Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.906
Cevap
109
Favori
254.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende sunroof yok ama diğer kısmı tam anlattığınız gibi. Başta sorun yok ama bir süre sonra aydınlatma hiç tepki vermiyor. Ben de haftaya Doğuş Kartal'a randevu aldım götüreceğim.

• Nicomedia1979 N kullanıcısına yanıt
    Hiç yaşamadım 2 yıldır kullanıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Denizlide impression araclar icin orjinal on arka park sensoru icin iletisime gecebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar, bir ay önce aldığım aracımla ilk şehir dışı yolculuğunu dün yaptım. Golf 1.5 eTSI 150 PS DSG, çoğunluk 110km, bir ara 120km hız sabitleyici ile bu tüketimi beklemiyordum açıkçası. 2 kişi, Denizli - İscehisar / Afyonkarahisar - Denizli arası. Güncel akaryakıt fiyatlarları ile hesaplandığında km de 1.75?

Araç dizel olsa imiş 4.6lt/100km ye denk geliyormuş.

VW GOLF 8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Discovery_ -- 11 Ekim 2023; 13:56:45 >

• _Discovery_ kullanıcısına yanıt

Çok iyi değil mi tüketim?

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, zaten çoğunluk 2 silindire düşürüyor, kimi yokuş aşağı yollarda motoru komple kapatıp serbest sürüş moduna geçiyor. Özellikle 90la gitsem katalog değeri olan 4.9lt ye gelir belkide altına düşer. Arada gazladığım halde bu şekilde oldu.

• 2022 ile 2023 modellerin direksiyon göbekleri farklı mı arkadaşlar logoları ??

• dhamat D kullanıcısına yanıt

Evet, 23 daha güzel.

• VW GOLF 8 ANA KONU

VW GOLF 8 ANA KONU

Makyajlı 2024 Volkswagen Golf geliyor..!

Makyajlı 2024 Volkswagen Golf 8,5  Dış tasarımda fazla değişiklik olmasa da iç yaşam alanında asıl değişim yaşanacak. Sekizinci nesil Golf için kullanıcıları tarafından gelen ana eleştirilerden birisi multimedya sistemindeki düşük kaliteydi. Volkswagen mühendisleri bu konuda ciddi değişime gidecek. Bununla birlikte görsellerde görünen büyük ekrana da geçiş yapılacak. Yeni Touareg modelinde kullanılan ve 15 inçe yakın büyük bir ekranla en düşük donanım hariç orta ve üst donanımlarda gelmesi beklenen VW Golf 8,5, en büyük farklılığı şimdiki otomobilden bu özelliği olması. Çünkü diğer rakipleri ile rekabet etmek için bunu yapmak zorundaydı.Ayrıca ( ACC otonom sürüş - şerit takip - tabela tanıma - Park asistanı vs.) üst donanımda standart olacağı şimdiki gibi opsiyonel olmayacağı söyleniyor.Aynı CADDY modelinde olduğu gibi.2024 yılında lansmanı yapılacak ve sanırım ülkemizde bu aylarda satışta olacak ama en büyük soru şu acaba ne kadara satılacak ?

• Selamlar. Life ile Style donanım arasında far anlamında ne değişiklik var?

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt

Mevcut Golf modeli için life üzerinde bir pakete ödenen fark sokağa atılan paradır.

• bamorex kullanıcısına yanıt

Kredi musluğu kapalı olduğu müddetçe ne kadara satılacağının hiç bir önemi yok, millet kredi ile ayakta kalabiliyor anca, dolayısıyla musluğun er geç açılması lazım, yoksa oto piyasasının hali alıcı için de satıcı için de mafiş.

• Caesar_ kullanıcısına yanıt

Bölgemizde yaşaman bu olumsuz ortam ve ekonomimizin kötü olması nedeni ile Eskiden peynir ekmek gibi kredi verilirken şimdi ise uzunca bir dönem maalesef kredi muslukları açılmayacak.

Bankalara vs. vatandaşlarımızın borcu çok fazla ve ekonomi dahada kötüleşmekte bu nedenle alım gücüde azalmaya başladı.Arz talep dengesi bozulduğu için seneye bir çok otomobil firması ( Çinli firmalar hariç ) çok fazla otomobili ülkemize getirmeyecektir.Avrupa markalarından çok daha fazla seneye Çinli bir çok otomobili ve modelini ülkemizde görebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 25 Ekim 2023; 23:0:10 >
  • Merhaba arkadaşlar, İmpression donanım için park sensörü önerileriniz var mı?

• ozmert75 kullanıcısına yanıt

fabrikasyon park sensörünü takan yerler var, onları bulun.

• Arkadaşlar selamlar. Sıfır Golf Life ile aranıza katıldım. 2017 Superb'den geçiyorum.

Bazı sorularım var:

1- Gizli özellik açtırma olayı garantiyi bozuyor mu?
    Ankara'da bu işi yapan işletme önerir misiniz? Tahmini fiyat nedir?

2- Ankara'da cam filmi için önereceğiniz dükkan var mı?

• Selamlar, 2023 model 1.0 style aracımızı yeni aldık, android auto yu merak ediyordum ve kabloyla bağlayıp kullanmak istedim ama bir türlü olmadı. "Malesef bilmem ne adlı telefona bağlantı sağlanamadı" diye uyarı veriyor. Telefonum Samsung S23, tüm yazılımlar güncel falan. Nette ufak bir araştırma yapınca bunun S23 telefonu olanlarda olduğunu gördüm. Güzel de kablo aldım araçta dursun, fazla uzun olmasın yer kaplamasın falan diye ama olmadı. Orijinal kablosunu deneyeceğim ama pek ümidim de yok. Sizlerin bu konu hakkında bilgisi var mı? Bu sorunu yaşayanınız oldu mu? Sorunu çözebildiniz mi?

Şimdiden herkese teşekkürler.

• Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

ios kullandığımdan böyle bir durum olmadı ama sizin msjı görünce şöyle bir baktım, işe yaradı denen şöyle bir çözüm var inşallah işinize yarar

"My Android Auto was not working with my Galaxy S23. I tried using different cables including the one that came with the phone, still did not work. 

Then I contacted Samsung support via website chat and they solved the issue for me. 

I needed to submit an error report via the Samsung Members App. Within a few hours I had a reply which resolved the issue, here are the steps I took: 

1. Go to the Android Auto app settings and delete/remove any old connected cars

2. Reset car head unit to factory settings, or just reset anything you can. The idea is to reset the car's bluetooth system

2. Clear device network settings on the S23 - Search for 'Reset network settings' on your phone and follow the prompts. (To search, swipe down on your phone, hit the setting cog icon then the magnifying glass search icon.)

3. Plug phone into car via the supplied S23 cable

4. If and when Android Auto pops up, do not touch your phone, follow the prompts on the screen of your car to set everything up 

And that's it - Android Auto works perfectly.

If it's still not working for you, get in touch with Samsung via their chat. They were really helpful."

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.