Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.906
Cevap
109
Favori
254.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bildiğim kadarıyla uzun-kısa yapabilmesi için uzun far asistanı gerekiyor ve style pakette bu opsiyon olarak alınabiliyor. Auto tuşu artık en alt segment arabalarda bile olan hava kararınca tünele girince kısa farların devreye girmesini sağlıyor sadece.
    Bu arada hayırlı olsun sıfır mı ikinci el mi aldınız? Sıfır aldıysanız nasıl bulabildiniz tebrikler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • https://youtube.com/watch?v=DnvJvUNKfHQ&feature=shared

Golf 8 style paket düşünenlere yardımcı olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redshift -- 20 Ağustos 2023; 10:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAKUT Y kullanıcısına yanıt

Hocam sıfır için 2024 subat mart ayı denilince paramı eritmemek adına temiz bir ikinci el aldım

• Yeni araç alan arkadaşlar çok beklediniz mi? Bayilere de araçlar çıkmaya başladı demişler. Golf un durumunu biliyor musunuz? En düşük paket

• 10-15 gün önce golf style cam tavanlı araç vardı Denizli de . 1544 liste fiyatı + 20 bin seramik kaput filmi felan demişlerdi. 2022 modeller 1450 bandında 2.el temizleri. Golf 7,5 var ama golf 8 makyaj görecek sanırım seneye. Media ekranı çok küçük geliyor bana. Değiştirmek için makyajı bekleyeceğim, Cupra leon daki ekran gelirse güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasuoyasu -- 23 Ağustos 2023; 14:46:56 >
  • Makyajın eli kulağında diye düşünüyorum öte yandan Golf geliyor mu getirtiliyor mu hiç bilmiyorum sarı sitede 2023 model çok az var. Eğer bayilerde bulunma ihtimali varsa makyaj beklenmeyebilir.

• Wurunkatte kullanıcısına yanıt

Dogus online sitesine gun icerisinde bakmanızı tavsiye ederim. Bugun life paket bir arac rezervasyona acik bekledi bir sure.

• Teşekürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için 👍👍👍

• Yaklaşık 4 ay, 7000km dir 1.0 etsi kullanıyorum. D konumu ve sailing mode olayına bir türlü alışamadım. Evet motor kapanıp açılırken hiçbir sarsıntı vs yok ama D konumunda vites sürekli en yüksekte tutulmaya programlanmış bu da bence akıcı sürüşü bir miktar törpülüyor. Son 2000km dir hep S modunda kullanıyorum. 100km de 0,2-0,5lt tüketim artışı oluyor. Auto stop da hiç devreye girmiyor (durunca bile) Sürekli S modunda kullanmak araca bir zarar oluşturur mu sizce ? Genelde 1 vites aşağıda tutuyor. Örneğin S ile 5 te giderken D ye atınca hemen 6 ya atıyor gibi. S modunda sürüş zevki ve konforunun arttığını düşünüyorum.

• fastx7 F kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edilen bir şey değil. Spor mod sadece ihtiyaç duyulduğunda yada sportif sürüş için kısa süreliğine tercih edilmesi gereken bir mod. Sürekli spor modda dolaşırsanız orta uzun vadede motor ve şanzıman ömründen yersiniz

• Arkadaşlar merhaba,

20 gün önce sıfır 2023 style paket aldım. Sunroof ve tepe lambaları ile ilgili sorunum var. Şöyle ki sunroof genelde dokunmatik ile sorunsuz açıyorum ama bazen hiç tepki vermiyor ve aynı şekilde yanında bulunan tepe lambaları da. Mesela bugün yola çıktığımda sunroof u biraz açtım, aracı otoparka park ettim, ne sunroof tuşu, ne de tepe lambaları tepki vermiyor. Motoru kapadım ve açtım sorun aynı. En son kumanda ile kapıları kilitleme tuşuna basılı tutarak kapatabildim. Bununla ilgili alta video atıyorum ve bir de sol direksiyondaki set tuşuna bastığımda sürücü göstergesinde; lütfen ana şalteri etkinleştirin diye bir uyarı çıkıyor, ana şalter nedir ? Teşekkürler

Video;

Golf 8 Sunroof problemistreamable
    Golf 8 Sunroof problemi
    https://streamable.com/dhb957

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hDundar -- 27 Ağustos 2023; 19:6:27 >

• arkadaşlar bu eco mode kapatılmıyor mu?

sürekli motoru devreden çıkartıyor da rahatsız oluyorum.

• Arabayı alalı 1,5 ay oldu neredeyse, daha bir kere auto-hold tuşuna basmadım, ne halta yaradığını da hiç bilmiyorum.

• Golf 8 2023 impression paket araçlarda, kablosuz carplay kullanmanın yolu nedir arkadaşlar? Biraz araştırdım bulamadım.

• Zombiee38 kullanıcısına yanıt

carlinkit vb cihazlarla yarı kablosuz hale gelebiliyor (cihazı usb girişine takıyorsunuz, telefonu kabloyla takma derdi olmuyor)

• Zombiee38 kullanıcısına yanıt

Bugün teknobiyotikten attocast air2 pro aldım. Type c ile bağlayıp konsolun görünmeyen kısmına çift taraflı bandı ile sabitledim. Bağlantı sorunu, yavaşlık vb. Yaşamadım gayet yeterli görünüyor ama 2500 liralık fiyatına hayali bir kablo almış gibi oluyorsunuz gecikme tepki olmayan aktarım var, kabloludq her ayağım çarptığında veya kasisten grçtiğimde bağlantı kopuyordu. Şimdi telefon ısınması kesildi, cepte araç içinde değilsem bile açık kalıyoe ama şarjdan yiyor onun için de artık kablosuz şarj kullanıyorum. Yoksa ikinci type c portundan şarj alma işi hem aşırı yavaş hem de telefon ısınıyor

• Arkadaşlar. Ben bugün doğuş otoyu aradığımda araca geri görüş kamera taktırmak istedim ve etsi motorlu araçlarda elektrik, yazılım hatalarına neden olduğu için takılmasının yasaklandığını söylediler. Ender elektronikten bazı fiyatlar aldım.

Geri görüş 6400 tl
    Ön park sensörü ve otomatik park 19.500 tl
    Front assist çarpışma önleme 26.000 tl
    Şerit takip ve acc 65.000 tl (direksiyon, kol ve cam değişiyor, radar takılıyor)
    Katlanır ayna 27.000 tl
    Kör nokta 25.000 tl
    Dijital gösterde 30.000 tl

Fiyatlar açıkçası çok geldi ve etsi da olan 48v benzeri sorunlarda veya herhangi bir nedenle yazılım güncellemesi yapıldığı zaman bu donanımların da tekrar ilave olarak ücretle yazılımının yapılması gerektiği veya 5000 liraya ayrıca bir gateway alarak sorunun çözülebileceğini söylediler. Yani bi geri görüş eklemek bile saçma oldu. Garanti konularına nasıl yaklaşılacağı da muamma. Ne diyorsunuz?

Geri görüş, park pilotu ve front asist konuları eşime kolaylık ve güvenlik açısından önceliğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 31 Ağustos 2023; 20:15:39 >

• hDundar kullanıcısına yanıt
    Hocam sorun devam ediyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.