Şimdi Ara

Vw Jetta 1.4 Tsi 122 Ps 275 km/h Yapabilir mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
6.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uk79

Tolga ozaman benim canavar eksik basıyor 122 lik jetta 275 basıyosa benim 180lik 340 falan basmalı

Senin hem aktarman sorunlu hem beygirlerin de sütçü biliyorsun. Ben süte su katmak için Opel in yanına bir de Vw aldım bak mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 14 Nisan 2015; 23:06:34 >
  • O Aracın *ötüne füze takıp everest'in zirvesinden bıraksan yine yapmaz
  • Bu videodaki araba büyük ihitmal 2.0T 210 hp TSI dır.Videoyada 1.4 tsı yazmışlar gibime geldi
  • Bir çok araba 250 km/h ile sınırlandırılıyor. Jettanın 275 km/h hız yapması biraz hayal.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Bak ben bunu unutmuştum, hem ağır hem sütçü hemde şanzımanı kara düzen di dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracda 6 ileri dsg var,buyuk ihtimal chipli 2.0 T motor var.

• Mümkün değil. Motorda oynama vardır ve Yokuş aşağı iniyordur. Stok 122 ligin o hıza erismesi imkansız.

• 150 km hizla giden bir bmw nin icinden karsidan 125 ile gelen jettaya radar cihazi dogrultsak 275 kmh hizi gorebiliriz diye dusunuyorum.

• Bazı arkadaşlar göstergenin 280 ibaresine takılmışlar makyajdan önce 280 yazıyordu makyajla 260 a düşürdüler.Bende kullanıyorum ancak normal haliyle zor.

• Hayırlı olsun, Fizik sevdiğimiz bir bilim dalı tabii, öğrenmenin yaşı yok.

Serbest düşmenin formülü:

h=1/2gt2
    v=gt
    V2=2gh

Jetta'yı aşağı atabilecek yeterli yüksekliği bulduktan sonra 275'den daha fazlasını da yapar tabi, niye yapmasın. Yok düz yolda 275 yapacağını sanan insanlar için:

http://tr.wikipedia.org/wiki/S%C3%BCrt%C3%BCnme_kuvveti
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Videoyu 240p' de seyredince 220'yi 720 olarak gördüm.
  • OLAY ÇEŞİTLERİ
    İki veya daha fazla olayın gerçekleşmesi birbirine bağlıysa yani bir olayın sonucu diğer olayın sonucunu etkiliyorsa böyle olaylara bağımlı olaylar denir.
    İki veya daha fazla olayın gerçekleşmesi birbirine bağlı değilse yani bir olayın sonucu diğer olayın sonucunu etkilemiyorsa böyle olaylara bağımsız olaylar denir.

Kesin olay: Gerçekleşmesi kesin olan olaylara denir. O(A)=1 olan olaylardır.
    Örneğin sınava çalışmayan bir öğrencinin sınavdan kötü not alması kesin bir olaydır.

İmkansız olay: Gerçekleşmesi mümkün olmayan olaylara denir. O(A)=0 olan olaylardır.
    Örneğin 1.2 TSI Jetta'nın 275 km/h sürat yapması imkansız bir olaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Gayet rahatça ulaşabilir. 1.4 TSI motor için 275km/s çok normal bir hız günümüzde.

Adam haklı şimdi. Hatta 1.8 TSI ile denerseniz 375 km/s, 2.0 TSI ile denerseniz 475 km/s, chipli 2.0 TSI ile denerseniz 575 km/s gibi hızlara çıkabilirsiniz. Tabii hangi yolda yapacaksınız o da ayrı. Bu arada aman diyim 3.2 TFSI ile falan denemeyin ses hızını bile aşarsınız.

Şakası bir yana, bırakalım yukarıyı, 122 beygirlik bir arabanın 275 km civarı hıza çıkabilmesi için ya "275 kilometre / 1,5 saat" gibi bir ibare ile ifade etmemiz gerekir. Ya da Jetta'nın 600 kilogram olması. Yahu el insaf 300 PS Passat 250 yapıyor (Ki Avrupa arabaların hepsi 250 km/s ile sınırlıdır. C63 de alsanız 250 yapabilirsiniz), 122 PS Jetta nere 275 nere.

Ha uçakla nakliye yapıp, iniş esnasında kargo kapağından bırakırsanız yapar.

• 1.4 jetta 275 yapıyor ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 15 Nisan 2015; 0:41:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

ha birde 230 bile yapamaz o jetta . Vites oranları belli arabanın. nereye yapıyor o kadar. belli ki göstergenin ayariyla oynamışlar. 240 la 5. viteste gidebildiğine inanıyormusunuz.

Vites oranını konuşacaksak dsg 7 ile 6000 devirde 275'i yapabilir yalnız dikkat edelim

final drive 3.23
    top gear 0.80

nereye yapiyor.7 ileri ama vites oranları kısa. ne saniyosun sen 7 ileriyi. 2000 devirde 100 yapiyor benzinli de. 6000 devirde max olctuk 210 daha da yok. o gosterge de sıkıntı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmeta60

Aracda 6 ileri dsg var,buyuk ihtimal chipli 2.0 T motor var.

6 ilerinin orani belli. istersen 1000 hp motor koy oraya gidemez arkadaş. en basit kural bu.

• Demekki neymiş isimle jet olunmuyormuş
  • 50 liraya alinan vag com kabloyla audi vw araclarinizin kadran ayariyla oynayarak istediginiz hizi yaptirabilirsiniz

• yine ibretlik bir konu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

ha birde 230 bile yapamaz o jetta . Vites oranları belli arabanın. nereye yapıyor o kadar. belli ki göstergenin ayariyla oynamışlar. 240 la 5. viteste gidebildiğine inanıyormusunuz.

Vites oranını konuşacaksak dsg 7 ile 6000 devirde 275'i yapabilir yalnız dikkat edelim

final drive 3.23
    top gear 0.80

nereye yapiyor.7 ileri ama vites oranları kısa. ne saniyosun sen 7 ileriyi. 2000 devirde 100 yapiyor benzinli de. 6000 devirde max olctuk 210 daha da yok. o gosterge de sıkıntı var.

O zaman yazdığım vites oranları yanlış veya jettadaki farklı. Google amcadan arattım. Vites oranları ne yazarsan hesaplarız.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.