Şimdi Ara

VW JETTA 2.0 FSI & BMW 320i (TEST) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: AusLanD

valla bu kasa bmw de bende E46 daki sportif safkan BMW ruhunu,dizaynini ve atesini göremedim,balon gibi araba yapmislar.bana göre bu kasa fiyasko

az kullanilmis bir E46 kasa almak bile daha mantikli

geriye kaldi bmw serisinden begendiklerim 5 -6-7 kasalar Z4 te güzel

@akinci

alman medyasini taklitci yaptin,yapilan testlere güvenmedigini söylüyorsun ,banliyorsun falan

testler yapilir cünkü gerceklerin görülmesi gerekir

bmw ye tapilmiyor,bu gercek,ben iki arabadan birini almak üzereyim,bmw almayi düsünüyorum demedim,yapilan teste yorum getirdim.ama almaya kalksam audi olur dedim(umarim anlamissindir)

herneyse bana isveclinin yaptigi,japonun yaptigi alman arabalarinla yaptigi testleri verebilirsen,eger o testlerde isvecli,japon daha önde testi bitirebilmislerse almanlara göre bende senin verdigin testlere inandigimi söyliycem bu kadar basit

daha bir kisi fransizin yada italyanin yaptigi testleri foruma koyupta bu italyan yada fransiz bu alman modelinden daha iyi diyemedi!!

neden hep almanlar yapiyor bu testleri

neden onlarin testleri ilgiyle merakla bekleniyor ve ilgi uyandiriyor ve inaniliyor

hak edene hakkini vermiyorlarmi?

auto bild-yada auto-motor-und-sport iki alman aracini karsilastirmissa sonucu aciklamissa ben inanirim,bu testleri birileri yapmali, senin gibi,yada benim gibi yaptigimiz sürüs testlerinden ne cikartabilirizki ?

adam passati mercedesle teste sokmussa,vardir bir bildigi,ama ben bir cok kisinin düsünecegi gibi mercedes derim(belkide mercedese göre passat daha ucuz ve alternatif olabilir acisindan yapilmis bir testtir)

jetta-bmw testinde bmw dedigim gibi

benim vw de hiisem yok avukatliginida yapmiyorum,daha önce fiat kullandim,bugün vw kullaniyorum,yarin japonda kullanabilirim,italyanda olabilir(olursa alfa GT olur) yine alman olabilir,bu tamamen bana kalmis

bu testi adamlar yapmista simdi bmw 3 serisi almaya giden adam jettaya mi gidecek?HAYIR (testin amaci farkli,alternatif üzerine yapilan bir test)

testi foruma koymamin sebebi tamamen paylasmakti

Ben alman medyası taklitçi demedim ki.

bu tarz testlerin inandırıcılığı yok dedim.zaten sen de inanmıyorsun passat mercedes e arasında mercedes

burda da bmw yi tercih ediyorsun

bu verdiğin cevaplar zaten yeterli.

japonların sona itildiği çok test var.istersen araştır.

her ülkenin basını var.almnanlar da ferarri yi çok birinci yaptılar .konu o değil zaten.

konu subjektif yaklaşım.

bir kez daha söylüyorum jetta ile bmw 3 ü yanyana dahi koymam.

ben teknik ölçümleri zayıf demiyorum ama vw yi bmw nin önünde ilan etmek.sadece subjektiflik

umarım anlatabilmişimdir....

