Şimdi Ara

Vw Jetta 1.4 Tsi 122 Ps 275 km/h Yapabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
1
Favori
6.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha birde 230 bile yapamaz o jetta . Vites oranları belli arabanın. nereye yapıyor o kadar. belli ki göstergenin ayariyla oynamışlar. 240 la 5. viteste gidebildiğine inanıyormusunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zor diyen var yapabilir yani öyle mi
  • 1.4 TSI lerin kadranı en son 240 değil mi? bunun kisi 280
  • Yapar beyler yapar bunlardan çok var internette ama nedense ben yapamıyorum bu hızları. 520d ile ben 225 anca görüyorum internette millet 260 yapıyor demekki yapabilen yapıyor biraz marifet biraz iman gücü gerekli herhalde.
  • Golf 7 1.4 ümüz var aslında 180 e kadar gayet iyi hızlanıyor ama 275 basacaksa 250-260 a kadar nefesinin kesilmemesi lazım dimek ki, yarın servise aynen böyle sorayım bi hele.
  • vedat.ersin kullanıcısına yanıt
    275 neki 400 bile yapar
  • cidden tartışıyomusunuz bu konuyu
  • 275. İkiyüzyetmişbeş. Sizce?

• Hahahaha :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ferrarimi satıp jetta 1.4 tsi için sıraya yazılmaya (malum doğuş sıra beklemezsen araba alamazsın bizde diyor) gidiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 14 Nisan 2015; 18:51:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 275'de Sıkıntı yok 320'de Titreme yapıyor
  • bence araç 2.0 tsi herif ilgi çekmek için 1.4 tsi 122 hp yazmış başarmışda.
  • vay be neymiş bu jetta ya uçak mübarek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutonic

ha birde 230 bile yapamaz o jetta . Vites oranları belli arabanın. nereye yapıyor o kadar. belli ki göstergenin ayariyla oynamışlar. 240 la 5. viteste gidebildiğine inanıyormusunuz.

Vites oranını konuşacaksak dsg 7 ile 6000 devirde 275'i yapabilir yalnız dikkat edelim

final drive 3.23
    top gear 0.80
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Golf 7 1.4 ümüz var aslında 180 e kadar gayet iyi hızlanıyor ama 275 basacaksa 250-260 a kadar nefesinin kesilmemesi lazım dimek ki, yarın servise aynen böyle sorayım bi hele.

Tolga ozaman benim canavar eksik basıyor 122 lik jetta 275 basıyosa benim 180lik 340 falan basmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Jetta'yi uzaydan bosluga biraksan 275 yapmaz.

Süperdi allahta seni güldürsün
  • Arkadaşlar kadran 280 gösteriyor 1.4 tsi değil, arkadaşın yukarıda bahsettiği gibi dikkat çekmek için 1.4 tsi yazmış başlığa.
  • yeniler bilmez... bu forumda 170 lik jetta ile m3 kovalayanlar vardı
  • arkadaşlar belki bilmezsiniz ama vw'de kadranda bir hız yazıyorsa o hız elbet yapılır. alman mühendisleri bu araçları tasarlarken o hızları görsün diye yapmış.

mesela benim araçta kadran 240 gösteriyor. basıyorum basıyorum birkaç dakika sonra 245-250 temiz çıkıyor. ondan sonrası hikaye. 260-270 yaptım diyen yalan atar. kadran + 10 km rahat yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 14 Nisan 2015; 22:35:59 >
  • imkansız 2.5 atmosferikle zor yapılır motor kurcalanmadan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.