Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ES3NT
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
109
Favori
254.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acil uyarı sos hatası bende oldu fakat kendiliğinden geçti

yarım gün falan sürmüştür

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Sos hatası bir kez verdi
    Kısq bir süre sonra düzeldi hemen
    Başkada bir sorun yaşamadın şimdilik
    Umarım yaşamam da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • freeheart44 F kullanıcısına yanıt
    Style Cam tavan opsiyonel ama cam tavansız Style çok az araba var.

Cam tavan R line ve Style ikisinde de oluyor genelde

R-Line ile aradaki fark görsel

Style ve R-Line arası farklar

Jantlar
    Tamponlar
    Döşemeler (Bence Style nubuk döşeme daha iyi)
    Dokunmatik R logolu direksiyon

Diğer donanımlar Style da alınabilir.

Örneğin harman kardon hafızalı koltuklu IQ LED Style da olur.

R - Line çok sert.

Style öneririm .

• 1.0 etsi, DSG, uzun yol tüketim verisi (3 kişi, bagaj 3 kabin tipi bavul)

ort. yakıt : 5,4lt/100km

ort. hız : 96km/h

süre : 7:18h

mesafe : 697km

• merhaba, araba ilan sitelerinde aracın sıfırından fazla fiyat yazılması yasaklandı malum. sarı siteye bakınca nadiren bunun üzerinde ama çoğunlukla tam da bu fiyatta ilanlar görünüyor. peki gerçek alışveriş bu fiyatlardan mı oluyor arayınca mı anlıyoruz gerçek fiyatı, deneyen oldu mu?

• Selamlar,

yeni araçlarda kablosuz carplay olmaması çok saçma geliyor bana. Madem o kadar para vericem en azından istediğim bu özellik olsun istiyorum.

bunun aktivasyonunu satan bir site var, bilgisi olan var mı?

VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONUgarage maslak coding - gizli özellik açma merkezi
    Volkswagen Golf 8 - Kablosuz Apple CarPlay Aktivasyonu
    https://gizliozellikacma.com/tr/volkswagen-golf-8-kablosuz-apple-carplay-aktivasyonu
  • Arkadaşlar merhaba, golf life nasıldır ? Önceki arabam astra idi, life paket almayı düşünüyorum. Liste fiyatı;

Golf 1.0 eTSI 110 PS DSG Life ₺1,347,700.00

İzmir bayiilerini aradım 1.5 style var diyorlar. Ona bütçem yetmiyor. İkinci ellerde saçma fiyatlarda...

• Çok yerde aradım ama hiç bir şekilde gizli özellik açarak kablosuz car play yapıldığını görmedim.

Car play lisansı r line ve style donanımlarda var bildiğim kadarıyla

Life paketler için carlinkit gibi aparatlarla kablosuz bağlantı kurabilirsiniz.

Carlinkit 5.0 CarPlay ve Android Auto Carplay ve Android Auto'lu otomobiller için kablosuz adaptör (üretim yılı: 2017-2023), sesli asistan, navigasyon, müzik
    amazon
    Carlinkit 5.0 CarPlay ve Android Auto Carplay ve Android Auto'lu otomobiller için kablosuz adaptör (üretim yılı: 2017-2023), sesli asistan, navigasyon, müzik
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C149F6CG?ref_=cm_sw_r_apin_dp_AXCJER643YR7YDKWN6CZ

• merhaba

benim aracımda arka klima butonları çalışmıyor neden olabilir acaba daha önce yaşayan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar merhaba, 1.0 life alıcam diye gittim ve 1.5 style alarak aranıza katıldım. Pazartesi bir aksilik olmazsa teslim alıyorum. Bayii seramik kaplamada çok ısrar etti, 10bin tl. Yok dedim, cam filmine ok dedim. Yan ve arkalar 2 numara. Daha önce vw aracım olmadı. Var mıdır bilmem gereken veya öneriniz ? Teşekkürler.

VW GOLF 8 ANA KONU

VW GOLF 8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 5 Ağustos 2023; 17:35:39 >

• Denizli Vw 1.0 style cam tavan ve metalik renk 1545 + 25 bin seramik film felan toplam 1.570 dediler. Rline bakıyordum yoktu ..

• hDundar kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun sorması ayıp fiyat nedir

Dsg için genelde durma vites değiştirme esnasında frene sıkı basın derler bir de imkan varsa +2 yıl garanti de satın alın tamam çok para ama kafanız rahat olur

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, 1642 refleks gümüş renk.

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Frene sıkı mı basayım ? Sorun mu var vites değişiminde ? Henüz kullanıp denemedim. Pazartesi dikkat ederim, sağolun

yok ama dsg kibardır bu konularda derler, artık dsg nin sağlığının frene basmakla ilgisi var mı yoksa benim aldığım bayideki çalışanın öylesine tavsiyesi miydi bilemiyorum.

tekrar hayırlı olsun, kazasız güzel günlerde kullanın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 5 Ağustos 2023; 19:44:49 >
    Hayırlı olsun kardeş.
    Kusursuz mal arama.
    İlla aklını karıştıran şeyler olacaktır.

Çok prestijli bir model almışsın
    Keyfini sürmeye bak.

• golf kullanmıyorum ama dsg kavramalı bir sistem olduğu için araç dururken frene tam basmazsanız kavramada bekler kalkış yapacakmış gibi bu da kavramanın ömrünü yer gereksiz yere. bunu önlemek için araç durunca düz yol bile olsa frene tam basıp beklerseniz kavramada tutmaz @hDundar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 6 Ağustos 2023; 18:3:45 >
  • Arkadaşlar araç için kamera sistemi ne önerirsiniz ? Ön ve arka ? Biraz baktımda çok kaba kameralar mevcut, daha kibar ve iyi görüntü alabilen

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.