• bizim millet olarak karakteristik özelliğimizdir her konuda yaparız yalnızca otomobil testlerinde değil adam milyonlarca euro yatırım yapar senelerce testlerden geçirir onlarca mühendis kafa patlatır ortaya kimine göre şaheser kimine göre bi hilkat garibesi çıkar
    yani tamamen zevk
    adamlar da bu testleri de zaten subjektif bakış dışında yapıyorlar tamamen teknik özelliklerle
    jettaya üvey evlat muamelesi yapmayalım kazandıysa hakkını vermek gerek-
    bence çok güzel çok donanımlı bi araba bence son 3 yıldır bmw biraz isminin arkasına yaslandı gibi
  • auto bild olsun auto motor und sport olsn veya diğer dergiler olsun, yaptıkları karşılaştırmalarda tamamen aynı kriterleri gözetmezler. Mesela Passat ile C serisini ele alalım. İmaj bakımından her iki otomobilde çok farklı. Fiyatları da oldukça farklı. Fakat bu test zaten tüm bunlar bilinerek yapılmış. Passat çok daha ucuz ve Mercedes'e yakın özelikler sunuyorsa almak mantıklımıdır? Yani Mercedes'in Passattan üstün olan yönleri için okadar ektra para vermeye değer mi? Karşılaştırma yapılmasının amacı buydu. Yoksa kimse Passat ile C serisini aynı kefeye koymaz. Ayrıca karşılaştırmalarda arıza çıkartma güvenilirlik tasarım vs gibi şeylere bakılmaz. Üstelik her kullanıcının önem verdiği konular değişir. bu yüzden bir karşılaştırmayı kazanan otomobil size uygun demek değildir. Siz puan tablosuna bakarak sizin için önem taşıyan hususları gözeterek bir karara varabilirsiniz.
  • Sağlam hortlatmışsın valla
    quote:

Orjinalden alıntı: tsuthebasa

auto bild olsun auto motor und sport olsn veya diğer dergiler olsun, yaptıkları karşılaştırmalarda tamamen aynı kriterleri gözetmezler. Mesela Passat ile C serisini ele alalım. İmaj bakımından her iki otomobilde çok farklı. Fiyatları da oldukça farklı. Fakat bu test zaten tüm bunlar bilinerek yapılmış. Passat çok daha ucuz ve Mercedes'e yakın özelikler sunuyorsa almak mantıklımıdır? Yani Mercedes'in Passattan üstün olan yönleri için okadar ektra para vermeye değer mi? Karşılaştırma yapılmasının amacı buydu. Yoksa kimse Passat ile C serisini aynı kefeye koymaz. Ayrıca karşılaştırmalarda arıza çıkartma güvenilirlik tasarım vs gibi şeylere bakılmaz. Üstelik her kullanıcının önem verdiği konular değişir. bu yüzden bir karşılaştırmayı kazanan otomobil size uygun demek değildir. Siz puan tablosuna bakarak sizin için önem taşıyan hususları gözeterek bir karara varabilirsiniz.

• jetta ile 3 serisi bmw kıyaslanmış ve jetta daha iyi bir skor almış öyle mi

arkadaşlar lütfen olmuyor, komedi/fıkra bölümü falan var oraya açalım bu tür başlıkları

• Ne kadar çok muhalefetcisiniz (gidip meksikadan gelen jetta yı 3 serisinin yanına koymaya utanırım ben.)
    alt üstü bmw 3 serisi yolda görsem dönüpte bakmıyacağım araçlardan biri,iikide jetta ile kıyaslamışlar yani hemen olayın dalgasına geçtiniz vw yi kötülemek için(yakında polo ile mercedes s serisini kıyaslarlar)
    zaten bmw 3 serisi ile jetta arasında sınıf farkı var az çokta kalite varki onun hariçinde imaj farkı var başka bir fark gösterin bana
    quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: AusLanD

@akincl

evet imaj icin birazda kaliteli oldugunu düsündügüm icin ,ama 5 bin euro fazladan öderkende düsünürüm,gerci ikisinede karsin direk audi alirim

freestyl dogru vurgu yapmis

yakit cok normal,150 ps araba 10 litre yakmis,1.6 motor otomobiller yakiyor okadar zaten

imaj için bmw yi seçtiğine göre vw yi değil imzana bmw yi koy o zaman.

bmw, vw den biraz değil birkaç kat daha kalitelidir.

gidip meksikadan gelen jetta yı 3 serisinin yanına koymaya utanırım ben.

arada 5bin euro var ise.bmw almanya da okadar da pahalı değilmiş.

burda fark 20 milyar

bence sen de bu test e pek inanmamışsın.

yoksa göğsünü gere gere jetta yı seçerim derdin

ama bmw yi tercih ederim yazmışsın ki doğru karar

• passat 2.0tdi full ile c serisi 220 cdı arasında 10-20 ytl fark var birisi 90 ytl öbürü 100 ytl
    quote:

Orjinalden alıntı: allforone

Sağlam hortlatmışsın valla
    quote:

