Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.927
Cevap
63
Favori
650.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • modelci - ilk gelen partideki ekranlar yarım ki benim aracımda yarım ekran 2.partide tam ekran olarak gelmeye başladı
  • arkadaşlar 1.6 fsı confortline ile 1.6 confortline arasında ne fark acaba_?? tşkler kolay gelsinn
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasusline

arkadaşlar 1.6 fsı confortline ile 1.6 confortline arasında ne fark acaba_?? tşkler kolay gelsinn

1.6 FSI motor 115 Hp güç üretir 1.6 102 Hp motora göre daha tasarrufludur.
    1.6 102 HP motor ise LPG düşünen VW kullanıcıları için idealdir. FSI motora LPG tam olarak uygulanamamaktadır, yani yarı zamanlı bir şekilde LPG uygulanmaktadır. Ben size 115 HP FSI motoru öneririm. zaten her ikiside Comfortlıne modeli olduğu için araç içerisindeki donanımlar birebir aynıdır.
  • Arkadaşlar aşağıdaki Ford ile ilgili sayfayı ziyaret edin. yorumlarınızı bekliyorum...

http://forum.donanimhaber.com/m_33008809/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: gökhan40

quote:

arkadaşlar 1.6 fsı confortline ile 1.6 confortline arasında ne fark acaba_?? tşkler kolay gelsinn

1.6 102 HP motor ise LPG düşünen VW kullanıcıları için idealdir. FSI motora LPG tam olarak uygulanamamaktadır, yani yarı zamanlı bir şekilde LPG uygulanmaktadır. Ben size 115 HP FSI motoru öneririm. zaten her ikiside Comfortlıne modeli olduğu için araç içerisindeki donanımlar birebir aynıdır.

çok tşkler gökhan40 yakın zamanda almayı düşünüyorum araştırmaya başladım bilgiler için çok saol ben gene aklıma takılan bişey oldugu zaman seni rahatsız edicem artık k.bakma

• 1.6 8V 102 HP 5 İleri
    1.6 16V 105 HP FSI 6 İleri aralarındaki farklar bunlar FSI Daha ekonomik
  • 3.Fren lambası arka camdaki tepe lambam yani frene basılınca yanmıyor yanmama sebebi nedir ?
  • ESP denilen özellik Elektronik Stabilite Programı değilmi? 2006 model midline aracımda kontağı açtığım zaman
    EPC diye bir ışık yanıyor, arabayı çalıştırınca sönüyor. aracım 2006 yılının ocak ayı trafiğe çıkışlı. yol bilgisayarı
    yarım ekranlı. şimdi bu araçta ESP var mı? yok mu?
    ayrıca dod'un sitesinde 2. el jetta midline araç özelliklerinde güvenlik kısmında araçta Elektronik Stabilite Programı
    bulunduğu yazıyor. (tabi ESP= Elektronik Stabilite Programı ise...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahidat -- 14 Temmuz 2009; 8:39:30 >
  • ESP denilen özellik Elektronik Stabilize Programı DOD'un sitesinde bulunduğu yazıyor fakat neye göre 2007 mi 2008 mi benim aracımda 2006 model yol bilgisayarı yarım ekranlı fakat aracımda kontağı açınca benimkindede çıkıyor kayan araba işareti fakat ESP var mı yok mu bilmiyorum :(
  • quote:

quote:

quote:

çok tşkler gökhan40 yakın zamanda almayı düşünüyorum araştırmaya başladım bilgiler için çok saol ben gene aklıma takılan bişey oldugu zaman seni rahatsız edicem artık k.bakma

Pegasusline aklına takılan her türlü sorunda yardımcı olabilirim büyük bir zevkle.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Yiğit

ESP denilen özellik Elektronik Stabilize Programı DOD'un sitesinde bulunduğu yazıyor fakat neye göre 2007 mi 2008 mi benim aracımda 2006 model yol bilgisayarı yarım ekranlı fakat aracımda kontağı açınca benimkindede çıkıyor kayan araba işareti fakat ESP var mı yok mu bilmiyorum :(

Ömer bey ESP sistemi 2006 model haricinde 2007-2008-2009-2010 model COMFORTLINE modellerinin hepsinde standart olarak bulunuyor ve vites önünde bulunan SET düğmesinin yanında bir tuşu bulunuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer Yiğit

3.Fren lambası arka camdaki tepe lambam yani frene basılınca yanmıyor yanmama sebebi nedir ?

