Şimdi Ara

VW JETTA 2.0 FSI & BMW 320i (TEST) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

evet imaj icin birazda kaliteli oldugunu düsündügüm icin ,ama 5 bin euro fazladan öderkende düsünürüm,gerci ikisinede karsin direk audi alirim

freestyl dogru vurgu yapmis

yakit cok normal,150 ps araba 10 litre yakmis,1.6 motor otomobiller yakiyor okadar zaten
  • Bu testi okuduktan sonra BMW 320'den vazgeçip hemen kendisini bir vw bayisine atan çok olmuştur heralde. Çok objektif bir test çünkü.
  • vw kizilay cadirimi dagitiyormus?
  • Hayır BMW 320'den çok daha iyi bir araba olan jettayı satıyormuş hemde çok daha ucuza daha ne olsun. Millet niye alırki 320'yi jetta gibi araba dururken yazık vallaha.
  • sen üzme kendini,isteyen istedigini alir

sen bir degisiklik yaparsin 3.20 alirisn,olur biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: AusLanD

@akincl

evet imaj icin birazda kaliteli oldugunu düsündügüm icin ,ama 5 bin euro fazladan öderkende düsünürüm,gerci ikisinede karsin direk audi alirim

freestyl dogru vurgu yapmis

yakit cok normal,150 ps araba 10 litre yakmis,1.6 motor otomobiller yakiyor okadar zaten

imaj için bmw yi seçtiğine göre vw yi değil imzana bmw yi koy o zaman.

bmw, vw den biraz değil birkaç kat daha kalitelidir.

gidip meksikadan gelen jetta yı 3 serisinin yanına koymaya utanırım ben.

arada 5bin euro var ise.bmw almanya da okadar da pahalı değilmiş.

burda fark 20 milyar

bence sen de bu test e pek inanmamışsın.

yoksa göğsünü gere gere jetta yı seçerim derdin

ama bmw yi tercih ederim yazmışsın ki doğru karar

• vw GTI oldugu zaman imzama koyarim arkadas

ayrica objektif oldugumu anlamamissin,bmw tercih ederim dedim jettaya göre bu cok normal,ama 5 bin euro veriyorsam düsünür audi alirim dedim

yalnis biliyorsun,birkac kat degil max 1kat daha kaliteli olabilir vw kaliteli bir markadir

ben neden utanackmisim ya sasirmissin sen

almanyada auto bild den sonra gelen auto-motor-und-sport yayinlamis

test olayini anlamadin herhalde bmw den beklenenleri verebilen jetta bazi + lari olan ve daha ucuza alinabilesi bir arac olarak ortaya cikmis

bukadar garipsemeyin avrupada bmw ye tapilmiyor,öyle olsaydi ben binerdim

• Bir son dakika haberine göre yapılan kapsamlı testte VW Golf Plus, Bmw 7 serisine 12 puan fark atarak zirveyi ele geçirdi.
    Dünyanın en büyük ve tarafsız otomobil dergisi olayı doğruladı.
    Ford firması da bir manifesto yayınlayarak Focus ST ile Bmw M6'ya meydan okudu.
    Mercedes grubu ise basın açıklamasıyla Bmw'nin mükemmel otomobiller üretme iddiasını tekrarlaması halinde Çin'de üretimi devam eden VW Vento'yu üzerlerine salacaklarını belirtti.
    Yol tutuşunu kış olimpiyatlarına sponsor olarak ispat eden Audi, Bmw'nin arkadan itişli otomobiller üretmeye devam etmesi durumunda 4 çekeri standart hale getirmekle kalmayıp stepneyi de aktarma sistemine dahil ederek Bmw'yi alt edeceklerini beyan etti. Audi her ihtimale karşı Skoda Favorit'i koz olarak üretim bandında tutuyor.
    Renault, Bmw'yi tenekeden otomobiller üretip kullanıcıların canlarını tehlikeye atmakla suçluyor. Birbaşka Fransız olan Citroen ise 5 serisinin far tasarımının C4'ten araklandığını açıkladı.
    İtalyan Fiat Bmw'ye motor verme teklifinde bulunarak büyüklüğünü gösterdi.

