Şimdi Ara

VW GOLF - AUDİ A3 - VW TİGUAN HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, şu önümüzdeki 1 sene içerisinde bir araç almaya karar verdim maksimum bütçem 50.000 tl. ikinci el başlıkta yazdığım araçlardan birini düşünüyorum. vw golf 2012 model 1.4 confort line modeli, audi a3 2011 1.4 TFSI Sportback Attraction modeli arasında kaldım.bugün yolda vw tiguan gördüm ve o araçta hoşuma gitti.siz benim yerimde olsanız hangi aracı seçerdiniz.otomatik vites düşünüyorum.

• gece_yolcusu kullanıcısına yanıt
    Üstad golf a3 tamam da tiguan olmamış bu ikisinin yanına. Öncelikle hb mi suv mu istiyosunuz buna bi karar verin bence
  • ağırlıklı olarak hb düşünüyorum ama bir yandan da tiguan aklımı karıştırmıyor değil hani. aklımda daha nice model (i30, astra j, focus) vardı bu ikisine düşürebildim. tiguan sadece aklımı karıştırıyor. teşekkürler.
  • Aklınızı boşuna karıştırmasın üstadım. 50.000TL'ye otomatik Tiguan yok. O civara ancak makyajsız kasa düz vitesini bulabilirsiniz.
    Diğer yandan kalan 2 seçenekte de şanzıman problemiyle karşılaşmanız çok olası.
  • Yarim porsiyon arabaları oldum olasi sevemedim gitti , ben olsam cevap cok net tiguan tabiki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf
  • caldexter kullanıcısına yanıt
    ne gibi şanzıman problemleri? bunların dışında tavsiye edeceğiniz başka model varmı üstadım.
  • gece_yolcusu kullanıcısına yanıt
    Madem 1 sene kadar vakit var size tavsiyem önce otomatik şanzımanlar ile ilgili biraz araştırma yapmanızdır. Hangi aracı alırsanız alın (burada saydıklarınız olabilir, belki başka seçenekleriniz de olur) otomatik istediğiniz için siz yola buradan çıkmalısınız bence. Ben de bu sorun yüzden istediğim araçlara binemiyorum mesela. Olası otomatik şanzıman masrafları marka ve modele göre değişebiliyo, inanılmaz masraflar çıkabiliyo.
  • Tiguan ne alaka golf a3 arasında. bunların arasında tabiki tiguan derim lakin elinizdeki parayla otomatik zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece_yolcusu

Arkadaşlar merhaba, şu önümüzdeki 1 sene içerisinde bir araç almaya karar verdim maksimum bütçem 50.000 tl. ikinci el başlıkta yazdığım araçlardan birini düşünüyorum. vw golf 2012 model 1.4 confort line modeli, audi a3 2011 1.4 TFSI Sportback Attraction modeli arasında kaldım.bugün yolda vw tiguan gördüm ve o araçta hoşuma gitti.siz benim yerimde olsanız hangi aracı seçerdiniz.otomatik vites düşünüyorum.

2012 den önceki dsg ler arıza verebiliyor.
    Dsg istiyorsanız sıfır alıp 4-5 yıl garanti yaptırın.
    Sıfır 1.2 tsı Dsg golf alınabilir. 1-2 ay beklenip yeni yeti değerlendirilebilir.
    Sorunsuz istiyorsanız yağlı şanzımanlı yeni Auris 1.6 cvt vites, iyidir.
    Ortalama 6-7 lt tüketir, lpg ye de uygundur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gece_yolcusu

ne gibi şanzıman problemleri? bunların dışında tavsiye edeceğiniz başka model varmı üstadım.

Seçtikleriniz araçlar güzel ve normalde ikinci elde tercih edilebilecek en iyi seçeneklerden fakat arkadaşların da bahsettiği gibi 2012 yılı öncesi 7 ileri kuru tip DSG şanzımanlarda mekatronik arızaları çokça rastlandı ve servisler sorgusuz sualsiz değişim yapıyorlar bunları bildikleri için. Bunun için aracın servis bakımlı olması gerekiyor. Ancak sorunun tekrarlanmamasını kimse garanti edemiyor.
    50bin TL bütçe için aklıma gelen benzer tipte araçlar sıfır Leon 1.2 TSI Style otomatik (En son 50bindi ama fiyatlar son aylarda sürekli arttı,pazarlık payı olabilir).
    2.el 1.2 TSI DSG Golf 7 olabilir. Bunların dışında da tam otomatik şanzımanlı Japon araçlarını tercih edebilirsiniz Auris,Corolla,Civic gibi.

• Tiguan Diğer ikisi arasından A3.
  • öneri ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.araç için 1 yıl sürem olduğu için kararımı vermedim. otomatik ve manuel şanzumanlar hakkında bilgi sahibi olup araçları detaylı araştırdığımda sizleri tekrardan rahatsız edeceğim. Saygılar.
  • her ne kadar alakasız segmentler de olsa yadırgamamak lazım. düşünülebilir bence. Ben olsam şöyle bir sıraya sokarım;
    -Tiguan
    -A3
    -Golf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.