arkadaşlar bir bmw hayranı olarak sunları okudum ünlü dergilerde 1992den itibaren e36kasadaki320 6silindirli motor e46dada aynı motor devam etti dünyanın en başarılı 6silindir ünvanını taşıdı sanırım 2002de okudum yani 10yılınüstünde hic motor degişikline gitmedi bmv bunları ben sölemiyom okudum kadarını anlatım ayrıca difransiyeldede şü başarısıvar motordan aldı gücü sıfır kayıpla aktaran devransiyel ünvanıda var yakında alacagım bmve46 teretüt bile etmem pasat jetta aklımdan bile gecirmem ayrıca size yaşadım bir seyi anlatmak istiyomopel vetram var94 model 200motor mersedesin e200lerinle teknik verileri hemen hemen aynı desem olur kedi gözler varya bir rampada arkamda ve benle gidyor tabi düşük vites tam gazım ve bi fırsatını buldu geti amanası ben sanki duryom sandım demek istedim o yazılan veriler passat jetta hakında bmw kıyaslamasının yapılmasını ben yolda görmeden veriden konuşmıycam mersedesle yaşadıklarımdan sonra sanki bazı markalar verilerle birilerini yakalamaya calışyo mersedes ve bemevenin tüm modellerini araştırın okadar büyük motorlarda sanki beygirler kacmiş sancaksınız ama yoda ne zaman bir mesedes yada bemeveyle yanyanagidemedim virajda rampada hep gectiler benim opelinle 4.viteste bile 205leri gördüm hiç acımam basarım senin söförlün zayıf derseniz virajlarda arka lastiklerden cıkan sesleri bilirim
arkadaşlar bildim kadarıyla bmw bünyesinde vosvogen
quote:
Orjinalden alıntı: mar
arkadaşlar bir bmw hayranı olarak sunları okudum ünlü dergilerde 1992den itibaren e36kasadaki320 6silindirli motor e46dada aynı motor devam etti dünyanın en başarılı 6silindir ünvanını taşıdı sanırım 2002de okudum yani 10yılınüstünde hic motor degişikline gitmedi bmv bunları ben sölemiyom okudum kadarını anlatım ayrıca difransiyeldede şü başarısıvar motordan aldı gücü sıfır kayıpla aktaran devransiyel ünvanıda var yakında alacagım bmve46 teretüt bile etmem pasat jetta aklımdan bile gecirmem ayrıca size yaşadım bir seyi anlatmak istiyomopel vetram var94 model 200motor mersedesin e200lerinle teknik verileri hemen hemen aynı desem olur kedi gözler varya bir rampada arkamda ve benle gidyor tabi düşük vites tam gazım ve bi fırsatını buldu geti amanası ben sanki duryom sandım demek istedim o yazılan veriler passat jetta hakında bmw kıyaslamasının yapılmasını ben yolda görmeden veriden konuşmıycam mersedesle yaşadıklarımdan sonra sanki bazı markalar verilerle birilerini yakalamaya calışyo mersedes ve bemevenin tüm modellerini araştırın okadar büyük motorlarda sanki beygirler kacmiş sancaksınız ama yoda ne zaman bir mesedes yada bemeveyle yanyanagidemedim virajda rampada hep gectiler benim opelinle 4.viteste bile 205leri gördüm hiç acımam basarım senin söförlün zayıf derseniz virajlarda arka lastiklerden cıkan sesleri bilirim
kardeşim senin opel kaç motor ? 94 vectra ile sen kaç dakikada 205 göreceksinde o adamları yakalayacaksın ?
keza aynı şey jetta veya passat içinde geçerli 2.0 fsi motoru bende sevmiyorum performans fakiri
ancak onun yerine 1.8T passat koyalım bak neler oluyor o atmosferiklerin bir tanesi kalıyor mu
ya valla büyük konuşmayım da ben bu forumdan sonra hayatta vw almam bezdirdiler insanı ya. Size şunu söyleyeyim ,ben kendi otomobilimi almadan önce bu tsi motorlar yeni çıkmıştı ve o sıralar çoğu insan len 1.4 motor ne de olsa, gitmez falan derken ben millete olur mu öle şey teknoloji harikası v.s. diyip anlatmaya çalışırdım sonra hatta yeni otomobil alma aşamasındayken bu forumda tsi bölümüne de yazı yazdım ya arkadaşlar acaip gaza geldim ben de jetta tsi alıcam falan diye ,neyse sonra biz eşimle bir çok otomobili test ettik içine baktık inceledik v.s.. s40 ı test edince tamam bu dedik ve s40 ı aldık. Nihayetinde ben s40 ı almadan önce jettalara da bakmıştım onu söleyeyim.Hala da tsi ve dsg şanzımanı takdir ederim, biri bana sorduğu zaman dsg mükemmel , tsi motorlar bence çok güzel derim.
Ama sağolsun burdaki vw severler olmadık karşılaştırmalar yapmaya başladığından beri vw e antipatim oluştu. Bu ne ya şaka gibi , s40 jetta ıvır zıvır derken şimdi bmw ye bulaşmışlar , yakın zamanda da şaka diye düşündüğümüz şeyler olacak golf s serisi ile karşılaştırılacak.Valla şaka gibi.
