Şimdi Ara

VW Golf mu, Alfa Romeo Giulietta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Raider

ülker golf dondurmayla karıştırdın heralde :D

Ülker Golf ile Algida dondurma farkı gibi zaten. Ülker Golf Algida'nın yanına yaklaşamıyor. VW golf da Guiliden çok farklı. Güzel bir örnek verdiniz. Teşekkürler.
  • Her acilan giu konusuna onlarca tavsiye geliyor ama satılan giu sayisi tavsiye edilenden bile az.

Ne gareziniz var insanlara arkadaş madem almuyorsunuz niye tavsiye ediyorsunuz ?

Benim kanaatim dizel olacaksa golf olmasidir , giu 170 hp motorla alinmali .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giu aldım mutluyum ama taraflı gelebilir diye söylemeye çekinmiştim. Dizel değil 170lik tct 1.4 giu.

Ne seçerseniz seçin önemli olaniçinize sinen aracı alın.

• golf 6 ise bencede giu..

ama golf 7 ise sırayla araçların içine oturun zaten golf7'yi seçersiniz
  • Giu olsun ruhlu olsun

• Golf al hem satarken hemde kalitede rahat ol
  • golf malzeme kalitesi daha üstün ve piyasası daha sağlam bir araç, ederinden daha pahalıya alıp daha pahalıya satabileceğiniz bir araç maddi kaybınız olacağını sanmıyorum ileriye dönük. giuyu ikinci el alacağınız için mümkün olduğunca uygun fiyata alacaksınız ederine göre. zaten sıfır almanızı tavsiye etmem ileriye dönük kaybınız fazla olacaktır. giuliettanın sıfırda fazla satmamasının sebebi budur birçok kişi ikinci el giu almayı tercih ediyor ancak gözünü karartan alfistiler sıfır alma cesaretinde bulunabiliyorlar giunun az satmasının sebebi bence büyük ölçüde budur.

giulietta malzeme kalitesi golften düşük olduğu kesin iç mekan kalitesini daha koltuğuna oturduğunuzda anlayacaksınız bununla birlikte sıradışı bir araçta olduğunuzu da. motor biri tdı biri jtdm bariz farklar olduğunu düşünmemekle birlikte tdı ın bir tık daha önde olduğu kanaatindeyim

sürüş dinamiklerine gelirsek giuda multiair olsaydı dinamizm vs alfa derdim ama dizel olduğu için bence aynı seviyedeler hatta giunun alt devirleri kısmen yetersiz gelebilir. yol tutuş ta kesinlikle giulietta, golf 6 bağımsız arka süspansiyon 7 bağımlı.

şimdi aracınızla nasıl algılanmak istediğinize bakalım satatükocu, sıradan garantici, herkes gibi biri olarak algılanmak istiyorsanız golf fakat sıradışı ayrıksı, tek, özel, farkedilesi olarak algılanmak istiyorsanız giulietta.

(ben küçük bir yerde yaşıyorum bulunduğum yerde tek alfayı ben kullanıyorum, sokaktan geçince gözler üzerimde bir yerden geçerken hemen telefonum çalıyor burdan geçtin nereye gidiyorsun vs. tanımadığım insanlar yanıma gelip abi bunun markası ne gibi sorular ve sizin alfanın şanlı tarihini anlatmanız pahabiçilemez. (159)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.