Şimdi Ara

vw'in halojeni reno'nun merceklisinden iyidir! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten doğrudur demedim. Ama kötülücek değildir dedim biraz empati kurmak yeterli 10bin tl lik şahini alan adamda benim arabam en iyisi der. Reno ucuzda demedim ama çıkar bi vw fanı buraya vw nin renodan iyi olduğu 10 madde yazabilir, bu bukadar basit her arabanın alıcısı farklı. Bazı insan dış görünüşüne bakar bazısı konfora; kimi sorunsuzluğa kimi ikinci el piyasasına biri markaya bakar diğeri ekonomiye... Ben şuna karşıyım
    -jettaya o para verilir mi.
    -Corollaya binilir mi.
    Bu milletin sorunu bu herkes kendi fikirlerini başkasının benimsemesini istiyor ,illaki benim dediğim doğru gibi düşünce var herkeste. Bırakın bu marka takıntınızı aşın bunları artık. Diyorum ama ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • He birde şimdi burda konuya sebeb olan arkadaşa fanboy etiketi yapıştıranların çoğu anti-vw ci... En nihayetinde onlarda fanboy...

• Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur...Vw de bu eşşekleri çok iyi seçiyor.Almanlarin en rezil arabasi vw.Gecen vw facebook Türkiye sayfasindaki beğeni sayisina baktım 2.5 milyon, vw uluslararası sayfasına baktim 1.1 milyon...Sonra dedimki ha hükümetin koyunları ha vw koyunları hepsi aynı tas aynı hamam.Vw golf sahibi damage nickli arkadas premium arabamin direksiyonu soyuldu diye konu açmıştı dedim allah allah mb mi bmw mi acaba dedim bi girdim ki içerde GOLF VAR.Sonra vw kim oluyorda mb-bmwden pahalı şanzıman satıyor böyle bir saçmalık yok.Sirketin verdigi 2.5 lik jetta ile 3 ay geçirdim hergün sövdüm...Vw alanlar kendilerini ucaga bindiklerini zannediyorlar yazık gercekten yazık...

• Vw e sovme sayfasi acmak için böle far falan bahane bulmayin, bu konuda vw sovup rahatlicaz yazin daa kolay olur hem rahatlarsiniz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Vw e sovme sayfasi acmak için böle far falan bahane bulmayin, bu konuda vw sovup rahatlicaz yazin daa kolay olur hem rahatlarsiniz ...

• Sende mi hocam
  • vw'in motor performansı ve frenleri çok iyi. gaza bastınmı uçurur frene bastınmı zınk durur. şu an toyota kullanıyorum vw'deki gibi değil. Ama vw çok masraflıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Sende mi hocam

Ne konuda hocam
  • Xenon ,halojen konusu
  • Megane 2 nin merceklerinde kesilme cizgisine bir bakin allah askina

• Rdiesel kullanıcısına yanıt
    Öyle ama VW bu boru mu, halkın premium'u

Millet VW alınca ağa paşa sanıyor valla kendini, sonra tespitler ortada işte.Allah akıl fikir versin valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiSpice

Adam doğru söylemiş hemen yüklenmeyin.

Mesela VW egzozdan çiğ atıyorsa yine problem yoktur, bilmeyen biri sorun var sanabilir.

Olay şu; Motor, benzini yakmadan önce analizini yapıp TSI motorda yakılmaya layık olup olmadığına karar veriyor.

Testi geçemeyen yakıt molekülleri doooğruca dışarı.

Böyle bir markanın halojeni benim nazarımda bi-xenon'dan iyidir.

Tdi ise ne yapıcaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bir ünlem falan yada ne bilim bir ifade beklerdim bende ciddiye aldım iyi mi ,o yazıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇVK

Megane 2 nin merceklerinde kesilme cizgisine bir bakin allah askina

Baktım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdiesel

Hocam bir ünlem falan yada ne bilim bir ifade beklerdim bende ciddiye aldım iyi mi ,o yazıyı

Valla sahipleri gayet ciddi saçmalıyor, ben de ciddi bi şekilde yazayım dedim hocam
  • +1.000.000
  • Basliga atifta bulunarak yaziyorum ki bazi insanlar icin
    "vw nin hayali renoultun gerceginden iyidir"

• kendim 5 adet fransız kullandım peugeot citroen bir tanesinden memnun kalmadım ya garantiden bir şey değişti ya sağı solu ses yaptı kısaca fransız devri toros hariç kapandı bende 80 bin liralık latıtudenin içinde virajda 110 ile girdiğimiz virajda şarampole yuvarlandık 2 takla attık araba pert oldu bunu internetten araştıran değil yaşayan bilir yine 3008 imle babamı hastaneye yetiştirirken savruldum arka taraf tarlaya girdi rezillik bunuda yaşayan bilir hiç vw ye binmedim ancak sıra bekleme lüksüm olsa passat alacaktım ancak bu aracı aldım şimdi bu araçla iki araçla girdiğim yola daha hızlı giriyorum ve savrulma yok

kısaca biri vw öyle süper öbürü reno bambaşka demiş her markanın artısı vardır ancak fransızların daha çok ekmek yemesi lazım bunlar benim tecrübelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Juhziz-

vw'nın de iyi olduğu yanları vardır misal plastik kalitesi ...

son donemlerde iyi. pederdeki 2005 R5 touregde soyulmamis plastik kalmamis zira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Basliga atifta bulunarak yaziyorum ki bazi insanlar icin
    "vw nin hayali renoultun gerceginden iyidir"

kapora yatirma evresi ile teslim evrelerinin dusununce de su cikiyor:

Hayaldi gercek oldu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.