Özet : bu forumun vw almayı düşünen bir çok kişiyi markadan soğuttuğuna eminim.
bilmeyenlere duyrulur jetta bmw mercedes ve bilimum luks segment aracından daha iyidir
3 serisini öldürmüştür artık gömlek atlayıp 5 serisine ve mercedes E serisine gecmesini tum otomabil tutkunları beklemektedir
külliyen yalann
vs.
kazanan:
jetta 4963 puan m6 480 puan
ama STILL hocam simdi senin yaptıgın da haksızlık
jetta 10 katından fazla puan almıs alsa alsa 7 bilemedin 8 kat fazla alırdı
sen bariz vw cisin adam kayırıyosun
haklısın yazmayı unuttum. 1.4 tsi motorlu modeli bu
quote:
Orjinalden alıntı: mromer911
ama STILL hocam simdi senin yaptıgın da haksızlık
jetta 10 katından fazla puan almıs alsa alsa 7 bilemedin 8 kat fazla alırdı
sen bariz vw cisin adam kayırıyosun
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta80
ya valla büyük konuşmayım da ben bu forumdan sonra hayatta vw almam bezdirdiler insanı ya. Size şunu söyleyeyim ,ben kendi otomobilimi almadan önce bu tsi motorlar yeni çıkmıştı ve o sıralar çoğu insan len 1.4 motor ne de olsa, gitmez falan derken ben millete olur mu öle şey teknoloji harikası v.s. diyip anlatmaya çalışırdım sonra hatta yeni otomobil alma aşamasındayken bu forumda tsi bölümüne de yazı yazdım ya arkadaşlar acaip gaza geldim ben de jetta tsi alıcam falan diye ,neyse sonra biz eşimle bir çok otomobili test ettik içine baktık inceledik v.s.. s40 ı test edince tamam bu dedik ve s40 ı aldık. Nihayetinde ben s40 ı almadan önce jettalara da bakmıştım onu söleyeyim.Hala da tsi ve dsg şanzımanı takdir ederim, biri bana sorduğu zaman dsg mükemmel , tsi motorlar bence çok güzel derim.
Ama sağolsun burdaki vw severler olmadık karşılaştırmalar yapmaya başladığından beri vw e antipatim oluştu. Bu ne ya şaka gibi , s40 jetta ıvır zıvır derken şimdi bmw ye bulaşmışlar , yakın zamanda da şaka diye düşündüğümüz şeyler olacak golf s serisi ile karşılaştırılacak.Valla şaka gibi.
konuyu bilmeden yorum yapıyorsun arkadaş
2 yıl önce karşılaştırmayı AMS dergisi yapmış bir arkadaşta bunu yayınlamış ne varki bunda
farklı sınıflardaki araçların karşılaştırılması tabiki abes ancak bunun faturasını senin yaptığın gibi yanlı davranarak VW severlere çıkarmak yanlış
sen topiğin başını bir daha oku bakalım
eğer rahatsızsan bu durumdan gidip AMS'ye mail atarsın olur biter
Karşılaştırma saçma olmuş. 3 serisi passatdan bile daha iyi konumda iken. AMS, autobild ve autozeitung'un klasik yediği naneler. Gereksiz yere tartışmanın lüzumu yok bence zaten VW'cilerde aksini iddia etmeyeceklerdir.
sen özet kısmını oku yeter gerisine de kafayı yorma
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
quote:
Orjinalden alıntı: fiesta80
konuyu bilmeden yorum yapıyorsun arkadaş
2 yıl önce karşılaştırmayı AMS dergisi yapmış bir arkadaşta bunu yayınlamış ne varki bunda
farklı sınıflardaki araçların karşılaştırılması tabiki abes ancak bunun faturasını senin yaptığın gibi yanlı davranarak VW severlere çıkarmak yanlış
sen topiğin başını bir daha oku bakalım
eğer rahatsızsan bu durumdan gidip AMS'ye mail atarsın olur biter
ARAÇLARI SEGMENTLERİNE GÖRE KARŞILAŞTIRMA KONULARI HER ZAMAN FORUMDA TARTIŞMA SEBEPLERİ OLMUŞTUR...DAHA ÖNCE DE DEFALARCA SÖYLEDİĞİM GİBİ ARAÇLAR ARASINDA SEGMENT FARKLARI OLSA DA TÜKETİCİ HERŞEYE KARAR VERİR..JETTA 3 SERİSİNİN MUADİLİ YA DA A4 ÜN BİLE MUADİLİ OLABİLİR..BUNU TERCİHLER,DONANIM SEVİYESİ SUNDUGU KONFOR PERFORMANS BELİRLER..HIGHLINE DONANIMLI BİR PASSAT ÇOK RAHAT STANDART DONANIMLI BİR A6 NIN MUADİLİ GÖRÜLEBİLİR TÜKETİCİ GÖZÜYLE...
Jetta, 320 yi sadece performansta geçebilir belki. O da 170 hp olursa. Konfora yahut prestije önem veren biri için bu çok da önemli değil. Trafiğe açık yollar yarış yapmak için değil sonuçta. Yok Bmw tokatladım yok audi'ye toz yutturdum, kendini Sebastien Loeb sanıyo bazıları
Şahane test yapıyorlar ya!!!!İnsanı çileden çıkarıyorlar..Arkdaşlar farkında mısınız artık iyiceişin cıvkını çıkardılar!Bmw 3 le karşılaştırdıkları araca bak passat olsa canım yanmıcak
Yahu niye hemen tartışıyorsunuz, yok yanlı testmiş yok jetta bmw ile karşılaştırılırmıymış...
Konunun açılış tarihine bakın.
2 Nisan 2006; 22:46:50
Gecikmeli bir 1 Nisan şakası yapmış arkadaş siz anlamamışsınız
Konuyu açan aynı forbest
Onun gibi sonucu kopyalamış açmış konuyu gitmiş.. Sahi bu konu onun mu yoksa
quote:
Orjinalden alıntı: stilll
vs.
kazanan:
jetta 4963 puan m6 480 puan
sağlam hortlamış ama haa
quote: