Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.913
Cevap
109
Favori
256.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf 8 etsi 1.0 style aracımın mikrofonu birden bozuldu şuan benim sesim karşı tarafa gitmiyor neden olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Ben carlinkit kablosuz apple CarPlay adapter kullanırken aynı sorunu yaşıyordum. Kablo ile CarPlay e bağlandığımda veya direkt bluetooth ile bağlandığımda bu sorunu yaşamadığımı farkettim.

• fastx7 F kullanıcısına yanıt

multimedya güç tuşuna uzunca basında hard reset atıyor ve düzeldi

• Golf 8 R Line aracım var, Samsung S serisi cihaz kullanırken multimedyada ve telefon üzerinde hata almıyordum fakat şu an yeni nesil iphone cihaz kullanıyorum ve hem telefonda hem de multimedya ekranı üzerinde “bu aksesuar desteklenmemektedir” şeklinde bir uyarı alıyorum. Araca girdiğim an sistem başladıktan sonra hemen bluetooth telefona bağlanıyor ve telefon ekranında ve eğer medya ekranı açık ise yukarıda da belirttiğim şekilde hata alıyorum.

Aracı bazı şeyler için zaten servise göstereceğim. Garantisi bitmeden ne varsa yaptırtmak istiyorum.

Bu tarz bir sorun yaşayan var mı aracında?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • high-fidelity kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla bu iOS ile ilgili bir sorun. Bazı şarj cihazları ve kablolar ile de aynı mesaj çıkıyor. Internette çok sayıda benzer sorun ileten var ama ben de tam bir çözüme ulaşamadım henüz.

• desi116 kullanıcısına yanıt
    Golf 8’i bulmak çok zor. Bulabilirsen al. Bu bile bir fikir vermeli. Golf’ü elini öpene satarsın (ben öyle sattım). Puma’yı satmak için adamın ayağını öpersin.

• HobiElektrik kullanıcısına yanıt
    O mevzu biraz hikaye. Simsiyah duman saçan kamyonları bile algılamıyor.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt

Pumayı eledık evet ama kia xceed i gorunce hayran kaldık cok dolu bır araba uzun surede en az 10 yıl bınıcıyız aile olarak xceed ağır basmaya başladı açıkcası

1.0 motor golf tekı yağ kacağı sorunlarını duydukca korkuyor insan

• desi116 kullanıcısına yanıt

1.0 motor ödüllü ve çok başarılı bir motor. sorunlu bir motor değil. 1.4 motorla ben ilk 10.000km'de yağ eksiltme sorunu yaşadım ve bir daha da yaşamadım. 1.0'da öyle bir sorun olsaydı bu kadar satamazdı. ben golf alırken 1.2 ve 1.4 vardı. eğer ki 1.0 olaydı onu alırdım çünkü çok tasarruflu. devir tasarruf devri. xceed güzel araba ama bir golf olamaz.

• high-fidelity kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni problem var hocam. Arastirmadim daha. Yakinda bir bakacagim. Cozum bulabilirsem paylasirim.

• GOLF 8de camı otmatik tam açarken ya da tam kapatırken yarıda durup 1-2 saniye cam durup yeniden devam ediyor. Servis markanın bu konuda yapacak hiçbir şeyi yok aküden arabanın çektiği voltaj akımından kaynaklı bir sistem dedi. Bu sorunu yaşayan var mı

• Redshift kullanıcısına yanıt

Benim aracımda da var aynı durum. Camın hareket sürecinde motor kapanırsa anlık bir durma oluyor, sonra devam ediyor. Motor kendini kapattığında klimanın soğutma özelliği de azalıyor bu arada. etsi mild hybrid motora özgü durumlar anladığım.

evet hocam tam olarak bundan kaynaklı bir durummuş arıza değilmiş

• Merhaba. Kablosuz CarPlay olarak kullandığınız ve memnun olduğunuz bir model öneriniz var mı ? Benim eski Carlinkit 2.0 bir bağlanıyor, bir bağlanmıyor, verimli olmadı.

• Golf 1.5 style donanımda cam tavan standartmi sizce rline çıkmak mantiklimi aradaki farklar nedir tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeheart44 -- 24 Temmuz 2023; 20:59:1 >

apple car play için şunu aldım memnunum :

amazon
    Mistaha Kablosuz CarPlay Adaptörü Dongle Kablolu Kablosuz CarPlay Kutusu Modülü 5G WiFi BT Bağlantısı USB Tak ve Çalıştır Fabrika ile Uyumlu Kablolu CarPlay Car
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B6BVW3LW/ref=ppx_yo_dt_b_search_asin_image?ie=UTF8&psc=1
  • merhaba arkadaşlar. golf 8 almayı düşünüyorum. 2.el olarak bir araç baktım. ancak araçta çok taş izi var?

bu durum normal mi?

baktığım araç beyaz olduğundan mu böyle çok gösteriyor, yoksa bu araca özel durum mudur?

koyu renkli araçlarda böyle bir durum var mı?

Bu aracın yapısından mı kaynaklıdır?

bir de araçta sigara kokusu var. hassasım bu konuda. ozon temizliği çıkartır dediler. doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shooter13 -- 27 Temmuz 2023; 8:54:23 >
  • rodrigoramirez R kullanıcısına yanıt

memnun musunuz hocam genel olarak izlenimleriniz nasıl

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Çok keyifli bir araba
    Yeni 2008 den geçiş yaptım
    Acabalarım vardı
    Crossowerden hatcbag geçmek vs

Ama iyiki değişmişim diyorum
    Bulursanız kaçırmayın

• rodrigoramirez R kullanıcısına yanıt

can sıkan kafanıza takılan bir şey oldu mu peki? depoyu fulleyince çalkalama sesi geliyor ve acil uyarı sos hatası gibi sorunlar yaşayanları duydum size de sormuş olayım

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.