VW GOLF 8 ANA KONU (3. sayfa)
-
-
Dayı şu anda 1.5 keleşota Highline golf 250.000 tl Ekim’e kadar araba kalmadı bilgin olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne demek istediğiniz anlayamadım ? -
Golf 7 şu anda sıfırı 250.000 tl yenisi 250.000 tl olabile mi ihtimali var mu
350 bin civarı yazdım zaten dikt edersen yenisi için -
bayiler ön sipariş alıyor mu? -
350 bin mi -
Golf 7,5 2020 model 1.0 comfort dsg ye 212bin fiyat duymuştum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matador_mirkhan -- 23 Haziran 2020; 13:29:25 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arabayı çok beğendim. Umarım bir gün sahibi oluruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 24 Eylül 2020; 0:39:52 > -
varmı geliş tarihiyle ilgili gelişme ? bayilerden duyum alan ? bu saatten sonra zor alınırda yinede merak işte -
2 gun once sordum..henuz bir gelisme yok..ocak belki..ama bayilere bildirilmis resmi bir sey yok..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler
golf8 konusu biraz sönük kalmış, aracı alanlar ile birlikte fikir alışverişi yapabilirsek güzel olur düşüncesindeyim.
özellikle araçtaki özellikler, applecarplay vs gibi konularda
-
millet bulamadığı için alamadı galiba. Biraz da yeni Polo alt dilimde kaldığı için ona rağbet çok gibi.
konuda hiç yazışma olmaması çok ilginç
-
Evet, otomobil üreticileri için Türkiye daha az karlı ve Avrupa daha fazla karlı olduğunu düşünüyorum.
Bu nedenle 2022 planlamasında bu göz önünde bulundurularak TR'ye az araba, Avrupa'ya çok araba gönderilecektir.
2022 satışları 2021'den daha az olmasını bekliyorum.
çip krizi
Az araba
Yükselen kur
sebepleriyle fiyatlarda asıl zirvenin 2022 yılında görüleceğini düşünüyorum.
Bu hafta 1-2 bayide 1 hafta bekleyen mini German tankı olduğunu gördük. Ne demek yani 1 hafta bekleyen alman tankı mı olur, i20 mi bu arkadaş ? Doğuş buna izin vermeyecektir.
Doğuş bu mini german tankının 1 hafta stokta beklemesine tahammül edemez ve 2022'de satacağı araç sayılarını azaltacaktır. Doğuş satış planlamasında daha az araç satılması üzerine pozisyon alacaktır.
2022 yılında fiyatlar artacak, araba sayısı azalacak, satışlar azalacak diye düşünüyorum.
-
Bu konu neden bu kadar sessiz ve sönük kalmış?
Golf konusu bu yahu, şaşırdım.
Golf 8 satılmıyor mu? Tutulmuyor mu?
Sahibi mi az acaba o yüzden mi konuda hiç tık yok.
Bu aralar 1.0 Impression alma niyetim var azıcık bakınayım dedim yaprak kımıldamıyor.
İlginç.
-
Alanların çoğu sarı sitelerde liste fiyatının üstünde samanlıkta sakladigindandir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende impression bakıyorum bu ara, fakat bana sanki çok boş araba gibi geldi. 2. el (20bin km) 1.5 fr leon ile aralarında gidip geliyorum.
-
Hortlatalım madem.
Ben de aldım 3 hafta önce impression, beğendim güzel araç, kararsızlık yaşayan direk yapıştırsın derim, golf bu düşünülecek bir tarafı yok, vw'nin gelmiş geçmiş en popüler modeli.
-
Anladınız siz onu :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X