Şimdi Ara

vw golf mu honda civic vtec mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
9.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2000vw golf mu 2002 honda civic vtec mi hangisi daha iyi arakadşlar fiyatları aşagı yukarı aynı.

• Honda civic'i tercih ederdim çok güzel kasa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Honda civic'i tercih ederdim çok güzel kasa...
    Golf IV bir efsane,bugün bile en çok beğenilen kasadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Golf IV bir efsane,bugün bile en çok beğenilen kasadır.

Alıntıları Göster
    kavga çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

kavga çıkar

Alıntıları Göster
    obaaaa

şamataya bak sen

aha yeni olduğu için civic , ama araçların durumlarıda önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

obaaaa

şamataya bak sen

aha yeni olduğu için civic , ama araçların durumlarıda önemli

Alıntıları Göster
    vw cıler bırazdan gelırler carsı karısırr

ama golf agır basar

• quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

ama golf agır basar

Alıntıları Göster
    bana görede golf ağır basar sevdiğim kasadır golf 4

civic mi-golf 5 mi diye sorsaydınız civic derdim ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

ama golf agır basar

Alıntıları Göster
    en güzel golf kasası... Konfor istiyorsanız temiz bir tane golf alın. Konfor lazım değil sağlam olsun gitsin diyorsanız o zaman civic
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ya bu civic e binenler hiç golfe binmemis ondan en iyi arabanın civic olduğunu idda ediyorlar yada golfün civicten daha üstün bir araba olduğunun farkına vardılarda ellerindeki arabanın golf kadar kaliteli bir araba olmadığını itiraf etmek zorlarına gidiyor sanırsam.ama kimse yoğurduna ekşi demez yaşasın golf tutkusu.golf numberone.

• quote:

Alıntıları Göster
    civic.

eski kasa civicleri severim. Daha az yakar, daha cok kacar, daha az sorun yasarsınız.

Golf 1.6 8V ise yakar ama gıtmez. kütük gibi kalır civic in yanında.

Ayrıca 9 yasında bır golf muhtemelen yolunuzu sanayıye daha sık dusurur 7 yasındakı HONDA ya nazaran

• quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

civic.

eski kasa civicleri severim. Daha az yakar, daha cok kacar, daha az sorun yasarsınız.

Ayrıca 9 yasında bır golf muhtemelen yolunuzu sanayıye daha sık dusurur 7 yasındakı HONDA ya nazaran

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GTRulez

civic.

• quote:

civic.

Alıntıları Göster
    Artıları eksileri var, mükemmel araba yok zaten arkadaşlar. Makul yakıt tüketimi ve no problem arıyorsan bir arabada civic, kalite konfor arıyorsan golf derim ne kadar konforlu oda ayrı bir tartışma konusu. Ben o yaşlara gelmiş araçlar içinde civic diyorum daha uzun seneler kullanacağını düşünerekten. Golf masraflı olabilir her açıdan. İkiside sıfır olsaydı golf derdim ama sıfır olma şansı yok artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Artıları eksileri var, mükemmel araba yok zaten arkadaşlar. Makul yakıt tüketimi ve no problem arıyorsan bir arabada civic, kalite konfor arıyorsan golf derim ne kadar konforlu oda ayrı bir tartışma konusu. Ben o yaşlara gelmiş araçlar içinde civic diyorum daha uzun seneler kullanacağını düşünerekten. Golf masraflı olabilir her açıdan. İkiside sıfır olsaydı golf derdim ama sıfır olma şansı yok artık.

Alıntıları Göster
    Kızlara etek Erkeklere VTEC

• quote:

civic.

Alıntıları Göster
    quote:

civic.

Alayına VTEC giydirir etek

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckyPancamo

quote:

civic.

Alayına VTEC giydirir etek

Alıntıları Göster
    motor ve iç hacim olarak civic bir hayli önde, diğer tüm konularda da golf.

civic hb ise civic alırdım, sedan ise golf...

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

motor ve iç hacim olarak civic bir hayli önde, diğer tüm konularda da golf.

civic hb ise civic alırdım, sedan ise golf...

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 3 Haziran 2009; 17:28:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hightech33

...

Alıntıları Göster
    Golf 4.... Sadece bir EFSANE
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.F.S.A.N.E

Golf 4.... Sadece bir EFSANE

Alıntıları Göster
    eğer cok temiz ve bakımlısı bulursan golf 4 ler gercekten güzel arabadır deyim yerinde efsanedir bunun yanında civicinde iç mekanı daha geniş ve ayrıca daha performanslı ve ekonomiktir
  • Civic vtec te golf te sorunsuz araçlardır. Civic daha hacimli ve iç kısmı geniştir. Golf iç kısmı Focus gibi yaklaşık ama civic ten dar sonuçta. Golf kompakt bir araçtır, daha spordur ve kasa ve aksamlar daha sağlamdır. Civic biraz daha ekonomik olabilir, motor vs. sorunsuzluğuyla bilinir.
    Ancak civiclerde benim hiç sevmediğim bir ayrıntı vardır, yolda giderken asfalt üzerinde oturuyor gibi hisserdesiniz. Gömülürsünüz, döşemeler vs. yere çok yakındır.
    Golf herkesin dediği gibi klasik,efsane ve bence herkesin binip bir süre kullanması gereken bir araçtır. Kokpit kalitesi, malzeme, konfor,estetik herşey var.
    Civic kötü demiyorum kesinlikle ama Golf başkadır. ( 2003 16V 4 Kasa Golf kullandım, ondan sonra ne opel astra, ne honda civic, ne toyota corolla,citroen,peugeot vs. vs. aynı segment ve modellerde hiç birinin Golf ün sürüş zevkini vermediğini farkettim)
    Temiz olmak şartıyla, mümkünse 16V (2002 üzeri) Golf IV bulmaya çalışın, yıllar sonra bile hatırlarsınız aracınızın size ne kadar keyif verdiğini.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur30m

2000vw golf mu 2002 honda civic vtec mi hangisi daha iyi arakadşlar fiyatları aşagı yukarı aynı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oscarmiller

Civic vtec te golf te sorunsuz araçlardır. Civic daha hacimli ve iç kısmı geniştir. Golf iç kısmı Focus gibi yaklaşık ama civic ten dar sonuçta. Golf kompakt bir araçtır, daha spordur ve kasa ve aksamlar daha sağlamdır. Civic biraz daha ekonomik olabilir, motor vs. sorunsuzluğuyla bilinir.
    Ancak civiclerde benim hiç sevmediğim bir ayrıntı vardır, yolda giderken asfalt üzerinde oturuyor gibi hisserdesiniz. Gömülürsünüz, döşemeler vs. yere çok yakındır.
    Golf herkesin dediği gibi klasik,efsane ve bence herkesin binip bir süre kullanması gereken bir araçtır. Kokpit kalitesi, malzeme, konfor,estetik herşey var.
    Civic kötü demiyorum kesinlikle ama Golf başkadır. ( 2003 16V 4 Kasa Golf kullandım, ondan sonra ne opel astra, ne honda civic, ne toyota corolla,citroen,peugeot vs. vs. aynı segment ve modellerde hiç birinin Golf ün sürüş zevkini vermediğini farkettim)
    Temiz olmak şartıyla, mümkünse 16V (2002 üzeri) Golf IV bulmaya çalışın, yıllar sonra bile hatırlarsınız aracınızın size ne kadar keyif verdiğini.

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur30m

2000vw golf mu 2002 honda civic vtec mi hangisi daha iyi arakadşlar fiyatları aşagı yukarı aynı.
    Honda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.