Bağlantı kablosunda bir temassızlık olabilir. Servisinize başvurmanızda fayda var. Elektrik sistemi boşvermeye gelmez.
  • arkadaşlar bu nasıl acaba ben çok beğendim 1.6 fsı confortline modeli..ama biraz pahalı gibi geldi sizce uygunmu.aradım görüştüm arkadaşla fazla bi indirim yapmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasusline -- 13 Temmuz 2009; 21:47:45 >

• naptın kardeşim o fiyata 1.4 TSI alırsın 1.6 FSI Comfortlinelerin piyasası 30-33 arası geziyor 39 aşırı derece fazla
  • peki hangisini almam mantıklı olur ben 1.6 fsı confortline düşünüyordum.1.4 hiç aklımda yoktu şimdi kafam karıştı. birde 1.4 170 hp , 1.6 115 hp oluyor ilginç :S sizin düşüncelerinizi bekliyorum saygılar..
  • quote:

peki hangisini almam mantıklı olur ben 1.6 fsı confortline düşünüyordum.1.4 hiç aklımda yoktu şimdi kafam karıştı. birde 1.4 170 hp , 1.6 115 hp oluyor ilginç :S sizin düşüncelerinizi bekliyorum saygılar..

İlginç olan şey aradaki Turbo farkı.

Düşük hacim ile yüksek güç elde edilebiliyor bu sayede. Yani artık herşey motor hacmi değil ki bu sayede 2.0 lık motordan alınabilecek beygir gücünü 1.4 lük motordan elde edebiliyorlar.

Seçiminizi etkilemek istemem ancak şu iki seçenek arasında 1.4 TSI 170 HP (yeni modellerde 160 hp oldu) çok daha mantıklı duruyor. Ayrıca TSI ın FSI a göre daha yeni bir teknoloji olduğunu da belirtmek isterim.

Şimdiden seçiminiz hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

• quote:

arkadaşlar bu nasıl acaba ben çok beğendim 1.6 fsı confortline modeli..ama biraz pahalı gibi geldi sizce uygunmu.aradım görüştüm arkadaşla fazla bi indirim yapmıyor.

Pegasusline linkteki araç çok ama çook pahalı heleki FSI gibi türkiyede üretimi durdurulmuş bir araca verimlez bence. Sana TSI tavsiye edebilirim. Eğer 2700CC gücünde bir aracın ve 1.4 cc ekonomisindede yakıt sarfiyatı olan bir Jetta istersen sana 1.4 TSI 170 Hp Comfortlıne tavsiye ederim. linkteki araç DOD a ait. 2008 model.

LİNK-----http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=258339

Fakat yakıt sarfiyatı daha düşük olsun performanslı olsun ve bir okadarda ekonomik olsun, sorun çıkarma durumu minimum olsun dersen sana kendi aracımı tavsiye ederim. 1.4 TSI 122 Hp comfortlıne çok memnunum ve önümdeki 5 sene kesinlikle satmayı düşünmüyorum. 5 sene sonrada yine VW düşünürüm.

