Şimdi Ara

VW Jetta Mı Renault Fluence mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
25.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: umtdrn

kavgamı çıkarmak istiyorsun arkadaşım

adam düzgünce birşey sormuş her jettala ilgili olan şey kavgalama bitiyor

neyse soruyu cevaplandırayım

ben jetta 1.4 tsi 122 tavsiye ederim çünkü fluence yeni çıkan bir araç ve şu an için başlangıç fiyatı 37000 lira almak isteseniz bile donanımsız alacaksınız fiyatla karşılaştırdığımız zaman

Jetta 1.4 Tsi 43 bin TL gibi bir fiyattan başlıyor diye biliyorum, acaba arkadaş 1.6 102hp Trendline'dan bahsediyor olabilir mi?

Şahsen iki aracı da almam, bu fiyata Focus 1.6 115hp Ti-VCT Titanium Esp+Tcs 38 bin TL'ye alıp binerim.

Edit: Focus tavsiyesi 2 olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 15 Kasım 2009; 15:47:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

Şu anki fiyatlarıyla Fluence almak çok mantıksız. Jetta alırdım ben olsam.

Honda Civic düşünmez misiniz peki??

Bagaj hacmi önemli diyen birine Civic önermek enteresan değil mi?

Civic'in ufak bir bagajı var,hatta sedana göre ufacık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sametadali

quote:

quote:

ben jetta 1.4 tsi 122 tavsiye ederim çünkü fluence yeni çıkan bir araç ve şu an için başlangıç fiyatı 37000 lira almak isteseniz bile donanımsız alacaksınız fiyatla karşılaştırdığımız zaman

sonuçta vw ile reno karşılaştırılmış bu durum her zamanki gibi vw ci bazı arkadaşların zoruna gider birazdan başlarlar renoda arabamı ya demeye...

ben açıkca söyleyeyim ben vw ci değilim ama bu tür muhabbetler sıkıyor artık

evet ilk başlarda eğlenceli oluyodu ama artık sıkmaya başladı hep aynı şey

• Tabiki vw jetta.Biraz daha parayı artırırsan kesinlikle HONDA CIVIC.RAHAT RAHAT SORUNSUZ BİNERSİN....
  • quote:

quote:

valla genelde kavgayla bitiyor hocam. ben vw kullanıcısıyım şimdi bu soruya cevap vermek istesem jetta derim ama vw kullanıcısı olduğum için değil, jetta nın daha iyi bir araba olduğunu düşündüğüm için. işte bu son cümlem tartışma yaratabilir diye düşünüyorum

• 2.el VW Jetta 1.4 TSI DSG 122 HP
  • Fransız arabalarına karşı bir kin var , önermiyorum

O fiyata 0 alacağınız Jetta'nın bildiğim kadarıyla en boşu. Orta konsol böyle olacak

VW Jetta Mı Renault Fluence mi?

Jetta olacaksa 2.el düşük km'li Comfortline yada daha donanımlısı varsa ( bilmiyorum bağışlayın ) onu öneriyorum

+ Olarak ;

http://www.sahibinden.com/1700_km_de_2009_model_ford_focus_titanium_x_paket-24WQQaXQQ16901852WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/meraklisina_cok_temiz_honda_bej_premium-03WQQaXQQ15893035WQQpXQQdisplayitem?
    http://www.sahibinden.com/6000_km_de_sifirindan_farksiz_beyaz-ciddi_olanlar_lutfen-46WQQaXQQ18537887WQQpXQQdisplayitem?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 15 Kasım 2009; 18:00:36 >

• Ben sadece kendi önerimi soyledim. Bildigim kadariyla focusun sedani uretilmiyorbartik ama kesin bi bilgim yok. Honda civic dusunmuyorum zaten, jettanin saglam bir durusu var. Kia filan istemiyorum. Cruze da.. Genis bir aile otomobili olsa yeter bana. Fiyat olarak en fazla 40.000 olur. Genel olarak fluence reddedilmis tarafiniZdan :) peki bana 40000e kadar 0, kaliteli hangi araclari onerirsiniz? Yedek parca ve bakim fiyatlarini goz onunde bulundrursak hangi arac benim icin kullanisli olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

jettayı sevmem ama fluence ile de karşılaştıracak kadar değil. İksinde biri alınacaksa cetta