Sanayide görüştüğümüz dragcı gençlerden 106gti "pilotu" Hasanali Peluşoğlu: "Bmw iyi otomobil olsaydı babam bana alırdı, Bmw grubuna sesleniyorum bırakın teknik meknik ayaklarını, alırım anahtarınızı diyorum" diyerek yetkililere seslendi.

• Dergiye vw sanırım teşvik pirimi göndermişAma bmw ile kıyaslanması bile bence büyük bir olay
  • bmw 3.20 d lerin 30 binde motoru değişiyodu diye fılaşbak ile geri döndüm bir an

ben de 3 serisini seçerdim ama sadece imajı için bu testte vurgulanmak istenen ilk aldığında arabayı performans konfor sessizlik... vs gibi karşılaştırmalar

uzun vadede kaliteli olan daha öne çıkacaktır tabi...

100 000 bin testi yapılsın bakalım hangisinin kapısını vurunca şangırdıycak
  • Ya beyler ben çok güldüm

Benyorum yapmışım ama Passatla karşılaştırma yapıldığını sanmışım

Adamlar Jettayla karşılaştırmış

Jetta kompakt sınıfta ilk önce bir lider olsun sonra abileriyle kapışsın...

YUUUUHHHHH

• quote:

bu kadar sasiracaginizi bilseydim koymazdim foruma

alin burdan yakin

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/100490/d_ams_vtest_wertung_cars

http://www.auto-motor-und-sport.de/d/100490/d_ams_vtest_techdat

http://www.auto-motor-und-sport.de/test_technik/fotoshows/vergleichstest_audi_a4_3_0_tdi_gegen_bmw_330_cd.100517.htm

yalniz bu testler iskembeden yapilmiyor haberiniz olsun

valla audi/bmw değilde vw/bmw testi biraz iskembe olmuş

• quote:

vw GTI oldugu zaman imzama koyarim arkadas

ayrica objektif oldugumu anlamamissin,bmw tercih ederim dedim jettaya göre bu cok normal,ama 5 bin euro veriyorsam düsünür audi alirim dedim

yalnis biliyorsun,birkac kat degil max 1kat daha kaliteli olabilir vw kaliteli bir markadir

ben neden utanackmisim ya sasirmissin sen

almanyada auto bild den sonra gelen auto-motor-und-sport yayinlamis

test olayini anlamadin herhalde bmw den beklenenleri verebilen jetta bazi + lari olan ve daha ucuza alinabilesi bir arac olarak ortaya cikmis

bukadar garipsemeyin avrupada bmw ye tapilmiyor,öyle olsaydi ben binerdim

işte ben de onu diyorum bu tarz testlerin inandırıcılığı yok

şaşırılıcak olan senin gibi birinin bmw yi tercih etmesi.

şimdi de bmw ye tapılmıyor diyorsun.

bu teste inansaydın göğsünü gere gere jetta alırım derdin.yanlış mı?

alman basını yıllardır kendi arabalarını öne çıkardı.özellikle isveç ve japon otomobillerini sona attı

ancak şimdi heralde yeni bir taktik bulmuş

yakında vw polo yıu mercedes s serisi ile karşılaştırırırlarsa şaşmam.

autobild gidip passat le mercedes e serisini karşılaştırıp passat ı mercedes le kafa kafaya yazmıştı

• quote:

Orjinalden alıntı: muratti

Şimdi Allah aşkına BMW nin önden tasarımına bakın ne kadar sportif , keskin hatlı ordan birde Jetta ya bakın ona yorum bulamadım . Hemen iç konsol tasarımına bakalım aynı sportiflik ve modernlik devam ediyor birde Bmw karakteristliği var . Bence bir BMW motoru vw motorundan çok daha başarılıdır lakin hayret testlerde jettanın gerisinde ara hızlanmada nasıl iş anlamadım ;)

bmw nin mi iç ve dış tasarımı daha güzel
    arkadaşım tanıdığım çok iyi göz doktoru var istersen sana numarasını vereyim hem indirimde yaparız

