Şimdi Ara

VW GOLF 8 ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.900
Cevap
108
Favori
254.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğenmekle beğenmemek arasındayım. Çok da içime sinen bir tasarımı yok. VW tasarım departmanında değişikliğe gider umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu model 2018 ve öncesi kasanın fiyatlarını artırıcı etki yapar :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk kabin görseli ve taslak çizim paylaşıldı.

48V mild hibrid teknolojisi. Benzinli,dizel ve plug-in hibrid e ek olarak doğalgazlı model de bulunacak. Hibrid modelin elektrik menzili 80 km.

VW GOLF 8 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 14 Mayıs 2019; 11:30:33 >
  • İç mekanda bir mercedes a serisi gördüm sanki

• İyi bari içi bir halta benzemiş bu sefer.

• Kabini ayrı paylaşayım. Ekran kısmı yeni BMW lerdeki çözümün aynısı. Geri kalan bilindik.

VW GOLF 8 ANA KONU
  • Bu sefer cidden iyi olmuş golf 4 den bu yana.

• Güzel bi tasarım olmuş. Vw beni şaşırttı. Bence kadranlar üstüne de çalışmalı ama yine de gayet güzel.

• Ekran entegrasyonu ve sürücüye olan açı Giulia'yı anımsattı. En iyi çözüm bu bence, yeni Audi'lerdeki klima bölümü ayrı, multimedya ayrı iki ekran olayını hiç sevemedim.
  • satış temsilcisi 280,000 lik fiyatı söylediğinde araba bu süzgün bakışlarla , alıcıya ,
    ben ne yapayım abi , diye bakmak için tasarlanmış ( fiyat tahminidir )
  • Konsol yeni bmw serilerindeki gibi. Ben beğeniyordum onda bu da güzel olmuş direksiyon tasarımı pek hoşuma gitmedi ama öncekine göre iyi gibi. Ama bir highline fiyatı 200bin üstü olursa satması zor

• BMW'nin yeni tasarım dilini çalmasalarmış iyiymiş. Elinde Touareg gibi bir çözüm varken BMW'den iç mekan aralamak VW gibi bir markaya yakışmamış. Hele Golf gibi belki de VW'in en başarılı modeline hiç yakışmamış.

• Sonunda milattan kalma klima kontrol tuşları bitti.
    Havalandırma menfezleri kuzen Audi’den alınmış ki başarılı gözüküyor.
    Kadranlar ile ana ekran bütünleşik mi değil mi çıkaramadım. Birleşme noktalarında bir garip bir bombelenme olmuş. Ayrıca bu yapı far ayarlarına kadar gidiyor ve far ayarlarının olduğu kısımda dokunmatik gibi duruyor.
    Umarım gözüktüğü gibi full dokunmatik değildir. Araba kullanılacak tuş kalmamış.
    Dışı kötü gibi ama içini taslak dahi olsa beğendim.

İç mekanda premium rakiplerine kafa atan bir arabaydı. Şu görüntüyü kaliteli malzemelerle harmanladıkları an iş biter.

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Asıl bmw audiden çaldı bir çok tanıtım videosunda bahsediyorlar bundan.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • McLaren64 kullanıcısına yanıt
    cahal cahal konuşma touaregteki çözümü kullanmışlar zaten. ekranın üstü dışarı çıkınca bmw den çalındı oldu 2018 sonunda ortaya çıkan BMW tasarımını nasıl bu kadar kısa zamanda kurgulayıp piyasaya hazır hale sokacaklar ayrıca. Fazla hayal kuruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F06C70E2

Konsol yeni bmw serilerindeki gibi. Ben beğeniyordum onda bu da güzel olmuş direksiyon tasarımı pek hoşuma gitmedi ama öncekine göre iyi gibi. Ama bir highline fiyatı 200bin üstü olursa satması zor
    Şu an satışta olan 7,5 kasanın bile opsiyonsuz highline donanım fiyatı benzinde 238 dizelde 248 bin yani 280 - 300 binden başlar
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    240bin derken ? Hocam naptın sende liste fiyatına bakma

• Valla ben bayadır bakmıyordum bu ayın 10 da gene zam yapmışlar 2 defa vw den sıfır araç aldım müthiş bir indirim yapmıyorlar 1 2 aya kalmaz sahibindendeki spot sıfırların da fiyatı yükselir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    240 bin çok fazla C segmenti araç sonuçta ayrıca daha 5-6 ay önce 155lere satılıyordu diye biliyorum sıfır araç için. 1.0dı sanırım o

• Kanlı canlı

VW GOLF 8 ANA KONU
    VW GOLF 8 ANA KONU

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.