Benim imzamdaki aracımın yakıtı şehir içinde 100 km de 7,5 LT

şehir dışında 100km de 4,9 - 5,2 LT arasında değişiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum Birde aracın Comfortlıne olması şart değil motor TSI olursa. ancak FSI alırsan Comfortlıne al. TSI alırsan ikinci elde satışın çok hızlı olur, ekonomik ve performanslı bir araç kullanırsın. FSı alırsan ikinci eli aldığından daha düşük satarsın. Birde ne derece doğru bilmiyorum ancak . Piyasada FSI motor hatalı olduğu için üretimi kalktı gibi bir söylenti var. Birde benim yaşadığım bir olay var. 2008 yılında Ankara VW Eskihisar Oto ya gittiğimde bizzat satış temsilcisinin söylediklerini yazıyorum "1,6 115 hp FSI motorların şanzımanda çıkardıkları problem fazla olduğu için üretimi durdurludu" dedi. Ben onun yalancısıyım. Şiddetle TSI motor önerildi bir çok çevreden ve bu TSI motoru tercih ettim , çok memnunum iyiki almışım diyorum.

• quote:

quote:

arkadaşlar bu nasıl acaba ben çok beğendim 1.6 fsı confortline modeli..ama biraz pahalı gibi geldi sizce uygunmu.aradım görüştüm arkadaşla fazla bi indirim yapmıyor.

Pegasusline linkteki araç çok ama çook pahalı heleki FSI gibi türkiyede üretimi durdurulmuş bir araca verimlez bence. Sana TSI tavsiye edebilirim. Eğer 2700CC gücünde bir aracın ve 1.4 cc ekonomisindede yakıt sarfiyatı olan bir Jetta istersen sana 1.4 TSI 170 Hp Comfortlıne tavsiye ederim. linkteki araç DOD a ait. 2008 model.

LİNK-----http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=258339

Fakat yakıt sarfiyatı daha düşük olsun performanslı olsun ve bir okadarda ekonomik olsun, sorun çıkarma durumu minimum olsun dersen sana kendi aracımı tavsiye ederim. 1.4 TSI 122 Hp comfortlıne çok memnunum ve önümdeki 5 sene kesinlikle satmayı düşünmüyorum. 5 sene sonrada yine VW düşünürüm.

Benim imzamdaki aracımın yakıtı şehir içinde 100 km de 7,5 LT

şehir dışında 100km de 4,9 - 5,2 LT arasında değişiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum Birde aracın Comfortlıne olması şart değil motor TSI olursa. ancak FSI alırsan Comfortlıne al. TSI alırsan ikinci elde satışın çok hızlı olur, ekonomik ve performanslı bir araç kullanırsın. FSı alırsan ikinci eli aldığından daha düşük satarsın. Birde ne derece doğru bilmiyorum ancak . Piyasada FSI motor hatalı olduğu için üretimi kalktı gibi bir söylenti var. Birde benim yaşadığım bir olay var. 2008 yılında Ankara VW Eskihisar Oto ya gittiğimde bizzat satış temsilcisinin söylediklerini yazıyorum "1,6 115 hp FSI motorların şanzımanda çıkardıkları problem fazla olduğu için üretimi durdurludu" dedi. Ben onun yalancısıyım. Şiddetle TSI motor önerildi bir çok çevreden ve bu TSI motoru tercih ettim , çok memnunum iyiki almışım diyorum.

bilgiler için çok saol gökhan40 incelemedeyim eyw

• İşte benim Jettanın yeni çektiğim bir kaç resmi.

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gökhan40 -- 7 Eylül 2009; 1:30:50 >
  • Gökhan kardeşim FSI çok sorunlu bir motor olduğu için üretimden kalktı demişssiniz bu büyük bir yalan izmir-mbu otomotivde arkadaşım var aradım konuştum FSI motor hakkında bana dediği aynen bu renocuların-hondacıların-opelcilerin çıkardığı koca bir yalan FSI motor sorunlu diye bir laf var herkesin ağzında bu büyük bir yalan FSI sorunlu diye diye başını yediler VW TSI ile cevabını verdi şimdi ağızlarını açamıyorlar dedi
    bu arada FSI motorun ne sorununu gördünüz ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.