Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.904
Cevap
109
Favori
254.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu görmemiştim, zaman bulduğumda deneyeyim bakalım nasıl olacak bende. Samsung'a da yazayım bakalım, onların ilgileneceklerini düşünmemiştim, denemekte fayda var, ilginize teşekkürler.

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Hayır bozmaz.
    Superb den Golf 8’e geçince konfor olarak ne gibi gözlemleriniz oldu özellikle sürüş konforu olarak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Superb biraz daha sertmiş. Golf daha puf puf geliyor. Donanım olarak Golf epey dolu benim Active Superb'e göre. Hızlanması daha iyi Golf'ün. Yol sesi konusunda Golf çok daha başarılı. Güven hissi konusunda Superb çok üstün. Kolay kolay önüne kıran olmuyor. Yüksek hızda Superb daha güven veriyor. Trafikte şerit değiştirme ve park konusunda Golf avantajlı. Genel olarak Golf 'ten memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese selamlar. 2023 Golf 8 life aracımda telefona bluetooth ile bağlıyken direksiyondaki sesli komut tuşundan siriyi aktif edemiyorum. Apple carplay bağlıyken herhangi bir sorun yok. Bunun çözümü nedir bilen var mı ? Konuya baktım ancak göremedim. 2021 tiguan life ta hem bluetooth hem de apple carplay bağlıyken direksiyondaki sesli komut tuşu siriyi aktif ediyor

• 2 aydır golf 8 impression kullanıyorum. 1. Vitese takıp debriyajdan kaldırırken debriyajdan ayağımı çekmeye yakın araç kendini bırakıyor gibi oluyor. Hafif ileri geri silkeliyor. 2.500 km de. Servise biraz uzağım gidemedim. Sizde de böyle mi? Normali mi bu? 10 sene 1.2 tsi leon kullandım. Böyle bişey yoktu

• Arkadaşlar merhaba. Anneme aldım etsi life paketini geçenlerde. Kullanımını ve konforunu arttırmak için bazı ürünler almayı planlıyorum.

Mesela aşağıdaki ürün Türkiye'de satılıyor mu bileniniz var mı? Benzerini veya kalitelisi bir muadilini nerede bulabilirim.

amazon
    BLACKMOUNT® VW Golf 8 için birinci sınıf cep telefonu tutucu – En iyi cep telefonu tutucu özel araç modeliniz için – Alman Malı. Orijinal aksesuarlar gibi kaliteli – Cep telefonu tutucu / Araç tutucu
    https://www.amazon.com.tr/BLACKMOUNT%C2%AE-birinci-s%C4%B1n%C4%B1f-telefonu-tutucu/dp/B09RQTRGRT

Birde bu anahtar kabından memnun kalanınız oldu mu?

https://www.hepsiburada.com/vag-golf-8-anahtar-kilifi-pm-HBC000039XRHB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan Tzara -- 21 Kasım 2023; 12:36:33 >

• Corsadan geçiş yapacağım ama güvenlik donanımlarına bakarken corsada olan front assist çarpışma önleyici yok mu golfte sanki kullanıcılara da sormak istedim garip geldi bu durum

• elegantt E kullanıcısına yanıt

Düşük hızda çalışan çarpışma önleyici var, corsadaki nasıldı bilemiyorum ama…

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt

Aynen bu şekilde hızlı yaklaşınca uyarı ve düşük hızda fren vardı. Teşekkürler cevabınız için

• elegantt E kullanıcısına yanıt

Ben 1.0 Life paket kullanıyorum. Front assist, örneğin 60-70km/h ile giderken otomatik frenleme yok. Sadece park sensöründe, yanılmıyorsam 12km/h hıza kadar ve geri giderken otomatik frenleme var. Bu özellik içinde ayağınızın frende olmaması lazım. Kullanma kılavuzunda daha detaylı açıklıyordur ama kılavuz arabada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fastx7 -- 26 Kasım 2023; 17:43:56 >
  • fastx7 F kullanıcısına yanıt

Hayır ileri ve geri farketmiyor, 10km/h max hızlarda frenliyor, zaten adı da manevra fren fonksiyonu.

• Arkadaşlar golf 8 otomatik şanzımanda, dsg ve otomatik park freni kullanımını biri anlatabilir?
    Mesela park ettik, P tuşuna basıp kontak kapatınca kendisi el freni çekiyor. Doğru kullanımı Bu mudur? Yoksa Önce N alıp otomatik park freni çekelim sonra fenden ayağı çekip tekrar basıp p ye alıp kontak mı kapatalım. Bu durumda adı neden otomatik park freni?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mefata M kullanıcısına yanıt

Ben aynen ikinci söylediğiniz gibi yapıyorum. Daha doğru olduğunu düşünerek nacizane olarak şanzımandaki yükü frene alıp ondan sonra P ye alıp sonra stop ediyorum.

• Merhaba arkadaşlar 1.5 style için yakın zamanda fiyat alan var mı bir de 1.5 styleların arkaları bağımsız süspansiyon mu ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hepsini denedim ama değişen bir şey yok. Samsung' a yazdım geri dönüş yaptılar, aynı yönlendirmeyi yaptılar ama olmuyor. Sorun kablodan değil, aynı kabloyla başka arabaya bağlanabiliyorum. Samsung s23 ve VAG grubu arabalarında bir uyumsuzluk var. VW Almanya'ya da yazdım bakalım geri dönüş olacak mı :)

• Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

Valla bu işin sonunda size bi iphone masrafı çıkacak sanki:)

Aynen öyle valla :) Arabanın da zaten en sevmediğim özelliği orta konsoldaki ekran. Bence hem yavaş hem küçük hem çözünürlüğü düşük hem de böyle eski moda kabloyla bağlanılabilen bir teknolojiye sahip olması canımı sıkıyor. Nette görmüştüm seneye makyajlanacak sanırım bizim araba, o zaman eşşek gibi kocaman ekran koyacaklar ve kablolu kablosuz her türlü android auto ve carplay olacak :) o ekran benim arabaya uyarsa taktırırım parasına puluna bakmadan :)

• Alpi_Turk A kullanıcısına yanıt

kısmen kablosuz hale getiren cihazlardan kullanıyorum (carlinkit), arada donsa da kablo bağlama derdinden kurtarıyor (geçmiş sayfalarda vardı sanırım tartışması). bendeki iphone'la çalışan bir model ama sanırım sonra androidle çalışanı da çıkmış.

• Arkadaşlar bu konu neden bu kadar sakin:) ben de birkaç gğn önce impression ile aranıza katıldım. Herkes gibi park sensörü derdine düştüm ama dışarda taktırmak nedense bir türlü içime sinmiyor.

Servislerin taktığı daha basit tipteki yani ekranda grafiklerin falan olmadığı modelden mi taktırsam diyorum? Bu şekilde serviste taktıran var moı forumda? Acaba servisin taktığındaki modelde bip bip sesi araç hoparlörlerinden mi geliyor yoksa orada arkaya bi yere bip bip öten dandik bi şey mi takıyorlar ?

• kratostol kullanıcısına yanıt

Hocam sıfır teklifleri ne kadar hayırlı olsun aracınız

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.