Şimdi Ara

VW Golf mu Honda Civic mi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2004 model golf fsi comfortline satıp,2006 civic premium aldım.
    VW teknolojik ayrıntıda önde (yağmur sensörü,far sensörü,ışığa göre kararan dikiz aynaları,torpido soğutması,radyoda rds özelliği,gözlük cepi,tavanda gece aydınlatması,follow me farlar) bazıları komik gelebilir ama basit şeyleri Honda koymamış aracına.Nissan Micra gibi düdük araçlarda bile olan özellikler.
    Civic,sürüş keyfi,yol tutuş,sessizlik,motor performansı ve mp3 çaları ile golfü solluyor.
    Bagaj civic de inanılmaz hayal kırıklığı oldu,herhalde sedan arabalarda ki en küçük bagaja sahip.Arka koltuklarda katlanmıyor o da bir başka alem.Golfün bagajına öküz koy götür.Civic bagajına ancak pazar alışverişini koyarsınız yada en fazla tatile giderken hanımın bavulunu.Çocuğun ve kendi bavulunuz için çözüm bulmanız gerekir.

Sonuç olarak,ikisininde artısı eksisi var.Sürüş keyfi diyorsanız Civic derim,bol bol ıvır zıvır teknoloji derseniz Golf derim.
    Sağlamlıkta ncap derki;Golf 5 yıldız,civic 4 yıldız (benim aldığım modeller için geçerli)

• civicin arka koltuklr katlanıyor yaw. bagaj kapağını açıp sağ ve sol üstte çekme kolları var,arka koltukların dayanma yerlerini 1/3 ve 2/3 oranında katlayabiliyor
    iki araba arasındaki fark da bu zaten: birisi öküz koyup götürürken diğeri sadece insan taşımaya yönelik yapılmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerm -- 10 Temmuz 2009; 23:00:56 >
  • Civiclerin 500.000 km ye kadar motorlarında sorun çıkmayanları var motor konusunda çok gaddar bir araba ama golf için 140.000 km fazlamı bilmem.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur30m

civic 120000 de golf 140000 de.Birde hangisinin bagajı daha geniş.hangisi daha az yakar.Bunlarada cvp verirseniz sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tekos

Civiclerin 500.000 km ye kadar motorlarında sorun çıkmayanları var motor konusunda çok gaddar bir araba ama golf için 140.000 km fazlamı bilmem.
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur30m

civic 120000 de golf 140000 de.Birde hangisinin bagajı daha geniş.hangisi daha az yakar.Bunlarada cvp verirseniz sevinirim.

Günümüzde hiçbir araç için 140 bin km. sorun değil.
  • Ya bırakın şu bagaj muhabbetini.. Ne yapacaksınız bagajı mal mı taşıyacaksınız? O zaman gidin Ford transit kamyonet alın, öküzde koysan arkasına deve de koysan alır...

Yolda sürerken bana keyif ve performans versin o yeter... Tosbağagenler uzak dursun aman...
  • Gönlün civicten yana ise civic al hem 140.000 de golfün ne yapacağı belli olmaz ama 120.000 de bi civic daha yol bile yapmamış dersin sıfır ayarında :D alman arabasının kaportası daha iyi japon arabasınında motoru daha iyidir görünüş olarakta civic her zaman özellikle gençlerin idolüdür wv ise tok bi duruşu vardır valla ben civic aldım kısacası bana sorarsan civic. he bide görüntü olarak mod yapacasan civic yapmayacaksın golf daha iyi durur ;)
  • Herşey boş bence. Geçmişi bilinen ve en temiz olan araç en iyisidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    11 ay önce açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    Honda Civic mi Toyota corolla mı?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vw çok problemli .... honda hayat onda....
  • YAA ARKADAŞLAR BEN DE BU İKİ ARAÇ ARASINDA KALDIM.AMA CİVİC İN YERE YAKIN OLDUĞUNDAN YAKINIYOR İNSANLAR.AMA BEMİN ÇALIŞTIĞIM OKULUN GİRİŞİ YÜKSEK VE FİESTA İLE 4 KİŞİ GEÇTİK REZALET BİR SESLE ALTI SÜRTTÜ.AMA AYNI YERDEN YİNE 4 KİŞİ İLE CİVİC İLE GEÇTİK BEN KENDİMİ SIKTIMM ARABA GİTTİ DİYE AMA TIK YOK SORUNSUZCA GEÇTİİ BENDE ANALAMDIM.

SİZCE GERÇEKTEN DİĞER ARAÇLARA GÖRE CİVİC YERE YAKIN MI GOLF VS GÖRE YOKSA ARACIN TASARIMINDAN MI ÖYLE DURUYOR?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.