Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
109
Favori
254.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam devam ediyor, dikkat ettiğim nokta motoru ilk çalıştırdığım zamanlarda sorun yok. Belli bir süre yol gittikten sonra oluyor. Geçen hafta servisi aradım ve kontrole çağırdılar, yarın 09.30’da servise gidicem, durumu bildiririm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tolgabes64 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende style paket var ve şu kablo ile carplay olayı cidden çok kötü. Bahsettiğiniz ottocast e baktım da android cihazlar için diyor. iPhone için bilginiz var mı ?

• Arkadaşlar 1 ay önce sıfır satın aldığım VW Golf 8 1.5 Style pakette fabrikasyon bir sıkıntı çıktı. Üstte de bahsetmiş ve videoda atmıştım. Sunroof ve tavan lamba düğmeleri işlevsizleşiyor. Geçen gün servise aracı bıraktım, önce yazılımsal olabilir dendi ve akşama doğru arandım tavan lambaları ve sunroof düğmelerinin olduğu panelde sıkıntı varmış ve yenisi ile değişmesi gerekiyormuş. Almanya fabrikadan gelecek dendi ki 1 ayı bulabilir diyor. O şekilde aracımı teslim aldım. Bu tür sorun yaşayan var mı aranızda ?

• Ve ayrıca Carplay i kablosuz kullanmak için Carlinkit diye bir alet var ve ondan almak istiyorum, tecrübeli arkadaşlara danışmak isterim;

Carlinkit 5.0 daha güncel modelmiş ondan alayım diyorum da, bir de hafızalı bir sürüm var onun olayını çözemedim. Bu ikisi arasında fark nedir;

https://www.hepsiburada.com/carlinkit-kablosuz-carplay-youtube-netflix-video-oynatma-destkli-apple-android-2023-versiyon-64-gb-p-HBCV000049PQJY?magaza=Huzur.Tic

teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
    Carlinkit 5.0 2air 2 in 1 Android Auto & Apple CarPlay 2023 En Güncel Versiyon Kablosuz Wireless Adaptör - Android Auto & Apple CarPlay - OTO | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/carlinkit-5-0-2air-2-in-1-android-auto-apple-carplay-guncel-versiyon-kablosuz-wireless-adaptor.html

• selamlar arkadaşlar golf 8'de serbest sürüş modunu kapatmanın imkanı var mı?

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

benim bildiğim kadarı ile yok, sadece devreye girdiğinde hafif frene basarsanız kapanıyor

• hDundar kullanıcısına yanıt

Hocam gecmis olsun öncelikle ben de yaklaşık 1 ay önce 1.5 style teslim aldim hatta kablosuz carplay ile ilgili konuşmuştuk sizinle.

Benim aracimda da aldigimdan beri gosterge paneli hatasi aliyordum benzin gostergesi calismiyor ve sağ sinyal verdiğimde ekranda lambasi yanmiyordu vs.

2-3 kere servise gittim farklı sehirlerde ve sonuc olarak hayalet ekranin komple değişmesine karar verildi parca söylendi 1 ay bu şekilde kullandım aracı içime hiç sinmeyerek açıkçası.Bu gün parca gelmis hayalet ekran değişimi yapıldı şu an icin sorun yok gibi.

Sizin de aşamalarına kadar bu kadar benzer saçma bir sorun yaşadığınızı görünce cok sasirdim cünkü serviste kime sitem etsem cok nadiren 0 araclarda böyle durumlar yasanabiliyor dendi surekli. Ya ikimiz cok şanssısız ya da golf üretim kontrolu ve kalitesinde sıkıntı var boyle hatalarla nasil bize teslim ediliyor bu araclar aklim almiyor.

O kadar hevesle ugrasip zar zor bulup aldim guya ikinci el olmasin temiz temiz sifir alip bineyim diye servisten cikmaz oldum.Gercekten hevesim kursagimda kaldi diyebilirim su ana dek cok pismanim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tolgabes64 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, golf 8 1.0 etsi hiçbir paketinde geri görüş kamerası yok mu? Bana sebebi ilginç geldi açıkçası, bugün eski model arabalara bile baktığımızda geri görüş kamerası bulunuyor.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

sadece manuel modelde (impression) yok.

• shooter13 S kullanıcısına yanıt

Selam. S modunda serbest sürüş ve/veya start/stop devreye girmiyor.

• Caesar_ kullanıcısına yanıt
    Örneğin kırmızı ışıkta durdun, el freni ve fren pedalına gerek duymadan araç yerinde sabit kalıyor. düz, yokuş veya inişte aynı şekilde rahatlık sağlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevenhill77 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bilgilendirme için  

• 40/50 km üzerinde frene basıldığında çıt sesi alan var mı etsi lerde acaba…normal mi bu durum

• Yolcu tarafında anlayamadığım bir yerden(ön göğüs, kapı veya A-B sütunu) trim sesi geliyor ve inanılmaz rahatsız ediyor. 2 kere servise gitti geldi, a sütunu yalıtıldı(güya), kapı içleri sökülüp takıldı(güya) ama bana mısın demiyor ses devam ediyor. Yolcu tarafında hiç oturmadığım için ve bu işten anlayan birini de henüz oturtamadığım için sesin geldiği yeri nokta atışı anlayamıyorum.

Trim sesi geliyordu, X yerdeki servise gittim yaptılar dediğiniz bir servis var mıdır? Başka bir sitede trim sesini Çorumdaki serviste çözdüğünü yazan olmuş. Basıp Çoruma gideceğim az kaldı sabrımın sonuna gelmek üzereyim.

Oraya gittikten sonra da düzelmezse arabayı doğuşun önüne çektikten sonra benzin döküp yakacağım sanırım.

• Hermés kullanıcısına yanıt
    Merhaba kaç bin KM’de araba? Daha yeni model oldukları için ilginç geldi.

• aslanaslan10 kullanıcısına yanıt

Merhaba. 12000 km civarında fark ettim. Gittikçe de artmaya başladı. 2 kere servis gördü ama değişiklik yok. Yeni modelmiş, golfmüş falan hikaye yani bunu anladım ne yazık ki.

• Arkadaşlar ilk yardım çantası araç alımında veriliyor mu yoksa bir süredir verilmiyor mu?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Mayıs ayında teslim aldığım aracımda vardı.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.