Orjinalden alıntı: tsuthebasa

auto bild olsun auto motor und sport olsn veya diğer dergiler olsun, yaptıkları karşılaştırmalarda tamamen aynı kriterleri gözetmezler. Mesela Passat ile C serisini ele alalım. İmaj bakımından her iki otomobilde çok farklı. Fiyatları da oldukça farklı. Fakat bu test zaten tüm bunlar bilinerek yapılmış. Passat çok daha ucuz ve Mercedes'e yakın özelikler sunuyorsa almak mantıklımıdır? Yani Mercedes'in Passattan üstün olan yönleri için okadar ektra para vermeye değer mi? Karşılaştırma yapılmasının amacı buydu. Yoksa kimse Passat ile C serisini aynı kefeye koymaz. Ayrıca karşılaştırmalarda arıza çıkartma güvenilirlik tasarım vs gibi şeylere bakılmaz. Üstelik her kullanıcının önem verdiği konular değişir. bu yüzden bir karşılaştırmayı kazanan otomobil size uygun demek değildir. Siz puan tablosuna bakarak sizin için önem taşıyan hususları gözeterek bir karara varabilirsiniz.

• Duzeltme yapalım, c220cdi mercedes bos aksesuarlı olarak 61300 euro, yani 115.000, full versiyonu min 145.000, kaynak mengerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ENIGMA

yafff alla alla jetta kim 3.20 kim beeeaaa.........tamam jettanın ustun oldugu yonler vardir...ama bir jetta kesinlikle bir 3.20 gibi class bi arabadan daha ustun olamaz genel olarak.....artık bunlar passat ıda 7.45 ten daha iyi yaparlar kesiiiiinnn

Ohoo zaten Passat'ı E kas Mercedes ilede karşılaştırıyorlardı...Çok saçma buluyorum ben bu testleri, Jetta kim, 3.20 i kim..

Bu arada 3.20i'nin tasarımı sportif değil diyenlere, VW'in hangi tasarımı sportif? 1940'dan beri aynı yuvarlak kaplumbağa tasarımı...

Bunu sportif yapabilen firma Porsche olduki, oda "Porsche" kelimesine borçlu oldukları için, ayrıca günümüzde Porsche 40 senedir aynı tasarımı ısıttığı için eleştiri almaya başladı...

• C serisi sedan
    c220cdı 61 bin euro
    c180 komperessor 49 bin euro
    c200 komperessor 53 bin euro kaynak www.mercedes.com.tr

quote:

Orjinalden alıntı: sec

Duzeltme yapalım, c220cdi mercedes bos aksesuarlı olarak 61300 euro, yani 115.000, full versiyonu min 145.000, kaynak mengerler.

• Geçin kardeşim bunları. 3.20 ile passat karşılaşsın
  • sadece Binmek için 10 jetta verseler yine 320 alırım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: sec

sadece Binmek için 10 jetta verseler yine 320 alırım :)

doğru söze nedenir
  • Almanlar WV ve audiyi kullanmak, mercedes ve BMW'yi bize satmak için üretirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceta

Almanlar WV ve audiyi kullanmak, mercedes ve BMW'yi bize satmak için üretirler.

Kim uydurduysa güzel uydurmuş demek almanlar bmw ,mercedes kullanmıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Kim uydurduysa güzel uydurmuş demek almanlar bmw ,mercedes kullanmıyor.

• Jetta nerede 320i nereden.

Yukarıda arkadaş demiş, ileride Passat'ıda 7.40 la felan karşılaştırırlar heralde.

Her halükarda BMW 320i
  • quote:

o söz şöyleydi.

almanlar bmw,mercedesi kullanmak,opeli vw yi satmak için üretir.
  • jetta kim yavvvv bmw mercedes sınıfına çıkması için 40 fırın ekmek yemesi lazım bunların kardeşim mercedes ile bmw nin rakibi olsa olsa audi olur, jettayla rakip olunmaz yaa yuhhhh sanki hic jettaya binmedik
  • gülüoooorum 3,20 ve jetta komik şeyler bunlar yaaa tabiiki 3,20 arkadasın biri ii demiş passatta yakında 7,40 la bir tutulcak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.