Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
109
Favori
254.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Auto hold devrede olsa bile basmak gerekli mi frene?

• Arkadaşlar merhaba, aracımı golf 8 1.5 style aracımı 1 saat önce teslim aldım. Ama şu apple car play olayını yapamıyorum. Bluetooth bağlantısı yaptım ama carplay nasıl oluyor ? App store dan da vw media control diye de uygulama indirdim aygıt bulamıyor. Direksiyondan mikrofon simgeye basılı tutuyorum aracın ekranda şöyle bir uyarı çıkıyor, nasıl yapabilirim;

VW GOLF 8 ANA KONU

• arkadaşlar selamlar. 2.el alarak aranıza katıldık.

çok basit ama gerekli bir soru soracağım.

hangi telefon tutucuyu kullanıyorsunuz? ızgaralara asılanlar çok aşağıda kalıyor. haritayı kontrol ederken kaza yapacağız.

var mı telefon tutucu tavsiyeniz?

• shooter13 S kullanıcısına yanıt
    Hocam bende var çok gösterişli bişey ama hiç memnun kalmadım
    Bozuk yolda çok sarsılıyor
    Klima kanalları zarar görür diye çıkardım

Kablolu car play ile kullanıyorum haritaları
  • Arkadaşlar Golf 8 de car play kablo ile bağladığımızda kullanabiliyoruz. Kablosuz kullanma yolu yok mu ?

• hDundar kullanıcısına yanıt

Hocam ben de yarin teslim alacagim style aracimi bu detayi fark ettigimde bayiye sordum kablosuz bağlanma discovery pro opsiyonu ile geliyor ne yazikki. 2021 model i20 style aracimda bile kablosuz carplay varken aldigimiz pakette bunun opsiyon olarak gelmesi uzucu. Ayrica discovery pro opsiyonu yetkili serviste takmadiklarini da belirttiler bilmiyorum baska yerlerde durum nasildir. Arastirdigim kadariyla yazilim atarak actirilabiliyor veya 1-2 tecrubeli yerden parcalari temin ederek discovery pro sistemine gecis yapilabiliyor fakat 0 araca bu islemleri yaptirmak da hic mantikli gelmiyor bana caresiz kaldim.

• az093 A kullanıcısına yanıt
    onca masrafa da değmez, travel asisst gibi önemli özellikler standart olmalı heleki style ile birlikte.

hocam bunu nasıl bir kablo ile bağlamamız gerekiyor?

harita görünümünü android telefon ile ekrandan almak istiyorum.

• az093 A kullanıcısına yanıt

Hocam size de hayırlı olsun, ben pazartesi 1.5 style teslim aldım. Ve yarım saat önce aracı aldığım bayiide benimle ilgilenen kız aradı, sizi doğuş otomotivden memnuniyet bilginiz için arayabilirler, iyi not veirseniz memnun olurum vs dedi. Dedim ki o kolay da ben bu kablo olayından şikayetçiyim, sizin mesajda yazdığınız discovery pro söyledim, bir araştırın ve bana ne yapılabileceği hakkında bilgi verin dedim. Yarın muhakkak arıcam dedi, dışarda bişey yaptırmayın garanti bozulur diyor. Yahu cidden böyle bir özellik varsayılan olarak varsa kısıt koymak nedir ? Yazılım tarafını bi araştıram şunun.

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

hocam araçta type-c girişi mevcut zaten. Ben iphone kullanıyorum, sizde de çift taraflı type-c kabloyla olur sanıyorum. Kabloyu taktığımda telefon rehberim, mesajlarım, müziklerim, navigasyon vs hepsini görebiliyorum. İşte sıkıntı kablo takmak zorunda olmamız

Öncelikle teşekkür ederim hocam kazasiz belasiz binmek nasip olur hepimize insallah. Bu konuda gelismeleri paylasirsaniz cok sevinirim takipteyim..

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

VW GOLF 8 ANA KONU 

• Arkadaşlar bu hafta 1.5 style paket aldım. Aracın kapısını tek seferde kapatmakta zorlanıyorum. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Bir de head up display var mıdır style da? Youtube’ ta baktım ama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apomania -- 13 Ağustos 2023; 13:18:21 >
  • Apomania A kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, gule gule binin insaAllah. Ben de ilk aldigimda vardi. Serviste kapi ayari yaptilar. Head-up yok diye biliyorum.
  • aktoluna kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Ben de bi baktırayım o zaman sağolun.

• Arkadaşlar Golf 8 de içeriden dış aynaları kapatmak için bir tuş var mı ? Sağolsunlar sağa-sola araç çekerek yolu daraltıyorlar, ayna çarpmasın diye geçerken.

Sol kapida ayna ayari yaptiginiz dugmede aynalari kapat modu var. Cevirerek o moda alabilirsiniz hocam.
  • aktoluna kullanıcısına yanıt

Evet hocam oradaymış ve gayette pratikmiş. Teşekkürler

• selamlar style paket aracı 1 hafta önce teslim aldım mazur görün ama bu araçta far sensörü var mı acaba auto tuşu var ama gece uzun kısa yapmıyor

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.