Bildirim
VW GOLF 8 ANA KONU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Güzel araba. 300 bin başlangıç fiyatıyla giriş yapar bu gidisle -
Şahsen her yerin ekran olmasına karşıyım, gün içinde bilgisayar, televizyon, telefon derken yeteri kadar ekrana bakıyoruz zaten.
Dijital (Hayalet gösterge denilen şey) gösterge şu anda herkese cezbedici geliyor ama bana bir o kadar itici geliyor.
Şu ana kadar arabaya çok opsiyon ekleten birisi değilim ama gün gelir mekanik göstergeler opsiyonel olursa işte onu eklerim... -
Bu ekranın tek artısı fabrika çıkışı navigasyon takılırsa var aslında. Bu sayede tam ekran harita görebiliyor sürücü. Vergi sistemimiz yüzünden ben navigasyonlu araç alan görmedim pek VW grubunda. O yüzden bence de artısı yok.
Bir diğer husus da analog göstergelerin maliyeti daha fazla olabilir dijitale göre. Maliyet açısından cazip hale getiriyor olabilirler. -
Kesinlikle aynısını düşünüyorum, önce yeni teknoloji diye sunacaklar, millet fiyat farkları vererek alacak bu göstergeleri.
Ama eminim ki oraya koydukları lcd ekranın maliyeti analog göstergelerden daha daha az olacaktır. Göstergede analog candır. -
Donanım seviyesi olarak trendline zaten hiç olmamıştı.
Midline plus -
temmuzda yollarda mısın golf 8 -
Fiyatı A ve 1 serisine göre nasıl olacak bakalım -
temmuzda ilk sahip olanlardan biri olmak istiyorum -
Agustosta geliyor -
Yerimizi alalım
Sarı dış R-Line hedefim. -
Edirne kapıkule gümrük te bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR_ -- 29 Ocak 2020; 12:31:14 > -
-
Başlangıç 250.000 TL civarı olur -
-
o fiyat 48 ay taksitli fiyatı galiba. -
bu fiyatlar üzerinde kdv ötv hesaplayarak tahmini geliş fiyatı nedir ? -
Erdal nisanda sipariş vericezquote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker
temmuzda ilk sahip olanlardan biri olmak istiyorum -
Golf 8 siparişleri Nisa’nda mı
Benzer içerikler
- golf 1.2 tsi yorum
- dsg şanzıman ömrü
- comfortline highline farkı
- golf 7.5 hangi yıllar
- 1.2 tsi golf alınır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X