Şimdi Ara

VW Golf mu Honda Civic mi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
10.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta istersen önce remover uygula, fiyatı diğerlerine göre ucuz 16 Tl
    en az 3 kere kullanabiliyorsun, ilk başta etkisiz gibi geliyor ama
    ne mene bir şey se bir hafta sonra falan gerçekten çizik mizik kalmıyor
    benim arabayı görsen ayna gibi oldu valla, bu arada aramızda kalsın
    ama gece nöbetteyken kaytarıp atsana cilanı ne güzel serin serin;
    nöbet çıkışı yorgun olursun , cilanın hakkını veremezsin
  • arkadaşın dediğine katılıyorum çbs teflon cilanın ömrü yaklaşık 5 yıkamadır. ben dedim ama fiyatlara farklıdır diye niye böyle onuda söylüyeyim. her marketin kendine göre kar marjı var onun için her market fiyat araştırması yapmıyor onun için fiyatlar bazı yerde yüksek bazı yerde daha uygun onun için fiyatları kıyaslayın ona göre alın. istersen teflonun üstüne cila atabilirsin. mesela ıce cila var turtle wax'ın onu tavsiye edebilirim. yanlız bu ürünü 2 veya 3 saat sonra atmalısın'ki diğer attığın cila'nın etkisini kaybetmesin. brandayıda 2 3 günde bir kaldırıp havalandırın çünkü yazın sıcağından boyaya zarar verir branda. yani boyayı yakar. ben bu meslekte yaklaşık 15 senedir çalışıyorum. 15 sene önce ben arabamı prille yıkıyordum ama böyle ürünleri gördükten sonra anladım.

• Araba ağacın altında kalınca ağaçtan şeker mi akıyor nedir boya yapış yapış oluyor, çok zor çıkıyor.
    ne yapmak lazım?
  • ağaç reçinesi. o reçine her tarafında varsa carpex marka susuz temizleyici parlatıcısı var onu püskürt mikrofiber bezle silin. bu bez en iyi sonucu almanı sağlayacaktır emin olun. yanlız bu ürünü akşam serininde uygulayın. ve bu ürünü uyguladıktan sonra aracınıza mutlaka koruyucu bir cila uygulayın. mesela en iyisi ıce cila turtle wax'ın bu ürünün özelliği hiç bir kir iz leke tutmamasıdır. zift,reçine,kuş pisliği tutmuyor.
  • golfmu hondamı sorusu golf servise 13kez giderse honda 3kez gider oda bakımları için
    hondanın motorundan daha iyisi bugüne kadar yapılamadı maalesef vw akternatif bir
    motor göstersede inanın 3katı fazla parasını alacaktır honda verilen parayı hakeden bir
    otomobildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: akayogullari

Cbs teflon cila var 12 TL deneyin memnun kalırsınız

Konu Golf ve Civic Ti ama

bu ürünü denedim, çok memnun kaldım. ama 4-5 yıkama değil yaklaşık 4-5 ay gitti parlaklığı ve koruması. (zaten ayda 1 kez yıkatıyorum arabayı )
  • Amerika da en çok tercih edilen araçlar Japon otomobilleri. Adamlar deli gibi yol yaptıkları için dayanıklı araçlar orda kendini belli ediyor. Daha güzel test olamaz yani. Ama biz okadar yol yapıyor muyuz? Adamların ülkesi bir uçtan diğer uca 5000km 4 senelik kullanılmış araçlara bakıyorsun 100.000mil'de. Türkiye de okadar yol yapan insan çok azdır. Bundan dolayı da Alman otomobillerine yöneliyoruz. Yani 200.000 km üstü kullanıcam dersen Japon ama gerisinde bence Alman
  • quote:

Orjinalden alıntı: turtle wax

ağaç reçinesi. o reçine her tarafında varsa carpex marka susuz temizleyici parlatıcısı var onu püskürt mikrofiber bezle silin. bu bez en iyi sonucu almanı sağlayacaktır emin olun. yanlız bu ürünü akşam serininde uygulayın. ve bu ürünü uyguladıktan sonra aracınıza mutlaka koruyucu bir cila uygulayın. mesela en iyisi ıce cila turtle wax'ın bu ürünün özelliği hiç bir kir iz leke tutmamasıdır. zift,reçine,kuş pisliği tutmuyor.

teşekkürler. reçine aklıma gelmedi bir türlü
  • Turtle wax ; - scratch&remover
    - original çizik alıcı pasta ve cila
    - turtle wax premium car wax ... siparişi verdim. Doğru mudur?

Carpex'in kuru temizlemeyicisi dediğiniz, carpex genel amaçlı leke çıkarıcı mı?
  • nereden sipariş verdin, her hangi bi marketten alabilirdin
  • Gittiğimde Carrefour Kozyatağı , Real'de hepsini bulamadım.
    Ben de hepsiburada'dan aldım.
  • dahamı ucuz fiyatları
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

dahamı ucuz fiyatları

Çok "ucuzcusun" üstadım...
  • sende her hafta arabana cila atsan ucuzcu olursun

espri yaptım tabiki, "ucuz etin yahnisi olmaz"

daima en kalitelisini seçerim, arabayı cilalamak 4-5 saatimi alıyor
    bu emeğimin ucuz ürünlerle ziyan olmasını istemem
  • Zanetmem daha ucuz olacağını...
    Samsung omnia cep telefonu için ekran koruyucu piyasada bulamamıştım.. hep başka marka alıp ekrana göre kesiyordum..
    Denk gelince hepsini birden sipariş verdim.. kargo ücreti yok.
    Örnek vermek gerekirse;
    turtle wax original pasta- 16.55 ytl
    turtle wax teflon sıvı cila 16.85 ytl
  • valla gerçekten epey ucuzmuş, teflon cila koçtaşta ve metroda 24
    kipada 19 (Kusuratlarıda var)
    bundan sonra bende internetten alıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

valla gerçekten epey ucuzmuş, teflon cila koçtaşta ve metroda 24
    kipada 19 (Kusuratlarıda var)
    bundan sonra bende internetten alıcam

ben bayağı bir alışveriş yaptım netten , hepsiburada'dan da ayrıca memnunum.
    kdv'siz fiyatları söylemişim, 19 ,5 ytl ediyor.yine de ucuz dediğinize göre.
  • o zaman kipayla aynı fiyat, netten beklememin anlamı yok
  • arkadaşım genel amaçlı leke çıkartıcı değil eğer carrefour kozyatağına gelirsen ben sana yardımcı olurum ismim ergun oto bölümündeyim. beklerim susuz kuru temizleyici diye yazıyor üstünde en çok o satıldığı için bulamamış olabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.