• valla bu kasa bmw de bende E46 daki sportif safkan BMW ruhunu,dizaynini ve atesini göremedim,balon gibi araba yapmislar.bana göre bu kasa fiyasko

az kullanilmis bir E46 kasa almak bile daha mantikli

geriye kaldi bmw serisinden begendiklerim 5 -6-7 kasalar Z4 te güzel

@akinci

alman medyasini taklitci yaptin,yapilan testlere güvenmedigini söylüyorsun ,banliyorsun falan

testler yapilir cünkü gerceklerin görülmesi gerekir

bmw ye tapilmiyor,bu gercek,ben iki arabadan birini almak üzereyim,bmw almayi düsünüyorum demedim,yapilan teste yorum getirdim.ama almaya kalksam audi olur dedim(umarim anlamissindir)

herneyse bana isveclinin yaptigi,japonun yaptigi alman arabalarinla yaptigi testleri verebilirsen,eger o testlerde isvecli,japon daha önde testi bitirebilmislerse almanlara göre bende senin verdigin testlere inandigimi söyliycem bu kadar basit

daha bir kisi fransizin yada italyanin yaptigi testleri foruma koyupta bu italyan yada fransiz bu alman modelinden daha iyi diyemedi!!

neden hep almanlar yapiyor bu testleri

neden onlarin testleri ilgiyle merakla bekleniyor ve ilgi uyandiriyor ve inaniliyor

hak edene hakkini vermiyorlarmi?

auto bild-yada auto-motor-und-sport iki alman aracini karsilastirmissa sonucu aciklamissa ben inanirim,bu testleri birileri yapmali, senin gibi,yada benim gibi yaptigimiz sürüs testlerinden ne cikartabilirizki ?

adam passati mercedesle teste sokmussa,vardir bir bildigi,ama ben bir cok kisinin düsünecegi gibi mercedes derim(belkide mercedese göre passat daha ucuz ve alternatif olabilir acisindan yapilmis bir testtir)

jetta-bmw testinde bmw dedigim gibi

benim vw de hiisem yok avukatliginida yapmiyorum,daha önce fiat kullandim,bugün vw kullaniyorum,yarin japonda kullanabilirim,italyanda olabilir(olursa alfa GT olur) yine alman olabilir,bu tamamen bana kalmis

bu testi adamlar yapmista simdi bmw 3 serisi almaya giden adam jettaya mi gidecek?HAYIR (testin amaci farkli,alternatif üzerine yapilan bir test)

testi foruma koymamin sebebi tamamen paylasmakti

• quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: muratti

Şimdi Allah aşkına BMW nin önden tasarımına bakın ne kadar sportif , keskin hatlı ordan birde Jetta ya bakın ona yorum bulamadım . Hemen iç konsol tasarımına bakalım aynı sportiflik ve modernlik devam ediyor birde Bmw karakteristliği var . Bence bir BMW motoru vw motorundan çok daha başarılıdır lakin hayret testlerde jettanın gerisinde ara hızlanmada nasıl iş anlamadım ;)

bmw nin mi iç ve dış tasarımı daha güzel
    arkadaşım tanıdığım çok iyi göz doktoru var istersen sana numarasını vereyim hem indirimde yaparız

Ben bu işin mesleğini okudum arkadaşım biz çok tartıştık zamanında bu konuları ama sen uslubuna daha dikkat edebilirsin ... Vw daha tasarım konusunda alması gereken yol uzun ... Jetta kesinlikle çirkin değil ama karşılaştırıldığı araç Bmw ise talihsizlik olarak yorumluyorum ...

• bütün alman testleri gibi saçama sapan
    gerçekten bunlara inanıyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muribbi -- 6 Nisan 2006; 23:37:20 >
  • @murrrub

sacma sapan diyecegine versene fransizlarin yaptigi mantikli testleride görelim

yok dimi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.