Şimdi Ara

vw golf mu honda civic vtec mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iki marka da çeşitli alanlarda olan üstünlükleri ile hemen hemen aynı olduğu için markayı falan geç..

şöyle düşün

bir tanesi fabrikadan çıkmış, 2 tane yaz 2 tane kış görmüş..
    sayısız güne yağmurla başlamış, 2 yıl boyunca sayısız kez yaz sıcağı yemiş.
    2 yıl boyunca defalarca koltuğuna oturulmuş
    sayısız kez benzin alınmış, bakıma girmiş, yağı falan değişmiş.
    sayısız kez çukurlara düşmüş, ama VW markası..

bütün bunlar olup biterken bu 2 yılın sonunda da başka bir araba da gıcır gıcır fabrikadan çıkmış.. HONDA

hangisini tercih ederim diye kendine sor istersen..

NOT: VW cılar atlamasın, aynı örneğin tam tersi olsaydı da aynı şeyleri söylüyor olurdum..
  • civic al bence
  • Golf civic in yanında çok hantal kalır.Tamam malzeme kalitesi ve konfor olarak belki önde olabilir fakat yetişemez civic e.aKaldıki civic 2 yaş daha genç
  • ikiside sevilen araçlar sizin almak istediğiniz araçlardan hangisi daha temiz ve az km ise onu seçiniz..ikisinden hangini seçerseniz seçin pişman olmazsınız.
  • tip olarakta, konfor olarakta golf önde, bence.

her gün VTEC açmayacağına göre, motor ile ilgili bir takıntın tutkun yoksa golf derim.

honda'nın daha sorunsuz ve seri olacağı aşikar. ama ne yalıtımda ne yol tutuşta bence golf'ten üstün değil.
  • Bence Golf4 ile o zamanın Civic'i arasında 1 gömlek kalite farkı var. İç mekan olarak o zamanların Japon araçları bence iyi değil. Dış tasarım göreceli ama bence Golf4 daha sportif ve tok duruyo.

Civic'in tek iyi yanı motoru. Şehir içinde çok performans fark etmez ama yakıt tüketimi olarak Golf'ten daha az yakar.
  • tasarım, konfor, saglamlıkta golf 4 alır. civic ise sadece motorda iyidir ha birde masraf cıkarmaz
  • GOLF hondayı döver...
  • hort........
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

tasarım, konfor, saglamlıkta golf 4 alır. civic ise sadece motorda iyidir ha birde masraf cıkarmaz

Konuyu alt sayfalardan bulduğunuzda eski konu olduğunu biliyorsunuzdur umarım, 1 yıl geçmiş araç alınalı çok olmuştur
  • honda civic vtec kasası çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perikard

quote:

Orijinalden alıntı: taken21

tasarım, konfor, saglamlıkta golf 4 alır. civic ise sadece motorda iyidir ha birde masraf cıkarmaz

Konuyu alt sayfalardan bulduğunuzda eski konu olduğunu biliyorsunuzdur umarım, 1 yıl geçmiş araç alınalı çok olmuştur

evet öyle olmus simdi farkettim. aksam kafa saglam degildide

• sağlam olmayan kafa ile yapılan bi yorum o halde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll
    sağlam olmayan kafa ile yapılan bi yorum o halde?

evet ama hala üstte yazdıklarımın arkasındayım
  • civic vtec 5500 devir den sonra 12valfden 16 valfe çıktığını az çok herkes biliyordur herhalde. Ama ben konfor isityorum diyen biri içinde böyle bir araba önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

civic.

eski kasa civicleri severim. Daha az yakar, daha cok kacar, daha az sorun yasarsınız.

Golf 1.6 8V ise yakar ama gıtmez. kütük gibi kalır civic in yanında.

Ayrıca 9 yasında bır golf muhtemelen yolunuzu sanayıye daha sık dusurur 7 yasındakı HONDA ya nazaran

+n! Hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nascimento -- 10 Nisan 2013; 12:46:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Kızlara etek Erkeklere VTEC

• vtec 5500dd tatatatata
  • quote:

Orijinalden alıntı: gertendner

civic vtec 5500 devir den sonra 12valfden 16 valfe çıktığını az çok herkes biliyordur herhalde. Ama ben konfor isityorum diyen biri içinde böyle bir araba önermem

Yok oyle birsey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vtec tabiki
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.