Bildirim
VW Jetta mı Honda Civic mi
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
dacia duster -
Otomobil bölümüne aç konuyu ordakiler daha iyi anlar..Ayrıca yeri de burası değil zaten. -
Civic bence daha bi genç arabası.Ama basıncada gitmeme gibi bi sakatlığı var.Gaza bastıkdan bir süre sonra hızlanıyor yani araç.Otomatik için diyorum tabi.Belki tüm otomatiklerde durum böyledir bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 17 Mart 2010; 19:01:40 > -
Honda Civic gerçekten çok sağlam araba servisi de iyi bana göre Honda Civic.quote:
Orijinalden alıntı: 1nvdr
Civic bence daha bi genç arabası.Ama basıncada gitmeme gibi bi sakatlığı var.Gaza bastıkdan bir süre sonra hızlanıyor yani araç.Otomatik için diyorum tabi.Belki tüm otomatiklerde durum böyledir bilmiyorum -
Otomobil bölümüne açsan daha iyi gibi.. İyice araştır derim + ve - lerini araçların.. Kullananlardan bilgi al özellikle. Araba forumlarında daha çok bilgiye ulaşırsın. Çünkü burada bazı kişiler sırf tipi için şu araba diyecek kafan karışabilir. -
jetta akar....quote:
Orijinalden alıntı: Ekvador
Otomobil bölümüne açsan daha iyi gibi.. İyice araştır derim + ve - lerini araçların.. Kullananlardan bilgi al özellikle. Araba forumlarında daha çok bilgiye ulaşırsın. Çünkü burada bazı kişiler sırf tipi için şu araba diyecek kafan karışabilir. -
jetta tabiki.quote:
Orijinalden alıntı: Emre!
jetta akar....
Alıntıları Göster -
passat ile karşılaştırsaydın passat derdim. ama jetta dediğin için civic diyorum. hız bakımından civic passattan daha iyi ama passatın donanımı çok sağlam. aslına bakarsan ikiside çok iyi araba seçim zor olsa gerek senin için. Ama daha sonralardan satmakta sorun çıkmasını istemiyorsan Jetta'yı seç derim.quote:
Orijinalden alıntı: Emre!
jetta akar....
Alıntıları Göster -
HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...quote:
Orijinalden alıntı: ßiliyorum
passat ile karşılaştırsaydın passat derdim. ama jetta dediğin için civic diyorum. hız bakımından civic passattan daha iyi ama passatın donanımı çok sağlam. aslına bakarsan ikiside çok iyi araba seçim zor olsa gerek senin için. Ama daha sonralardan satmakta sorun çıkmasını istemiyorsan Jetta'yı seç derim.
Alıntıları Göster -
Bu karşılaştırma da Civic toz yutturur.quote:
Orijinalden alıntı: savarana
HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...
Alıntıları Göster -
quote:
HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: R-H
quote:
gel benim eski 1992 vectra gt ile kaldırakmı modlu 235hp 2.0 kim kimi tokatlar görürüz(ankara)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 17 Mart 2010; 20:34:31 > -
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleRquote:
Orijinalden alıntı: R-H
quote:
gel benim eski 1992 vectra gt ile kaldırakmı modlu 235hp 2.0 kim kimi tokatlar görürüz(ankara)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Anesthesia`
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 18 Mart 2010; 20:43:35 >
-
bende hata konuyu konu dışına açtım buraya geliceğini düsünemedim konununquote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
Alıntıları Göster
-
tabııkı honda cıvıc.quote:
Orijinalden alıntı: Schneeflocke
Alıntıları Göster
sekıl olarak cıvıc.
servıs ucretlerı ıcın cıvıc
uzun sure saglamlık ıcın cıvıc
su kasanın dızelı yok ya asıl o kotu.accord dızel secenegı koyup cıvıc ı oksuz bırakan honda
ama ben olsam yenı kasa cıvıc alıcagıma temızınden 2. el bır atl kasa accord alırdım
-
Arkadaşım mal mısın otomobil bölümü var git oraya sorsana...Hayret bişey çişi gelen buraya sorar hale geldi artık.quote:
Orijinalden alıntı: MMX 166
tabııkı honda cıvıc.
sekıl olarak cıvıc.
servıs ucretlerı ıcın cıvıc
uzun sure saglamlık ıcın cıvıc
su kasanın dızelı yok ya asıl o kotu.accord dızel secenegı koyup cıvıc ı oksuz bırakan honda
ama ben olsam yenı kasa cıvıc alıcagıma temızınden 2. el bır atl kasa accord alırdım
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: foreverkinqs
jetta tabiki.
Benzer içerikler
- skoda yeti alınır mı
- audi a4 1.8 tfsi neden tutulmuyor
- range rover 2.0 motor sorunu
- bedelsiz ağır hasar kayıtlı araç alınır mı
- seat arona yorumlar
- en az yakan arabalar
- renault logan
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X