Şimdi Ara

VW Golf mu, Alfa Romeo Giulietta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 bin liralık bütçem var, 2.el dizel araç almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan can güvenliği ve dayanıklık, sizce Alfa Romeo Giulietta mı yoksa Golf mü?

• Clio tavsiye ederim.

Edit:arkadaşın msj sayısı belli,niyetide belli. eksileyen arkadaşlar ne düşündü acaba merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 11 Ekim 2014; 17:10:15 >
  • Bunlar yeterli sanırım:

http://tr.euroncap.com/tr/results/alfa_romeo/giulietta/2010/400.aspx

http://tr.euroncap.com/tr/results/vw/golf/2009/354.aspx

bütçenize göre Golf6 alacağınız düşündüm onun testini verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: prowebo

50 bin liralık bütçem var, 2.el dizel araç almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan can güvenliği ve dayanıklık, sizce Alfa Romeo Giulietta mı yoksa Golf mü?

Herkes sana Giulietta diyecek ama bunu diyenlerin elinde para olsa gidip Golf alacaktır.. Golf, tipsiz ve konforsuz ama 2. elde değerli bir araç. Giulietta konforlu, kaliteli ve karizmatik ama 2. elde değersiz. Buna göre kararını ver işte..
  • quote:

50 bin liralık bütçem var, 2.el dizel araç almayı düşünüyorum. Benim için önemli olan can güvenliği ve dayanıklık, sizce Alfa Romeo Giulietta mı yoksa Golf mü?

Hocam iki araç da güvenlik ve sağlamlık anlamında sizi üzmeyeceğini söyleyebilir, sana tavsiyem her yönüyle yakıt tüketiminden tut donanımına kadar Giuletta yı öneririm,
    golf ün artık ticari amaçlı satıldığı bir otomobil olduğunu söyleyebilirim,herkes de olan hiçbir çekiçiliği olmayan sıradan ,sade ,donanım olarak rakiplerinde standart sunulan donanıma göre opsiyonel sunularak alınması fiyatıyla ve tasarımıyla alınmayacak bir otomobil göz önüne geliniyor.Ne demek istediğimi GOLF 4 den sonraki tasarımlarına bakınca anlayacağını düşünüyorum.

Giuletta her yönüyle golf den daha başarılı bir otomobil olarak görüyorum.

Biraz dan eksileri almaya başlıyacağım ,öyle bir his aldım .Hadi bakalım VW ciler

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhangun1992 -- 11 Ekim 2014; 14:52:13 >

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Zaten ikinci el alacak arkadas. Deger kaybinin babasini sifir alan yasar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel alacaksan hiç gulietta falan bakma gui nin dizeli golf dizele göre gereksiz bir araç gui alacaksan 1.4 multiair alacaksın
    Golf ile karşılaştırma konusunda ise seçim yapman ne istediğine bağlı alfa romeo her zaman malzeme kalitesi olarak rakiplerinden geridedir ama yol tutuş gaz tepkisi sürüş zevki her zaman rakiplerine fark atar golf kadar konforlu olamaz gui ama sürüş zevki olarak çok daha iyidir buna göre seçimini yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VW Polo MK3'mü Opel Corsa B'mi?
    10 yıl önce açıldı
    VW POLO mu? Ford Fiesta mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağlamlık ve dayanıklılık ise kriter golf tabiki ...Gui alınacaksa 170 lik olanı alınmalı ...
  • prowebo kullanıcısına yanıt
    2.el olucaksa Guıletta al daha mantıklı
  • Bence o para ile Alfaromeo 159 al hayati doruklarinda yasa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Golf, tipsiz ve konforsuz .

• quote:

Orijinalden alıntı: chairman of the board

quote:

Orijinalden alıntı: loutrec_

quote:

Golf, tipsiz ve konforsuz .

tipsiz ve konforlu

• Giulietta o direksiyon sekli, o kokpit yapisi ile alinacak bir araba degil.

Alfa'ya niyetlenildiyse 159 1.9 dizel alinip pasalar gibi binilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bende GOLF 6 Dizel alacağım fakat km 100.000 ve üstü geliyor ve ayrıca highline değil comfortline geliyor :-/
  • arkadaşlar golf6 ya binmedim ama 2013 Ford Focus kullandım dün gece, bu araçta fena değil . peki golf 6 mı ford focus mu ne dersiniz ?
    Hocam Golf alternatif bakmanızı öneririm.

Özellikle dizel gibi bir amaç varsa Fransız araçları sizin için güzel bir tercih olacaktır.
  • Automobilista kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam fakat alman kalitesinin hep daha iyi olduğu söyleniyor özelliklede güvenlik anlamında kaporta sağlamlığı anlamında kararsız kaldım şimdi :-/
    Hocam LPG'ye kötü bakmıyorsanız Mitsubishi Lancerları incelemenizi öneririm.

Small Overlap testlerinde çok başarılılar.

http://www.youtube.com/watch?v=qrTZqECMQDY

Golf6 videolu testi yok ama Small overlap için verileri var buyrun karşılaştırın derim.

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/mitsubishi/lancer/2014

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volkswagen/golf

Golf6'nın small overlap testi yok ama diğer testlerde good almış Mitsubishi lancer de o testler de good aldı.

Hatta Small Overlap testi de Acceptable yani kabul edilebilir olması bence Lancer'I golfe göre önce geçirir.

Not:Golf 6 'nın değerlerini görmek için ''other model years'' a tıklamanız gerekli sonra araç modelinden anlayabilirsiniz.

• loutrec_ kullanıcısına yanıt
    ülker golf dondurmayla karıştırdın heralde :D
  • giulietta kapı içleri ön konsol sert plastik,bravoyla ortak malzemeler kullanılmış, ayrıca bozuk yolda bir iki yerden trim sesi de alabilirsiniz...

Arkadaş giuliettanın tipine vurulup herşeyiyle kabul edeceksin
    zaten malzeme kalitesi olarak da golfle aynı olsa niye golf alsın insanlar,herkes giulietta alır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 16 Ekim 2014; 10:47:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.