Şimdi Ara

VW GOLF V 1.6 FSİ COMFORTLİNE ÖNERİLERİNİZ NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
33.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Uzun süredir Araştıyorum ilk arabam olduğu için sağlam, temiz ve birazda modifiye için bir arac istediğim için Aklımda vw golf v 1.6 comfortline var bu arac hakkında önerlilerinz nedir...

Bir tane arac var sizede danışmak istedim...

golf v 1.6 comfortline
    2005 model--benzinli--99000 km--arac fulll--herhangi kazası boyası değişeni yok

Fiyat ise 31.500 ama bunun pazarlık payı var daha 28-29 verirse almayı düşünyorum ya sizce ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

VW Golf V 1.6 FSI Comfortline: Bilmeniz Gerekenler

VW Golf V 1.6 FSI Comfortline, 2003-2009 yılları arasında üretilen popüler bir kompakt otomobildir. Şık tasarımı, güvenilirliği ve teknolojik özellikleriyle tanınır. Eğer bu aracı satın almayı düşünüyorsanız, göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli nokta vardır:

Motor ve Performans:

• 1.6 litrelik FSI (Yakıt Katmanlı Enjeksiyon) motor, 115 beygir gücü ve 155 Nm tork üretir.
    • 5 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilebilir.
    • Yakıt verimliliği, manuel şanzımanla %6,2 şehir içi ve %4,6 şehir dışı olarak belirtilmiştir.

Donanım ve Konfor:

• Comfortline donanım seviyesi, klima, elektrikli camlar, ısıtmalı koltuklar ve bir ses sistemi gibi özellikler sunar.
    • Ayrıca, 16 inç alaşım jantlar, sis farları ve bir arka spoyler gibi dış tasarım öğeleriyle donatılmıştır.

Güvenlik ve Teknoloji:

• Golf V, altı hava yastığı ve ABS frenler gibi kapsamlı bir güvenlik özellikleri paketine sahiptir.
    • Ayrıca, ESP (Elektronik Stabilite Programı) ve ASR (Çekiş Kontrol Sistemi) gibi elektronik sürüş yardımcıları da mevcuttur.

Bakım ve Sahiplik Maliyeti:

• VW Golf V 1.6 FSI Comfortline'ın bakım maliyetleri genellikle makul düzeydedir.
    • Ancak, zamanla bazı onarımlar ve bakımlar gerekebilir.
    • Örneğin, triger kayışının her 60.000 km'de bir değiştirilmesi önerilir.

Genel olarak, VW Golf V 1.6 FSI Comfortline, günlük kullanım için pratik ve güvenilir bir otomobildir. Şık tasarımı, güçlü motoru ve kapsamlı donanımı, onu kompakt hatchback segmentinde çekici bir seçenek haline getirmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • fsi tüp takılmadığı için 1.6 102 bg olana göre daha az tutulur. bu motor fazla tutulmadığı için vw üretimdende çekti o yüzden 1.6 102 bg alırsanız hem ilerde tüp taktırmak isterseniz sıkıntı yaşamazsınız hemde elden cıkartırken daha kolay elden cıkartırsınız. performans olarak iki aracı kariılaştırırsak tabiki fsi daha iyi donanım olarak aynı olcagını düşünüyorum ikiside comfortline. fiyat olarakta bence 28 ideal bi rakam boyasız değişensiz oldugu için. yakıt olarak çok fark olmasada fsi biraz daha az yakar.
  • Fiyat hakkında birşey bilmiyorum iyi mi kötü mü.Şunu biliyorum bu araçlara lpg takılamıyor takılsa bile randımanlı değil ve benzin de tüketiyor.Benzinin fiyatı böyle iken bu uyarıyı yapayım dedim.Tabi benzinle takılırım dersen bilemem.
  • Hocam FSİ motorlar tüpte verimli değil.Özel 2000 küsürlük pahalı sistemler takılıyor onlarda istenilen tasarrufu sağlayamıyor.Rölantide ve üst devirlerde benzin kullanıyor.Kaldı ki FSI benzinde dahi hassas bir motor.Nox sensörü bozulması kroniktir mesela.Bu aracın piyasası da 25-26'dır.7 yaşında 100 bin'e gelmiş bir aile aracı alıyorsunuz sonuçta.Boyasız diye 4 milyar fazla vermeyin,yazık günah,tüpe tam uyumlu bir sürü model var piyasada.İlle de Golf olsun derseniz 1.6 102hp. Hitler motorlu versiyonuna bakın.Dayanıklı,tüpe tam uyumlu,sorunsuz bir motordur.Selamlar...
  • Valla Çok Teşekürler. Bunu Öğrendğim İyi oldu. Ama Sıkıntı Burda başlıyor benim istedğim özelliklerde 1.6 da bulabilirmiyim bilmiyorum :( :( :( :(
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-full-full-64088625/detay# araç buydu özellikleri,sunroof ve iç döşemesi beni cezbetti ama tüp takılmaması büyük sorun :S bu kritelerde uygun bi araba bulabilmiyim bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLOVE

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-full-full-64088625/detay# araç buydu özellikleri,sunroof ve iç döşemesi beni cezbetti ama tüp takılmaması büyük sorun :S bu kritelerde uygun bi araba bulabilmiyim bilmiyorum

Hocam bu aracın ederi 25 max 26 bindir daha fazla para bağlamayı düşünmeyin.golf 7 çıkacak bunlar golf 5 e 31 bin istiyorlar üstelik fsi gibi yakıt canavarı bir motora.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuanki fiyatı zaten normalin üstünde farkındayımda... ileride tüp taktırmaya klkarsam bu araç uygun olmadığı için eledim bu aracı... 1.6 lara bakıyorum şuan temiz araç arıyorum ve sunroof olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-tertemiz-full-full-64088625/detay# araç buydu özellikleri,sunroof ve iç döşemesi beni cezbetti ama tüp takılmaması büyük sorun :S bu kritelerde uygun bi araba bulabilmiyim bilmiyorum

Hocam bu aracın ederi 25 max 26 bindir daha fazla para bağlamayı düşünmeyin.golf 7 çıkacak bunlar golf 5 e 31 bin istiyorlar üstelik fsi gibi yakıt canavarı bir motora.

Şuanki fiyatı zaten normalin üstünde farkındayımda... ileride tüp taktırmaya klkarsam bu araç uygun olmadığı için eledim bu aracı... 1.6 lara bakıyorum şuan temiz araç arıyorum ve sunroof olucak.

• Ayni model donanim iki yil once 22bin tl ye almistik. Motoru onermiyorum 1.6 102 olanlara bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Ayni model donanim iki yil once 22bin tl ye almistik. Motoru onermiyorum 1.6 102 olanlara bak.

Eyw.. suan arastıyorum bklaım istediğim özelliklere uygun bulursam alıcam inş
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

Ayni model donanim iki yil once 22bin tl ye almistik. Motoru onermiyorum 1.6 102 olanlara bak.

Eyw.. suan arastıyorum bklaım istediğim özelliklere uygun bulursam alıcam inş

SAnırım Buldum 1.6 Goal Buldum Fsi ye Göre Daha uygun. sunroof yok ama :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.