatmam mı gerekli ?
-
90’lar 2000’lerden kalma bir sorun. Golf 8’de olması enteresan. 2005 Corolla’da bu durum vardı hala var mı bilmiyorum. Corolla da havalandırma ve klima tamamen kapalı olmasına rağmen menfezlerden içeri hava giriyordu.
Eski tip araçlar için evet bu sistem aynen dediğiniz gibi. Fakat yeni tip araçlarda bu durum biraz değişkenlik gösteriyor.
Rica ederim. Fakat maalesef sizin dediğiniz gibi bir sistem bu araçlarda yok. Neden yok çünkü bir yerden bir şekilde aracın şoför kabininin olduğu alana hava girişi sağlanıyor ki camlar kapalı olduğu için içeride oksijen sirkülasyonu azalıp sürücü oksijen azalımından dolayı uyuklamasın ve kaza durumu olmasın diye. Bana da biraz saçma geldi ama mühendis işte diyecek birşey yok. Bunun içinde otomatik sirkülasyon modu yapılmıştır.
2015 comfortline 1.4 125hp den ,golf 8 impression a gecmek istiyorum.performansi aratir mi .su anki aracim 110bin kmde.megane 1.3 tcenin yuzu eski ve de bi golf kalitesi yok.950 falan butcem.sizce gecilir mi? 7den 8 impressiona gecen arkadaslar memnunmusunuz?
Evet performansı aratır. 1.4 motor alt devirlerde çok daha canlı, 1.0 motor 2000 devire kadar hantal.
-
Merhaba arkadaşlar golf 8 ıle ford puma arasında kaldım fıyatları aynı sayılır sınıfları farklı bılıyorum sız olsanız hangısını secerdınız?
-
2022 golf 8 1.0 hibrid
servis ücreti 4.200 tl
standart kabulde aldığım ücret
15.000 bakımı için götürdüm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X