Şimdi Ara

VW Jetta mı Honda Civic mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben bu iki otomobil arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir baktıgım model aralığı 2007-2010 civic motor olarak jettadan daha üstün görnüyor bütçem 30.000 tl sizce hangisi bu arada jetta veya civic in hangi segmentini almamı önerirsiz şimdiden teşekkürler

• dacia duster
  • Otomobil bölümüne aç konuyu ordakiler daha iyi anlar..Ayrıca yeri de burası değil zaten.
  • Civic bence daha bi genç arabası.Ama basıncada gitmeme gibi bi sakatlığı var.Gaza bastıkdan bir süre sonra hızlanıyor yani araç.Otomatik için diyorum tabi.Belki tüm otomatiklerde durum böyledir bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 17 Mart 2010; 19:01:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

Civic bence daha bi genç arabası.Ama basıncada gitmeme gibi bi sakatlığı var.Gaza bastıkdan bir süre sonra hızlanıyor yani araç.Otomatik için diyorum tabi.Belki tüm otomatiklerde durum böyledir bilmiyorum
    Honda Civic gerçekten çok sağlam araba servisi de iyi bana göre Honda Civic.
  • Otomobil bölümüne açsan daha iyi gibi.. İyice araştır derim + ve - lerini araçların.. Kullananlardan bilgi al özellikle. Araba forumlarında daha çok bilgiye ulaşırsın. Çünkü burada bazı kişiler sırf tipi için şu araba diyecek kafan karışabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekvador

Otomobil bölümüne açsan daha iyi gibi.. İyice araştır derim + ve - lerini araçların.. Kullananlardan bilgi al özellikle. Araba forumlarında daha çok bilgiye ulaşırsın. Çünkü burada bazı kişiler sırf tipi için şu araba diyecek kafan karışabilir.
    jetta akar....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel corsa mı vw polo mu?
    geçen yıl açıldı
    VW GOLF mü TOYOTA AURİS Mİ?
    13 yıl önce açıldı
    vw polo mu seat ibiza mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

jetta akar....

Alıntıları Göster
    jetta tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre!

jetta akar....

Alıntıları Göster
    passat ile karşılaştırsaydın passat derdim. ama jetta dediğin için civic diyorum. hız bakımından civic passattan daha iyi ama passatın donanımı çok sağlam. aslına bakarsan ikiside çok iyi araba seçim zor olsa gerek senin için. Ama daha sonralardan satmakta sorun çıkmasını istemiyorsan Jetta'yı seç derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßiliyorum

passat ile karşılaştırsaydın passat derdim. ama jetta dediğin için civic diyorum. hız bakımından civic passattan daha iyi ama passatın donanımı çok sağlam. aslına bakarsan ikiside çok iyi araba seçim zor olsa gerek senin için. Ama daha sonralardan satmakta sorun çıkmasını istemiyorsan Jetta'yı seç derim.

Alıntıları Göster
    HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

HONDA CIVIC-ACCORD bunların varya otabanda tokatlıyamıyacağı çok az araba vardır ...

Alıntıları Göster
    Bu karşılaştırma da Civic toz yutturur.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: R-H

quote:

gel benim eski 1992 vectra gt ile kaldırakmı modlu 235hp 2.0 kim kimi tokatlar görürüz(ankara)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 17 Mart 2010; 20:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: R-H

quote:

gel benim eski 1992 vectra gt ile kaldırakmı modlu 235hp 2.0 kim kimi tokatlar görürüz(ankara)

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 18 Mart 2010; 20:43:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Alıntıları Göster
    bende hata konuyu konu dışına açtım buraya geliceğini düsünemedim konunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Alıntıları Göster
    tabııkı honda cıvıc.
    sekıl olarak cıvıc.
    servıs ucretlerı ıcın cıvıc
    uzun sure saglamlık ıcın cıvıc

su kasanın dızelı yok ya asıl o kotu.accord dızel secenegı koyup cıvıc ı oksuz bırakan honda

ama ben olsam yenı kasa cıvıc alıcagıma temızınden 2. el bır atl kasa accord alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

tabııkı honda cıvıc.
    sekıl olarak cıvıc.
    servıs ucretlerı ıcın cıvıc
    uzun sure saglamlık ıcın cıvıc

su kasanın dızelı yok ya asıl o kotu.accord dızel secenegı koyup cıvıc ı oksuz bırakan honda

ama ben olsam yenı kasa cıvıc alıcagıma temızınden 2. el bır atl kasa accord alırdım

Alıntıları Göster
    Arkadaşım mal mısın otomobil bölümü var git oraya sorsana...Hayret bişey çişi gelen buraya sorar hale geldi artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

jetta tabiki.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.