Şimdi Ara

VW Jetta mı Honda Civic mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Fazla sert çıkmadınmı arkadaşa sence? Bir kişi uyarmış artistliğin lüzumu yok adam bilmiyodur. İnsan hiç hata yapamazmı? Bir kişi söyledi diye güç buluyosun hemen kendinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: R-H

quote:

Orijinalden alıntı: savarana

HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...

gel benim eski 1992 vectra gt ile kaldırakmı modlu 235hp 2.0 kim kimi tokatlar görürüz(ankara)

sana hiçbişe demiyorum

• kesinlikle honda civic dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çükübik

@galaxy10

Fazla sert çıkmadınmı arkadaşa sence? Bir kişi uyarmış artistliğin lüzumu yok adam bilmiyodur. İnsan hiç hata yapamazmı? Bir kişi söyledi diye güç buluyosun hemen kendinde...

Hiçbir yorumu okumadan direk aklımdan geçenleri yazdım.Yorum yazmak için birilerinden güç bulma komikliğini de senden duydum ilk defa.Ha iki kelime yazmak için sen,başkalarından medet umabilirsin ama benim öyle bi ihtiyacım yok.Gerekirse artistlik de yaparım seni de zerre ilgilendirmez.Herkes hata yapa yapa konu dışı bu hale geldi ya sayenizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: R-H

quote:

Orijinalden alıntı: savarana

HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...

gel benim eski 1992 vectra gt ile kaldırakmı modlu 235hp 2.0 kim kimi tokatlar görürüz(ankara)

hız yapmak şöför olmak değildir. Birbirinizi tokatlarken insanlara çarpıp da onların canını almayın da ne haliniz varsa görün

• quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Honda Civic gerçekten çok sağlam araba servisi de iyi bana göre Honda Civic.

madem herkes civic demiş ben de çıkıntılık yapayım. bi gün arkadaşla ışıkta beklerken arkamızdan yeni kasa bi civic çarptı. bizim araba nissan skystar dı ve sadece tampon biraz yamulup ortasındaki ayak basma yerinin plastiği düştü. civic e gelirsek, arabanın motor kısmı da dahil olmak üzere ön kısım darma duman oldu. o güne kadar gözüme hep sağlammış imajı veren civic yerle bir oldu. jetta ya birkez bindim, civic e hiç binmedim ama bence jetta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 17 Mart 2010; 21:36:40 >
  • Otomobil'in Tekeli almanya'dır... Diğerleri sadece arabacık üretir...

VW Jetta mı Honda Civic mi
  • Alman Kalitesi Vs Japon Teknolojisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Honda Civic gerçekten çok sağlam araba servisi de iyi bana göre Honda Civic.

madem herkes civic demiş ben de çıkıntılık yapayım. bi gün arkadaşla ışıkta beklerken arkamızdan yeni kasa bi civic çarptı. bizim araba nissan skystar dı ve sadece tampon biraz yamulup ortasındaki ayak basma yerinin plastiği düştü. civic e gelirsek, arabanın motor kısmı da dahil olmak üzere ön kısım darma duman oldu. o güne kadar gözüme hep sağlammış imajı veren civic yerle bir oldu. jetta ya birkez bindim, civic e hiç binmedim ama bence jetta

2 defa kaza yaptık Honda ile birinde bariyerlere çarptık hızla babam yolda uyudu fakat sadece kendi kapısı incindi sol arka kapı içine göçtü birazda kaporta hafiften içine göçtü ama arabanın motor aksamı vs. serviste kontrol edildi sapasağlam çıktı.2010 modelleri çok güzel honda'nın.

• Çarpışma testinde Civic 4 yıldızlı,Jetta 5 yıldızlı.Bir de Civic'e bindiğimde şunu farkettim.Yüksek hızlarda aracın önü kalkıyor gibi,bana güven vermedi.
  • bende civic derim daha klas duruyor niyeyse kişisel düşünce tabi özellikle siyahları çok hoş
  • İki arabayıda sürdüm fakat 1.6 105 bg tdı sürdüm jettayı motoru hakkında yorum yapmam ama yol tutuşu civicten daha başarılı civic yatıyor biraz sert girince jetta daha güvenli ve kaliteli iç mekan olarak civic otomatik biraz geç tepki veriyor manual al derim alırsanda civici.
  • civic tabi hocam. karizması yeter. ama civici devirli kullanmanı tavsiye ederim. özellikle rampalarda 5500 deviri görmeden vites değiştirme arabanın hızı düşüyo.
  • tüp taktırmayı düşünmüyorsanız 30 bine 1.6 fsi comfortline bulabilirsiniz.jetta güvenlik iç mekan kalitesi yol tutuşu bakımından civic ten daha iyi bi araç.hondanında dış görünüşü gayet şık. özellikle füme rengi hoşuma gidiyor.ikiside güzel araç ama ince noktaları iyi düşünmek lazım.iki aracıda test edin öyle alın derim ben. şimdiden hayırlı olsun
  • vw jetta tabiki
  • :), :), :)

Simdi Otomobil Genel gibi bir bolum oldugu icin sukrettim.
  • Konu disi bile olsa, Honda sempatizanlarinin parametrelerine ve kac yas grubunun nasil savunduguna bakarmisiniz.
    Bu da ayrica irdelenmesi gereken bir nokta
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.