Şimdi Ara

VW Golf mu Honda Civic mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golf motorları çok sesli bizzat 3 sene 2000 model golf kullandım 1.6 102 liklerden civicin motoru yanında pancar motor gibi kalır, ayrıca stabil yolda sessiz bir araç değil golf de ses alıyor
  • Golfler yol sesi konusunda sütten çıkmış kaşık değiller malesef...
    Bende o kasayı kullanmaıştım .. çok ruhsuz bir araç izlenimi vermiştiki bu dedigim olay 2002 yılında benim 96 model corolam varken başıma gelmişti.

Bence Civic alın ... tek derdi yol sesi ... onun dışında tüketim ve performans olarak açık ara önde golften ..
  • Tüketimde Golf tartışmasız daha iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hozturan

Tüketimde Golf tartışmasız daha iyi.

Herhangibir Vw nin Honda'dan az yaktığı iddası ilginç....
  • şimdi geç oldu
    kanıtlarımı sabah sunayım
  • bagaj hacmi sanırım civic te daha geniş yakıt konusunda aralarında çok bi fark olmamakla beraber civic biraz daha ekonomik çünkü wv de dizel almadığın sürece yakıt tüketimi yüksek olmuştur
  • VW'nin yakıt tüketimi ile ilgili önyargılarınıza son verecek kanıtımı sunuyorum:
    buyrun, hayrını görün.

işin aslı bence şu,
    Civic'in sarfiyat değerleri bizim Honda ile ilgili beklentilerimizi sağlamıyor

VW Golf mu Honda Civic mi
  • 1.6 golfun değerlerini alırsak bence hiç fark yok hatta aradaki beygir farkını katarsak belki ufakta olsa hondanın yakıtı daha az olur gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

civic vti ne yaw.....?

http://www.sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=honda+civic+vti

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur30m

2000 model VW Golf mu 2002 Honda Civic 1.6 vtec mi daha iyi karar veremedim.Fiyatları 19000 civarı ...

Aslında ikiside güzel kaliteli araçlar aralarında %100 bariz üstünlük olduğunu düşünmüyorum üstte diğer arkadaşlarımızın da bahsettiği gibi kategori bazında birbirlerine üstünlükleri var mesela Ses yalıtımı (Golf) Performans (Civic) gibi...

Uzun zamandır Civic sedan kullanıcısıyım Golf kullanmadım o yüzden yorum yapmam yanlış olur fakat Civic'i kesinlikle önerebilirim çok rahat ve güzel bir araba yere yakın araçlarıda seviyorsan Civic ideal... yedek parçada rahatlıkla bulabiliyorsun bakımlarının ücreti gayet makul düzeylerde... arkadaşların dediği gibi de 2.elde fiyat çok ölmüyor... mesela 3 sene önce eniştemin aldığı 99 otomatik civic sedan (13.500) geçen hafta 13.000 e satıldı... benim kendi arabam 200.000 e gelmesine rağmen hala tıkır tıkır çalışıyor ve rektefiye falan da yaptırmadım...

Kısmetse yeni Civic Elegance'ye terfi edeceğim...

Hayırlı olması dileği ile...

• Benzer performans elde etmek için Civic yüksek devire ihtiyaç duyar ama TSI motorda yüksek tork nedeniyle gaza daha az basılması yeterli olacaktır,

Bu da yakıtta Vw ye avantaj sağlayabilir ancak 102 hp lik makinenin 110hp lik Civic motoru yanında performansı ve tüketimi her açıdan daha başarısızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hozturan

VW'nin yakıt tüketimi ile ilgili önyargılarınıza son verecek kanıtımı sunuyorum:
    buyrun, hayrını görün.

işin aslı bence şu,
    Civic'in sarfiyat değerleri bizim Honda ile ilgili beklentilerimizi sağlamıyor

2000 Model golften bahsediyoruz ...
    TSI nerden
    cıktı

• Arabanın kendi ürettiği ses (motor, yürüyen aksam vb) ile dışardan aldığı sesi birbirine karıştırmayın!
  • arkadaşlar Honda'dan az yakan VW yoktur gibi bir iddia seslendirdiler de...
  • golf sınıfının en stabil aracıdır bana göre.Diğer farklılıklar boya konusu hariç C sınıfı araç kriterleri içindedir benim tercihim hangi araç daha temizse onu alırdım
  • hondanın yol sesinden rahatsız olan arkadaşlar reklam olmasın diye adnı vermediğim malum markalar araç izolasyonu yapıyorlar.. sanırım iyi sonuç ta veriyor.
  • golf 1.6 102hp 8v...
  • yine duramadın dimi hüseyin
  • slm drmoz ben sizin kullandığın turtle wax ürünün istanbul'da satış temsil'cisiyim ürün'ümüzü bu şekilde tanıttığın için çok teşekkür ederim. ürünü birebir bende denedim ve siyah bir arabada daha süper oluyor bende herkese tavsiye ederim. ve yine diğer ürünleri de tavsiye ederim. hatta size bir ürün daha tavsiye edicem. carpex markalı bir ürün sizin oraya geldimi bilmiyorum ama carrefour'da var. carpex'in hızlı cila'sı bu ürün bir zamanlar armoral markanın hızlı cilanın aynısı etkisi daha uzundur. bu ürünü temiz ve kuru bir yüzeye kullana'bilirsiniz. bir ip ucu daha vericem size. arabanızı yıkadıktan sonra su lekesi falan kalır. bu ürün o lekeleri'de temizler çizmeden. mümkünse mikrofiber bez ile uygulayın. carpex'in var mikrofiber bezi deneyin çok memnun kalacaksınız. tekrar teşekkür ederim. kolay gelsin. ergun aşık.

• turtlenin satış temsilcisiyim diyorsun ama carpex in reklamını yapıyorsun
    bu perhiz bu ne lahana turşusu
  • İki aracında seveni çok...Kaliteli araçlar...Bir tarafta Alman kalitesi bir tarafta Japon sorunsuzluğu.....

Sanırım bu tablo yeterli olacaktır

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.