al benden de o kadar
  • Fluence bence çok güzel bir otomobil, fakat 38.000TL'ye karşılık sunduğu fazla bir şey yok. Eğer 40.000TL'ye çıkarsanız Expression donanımlısı var. Onu kesinlikle tavsiye ederim.
  • Bugun canli olarak Renault Fluence gordum. Uzun suredir gordugum, yeni uretilmi$ en cirkin araclardan biriydi. Onden boyle bir abuk gorunuyor arac. Ayrica karoser $asiye tam oturmami$ gibi, ani bir frende tekerlekler falan kalacak, geri kalan devam edecek gibi Gorunu$ konusu biraz subjektif, onun da biliyorum. Ancak Fluence cidden epey cirkin olmu$.
  • Bu gün fluence gördüm. o kadar güzel gelmedi gözüme. Yukarıda aralarda güzel başka alternatifler önerilmiş ama eğer ikisi arasında kalsaydım Jetta'yı alırdım.
  • Ben cruze a bakmanızı tavsiye ederim..

edit:demiştim ama düşünmüyorum demişssiniz yeni gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CThirty -- 15 Kasım 2009; 20:14:24 >
  • 38bin e Jetta da Fluence da alınmaz.. İkiside o fiyata çok boşlar
  • Jetta, beğendiğim bir model. Burada kullanmadan gereksiz yorum yapanların aksine iki buçuk sene kullandım. Tavsiye ederim.

Fluence'yi beklemek lazım, yeni bir model. Insignia'da bile ilk modellerde bazı önemsiz de olsa sıkıntılar oldu... sıfır km alacaksanız eğer Jetta'yı gönül rahatlığıyla alın, ha sonuçta o da kul yapısı belki onda daha büyük sorunlarda olabilir.. ancak toplum psikolojisi işte..

Jetta hususunda çoğu olumsuz eleştiriler kulaktan dolma yapılıyor, aldırış etmeyin. DH'de ömründe hiç jetta kullanmamış hatta ve hatta binmemiş olanlar bile akıl almayacak eleştiriler yapıyorlar.. o yüzden siz enine boyuna yine de araştırın...

benim tavsiyem 1.4 tsi motor + dsg ikinci el temiz bulabilirseniz değerlendirin... Bence marka model ne olursa olsun şu anda sıfır km almak mantıksız...

iyi akşamlar..

Ekleme: Yukarıda gözüme çarptı, bir arkadaş Cruze önermiş.. Belki de şu an alınacak en mantıklı sıfır km otomobil... Cepa'da incelemiştim, iç mekan bence çok şık ve başarılı... Malzemeler de kaliteli duruyordu.. Deri direksiyon vs de vardı.. Ancak o da yeni bir model olduğu için mekanik ya da şanzuman olarak kullanan birisine danışmak lâzım.

Eğer sıkıntı yoksa bence Cruze çok mantıklı olur. Hem tasarım olarak Jettadan da Yeni Füluğanz'dan da iyi...

Bi edit daha yapiym: İllaki bu iki araç içinden olsun diyorsanız Jetta alın... bazı arkadaşlar Focus önermişler, tabii herkesin kendi fikri saygı duyuyorum.. ben olsam Jetta tercih ederdim.

Ancak yine de biraz daha araştırmak da fayda var. Başka başka fikirler gelir birazdan...

Hatta aklıma ilginç şeyler geldi bile:

http://www.sahibinden.com/onemli!_2007_makyajli_temiz_c320_kazasi_yoktur-42WQQaXQQ14232629WQQpXQQdisplayitem 220 beyir

http://www.sahibinden.com/son_firsat-11WQQaXQQ12444372WQQpXQQdisplayitem beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 15 Kasım 2009; 20:40:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: asilx

38bin e Jetta da Fluence da alınmaz.. İkiside o fiyata çok boşlar

asil görüşemiyoz hocam.. ünalda kırşehire gitti.. bi buluşma vs mi ayarlasak?

orta yol keskinde buluşuruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahbaba -- 15 Kasım 2009; 20:30:00 >
  • Bence direk Cruze al.Hem ful bir aracın olur.Yadan yukardaki C320 de fena değil.
  • mazda3 öneren olmamış,f/p olarak en iyisi şuanda.esp standart,iç mekan kaliteli,dizaynı ikisindende güzel.baz donanım touring bile çok dolu,37000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: antares07

mazda3 öneren olmamış,f/p olarak en iyisi şuanda.esp standart,iç mekan kaliteli,dizaynı ikisindende güzel.baz donanım touring bile çok dolu,37000 tl

Ben o kadar çok Mazda 3 sayıkladım ki, bu konuda da artık reklamını yapmayayım dedim. Adama sorarlar komisyon mu alıyorsun diye.
  • 2sinide alma birazdaaha par kıy honda cıvıc yada corolla al
    illa alman malı diyorsan 2,el passat
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.