Şimdi Ara

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
1
Favori
11.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardday

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Vw olsun da isterse 45'lik plak çalsın yeter diyenler BİRLEŞİN!

Hocam bir lafin varsa tezi curutecek burda soyle neden milleti cagirma geregi duyuyorsun.Kendin savunamiyormusun neyi savunacaksan.Anlat yaz tartisalim buyur...Biz sadece bir takim gercekleri gostermeye calisiyoruz.Ki bunu aldigi odullerle firmalar kanitliyor. Ozetle bom bos arabalara ederi fiyat verin.A yada B araci fark etmez.Yeterki kaziklanmayin artik.Ha paralar gani ise Allah daha cok versin ve herkesi zengin edin.

Benim vw'im yok ki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

quote:

Orijinalden alıntı: _eRay

Vw olsun da isterse 45'lik plak çalsın yeter diyenler BİRLEŞİN!

Ne 45'liği Tok Kapı Sesi varken o Kapı Sesinden müzik bile üretebilirsiniz

Benim arabamda da yok usb ama yok diye de renoya hergün küfrediyorum. Yok aux varmış, bluetooth varmış usb'ye gerek yokmuş diyenler kendini kandırır. Önceki mesajımda ironi yaptım ama her zaman ki gibi anlaşılmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Konu yerinde, ama burada suçlu distribütör değil mi??

Kaldı ki, kendi konumda da belirtmiş idim, 2013 model Polo'larda bile hala ESP'nin opsiyonel olması, yan ve perde havayastıklarının parayla bile satın alınamaması bence daha büyük bir ayıp, şimdi bana fanatik diyeceksiniz ama USB gerçekten umrumda değil, jant-sis farı bilmemneden önce güvenlik kalemlerinin standart hale gelmesi lazım.

Chevrolet bu konuda güzel bir adım attı Aveo ile. Umarım diğerleri de takip eder bunu.

Ama, bir forum klasiği olaraktan en çok yerin dibine sokulan marka/modeller en büyük satış hacmine ulaşıyor... (Renault Symbol, Fiat Linea, Vw'nin tüm ürün gamı, Honda Civic Sedan gibi). Forumun fanatiği olduğu pek çok model de yerlerde geziyor...O yüzden, Doğuş'un mentalitesinin pek değişceğini malesef sanmıyorum.

Kendim 2 sene içerisinde yeni araba alabilirim, yada annemin aracını üzerime alıp ona yeni B segmenti araç bakabiliriz, MEVCUT KOŞULLARDA POLO LİSTEME DAHİ GİRMEYECEKTİR. Anti-VW'ciler bu mesajımın SS'ini alın

Yeni polo çıkar sen alırsın

1.2 tsı 105 beygir DSG

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpgg

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Herşeyi Bilen Adam

quote:

bu bölümde çok gülüyorum ya. her konu sidik yarışına dönüyor. ego savaşı. ben vw aldım hepinize çakar. bende şu var ezer. seninki dandik. lise bile değil ilkokul seviyesine çekiliyor olaylar. kimin neye gücü yetiyorsa onu alır. araba sonuçta bu. biryerden biryere gidersin kitler bırakırsın. bu nasıl ego tatminidir ya. gelişmiş ülkelerde insanlar parayı kendini eğitmeye kendine birşeyler katmaya yada eğlenmeye dünyayı gezmeye harcarken bu bizim insanımızın yaşadığı kafa neyin kafası? bu arabaları alabilecek kadar para kazanıyorsanız hiçbiriniz mal değilsiniz demektir. açıp araştırıp bakın kafanıza ne yatıyorsa onu alın. milletin aldıgınada çamur atmayın. genlerimizde var heralde bu olay eleştirilerimiz yapıcı değil hep yıkıcı..

kesinlikle doğru bir cevap adamlar zorla satmıyor kardeşim btercih meselesi neyin kafasını yaşıyorsunuz yeter ya şu forumda biraz güzel şeylerin konusunu açında millet bilgilerinizden faydalansın

Aklın sıra her şeyi biliyorsun, şey'in ayrı yazılması gerektiğini bilmiyorsun.
    Bu basit "şey"i bile bilememen, sana otomobil konusunda notumu vermemi sağlıyor.
    Aferin.

edebiyatçı değilim umrumda değil şey ayrı yazılmış imla hatası varmış anlatım bozukluğu varmış.devlete tasarı vermiyorum akademik makale yazmıyorum.alelade bir foruma mesaj atıyorum dikkat etmeme gerek yok böyle şeylere. mühendisim iş güvenliği uzmanıyım. söyleyecek laf bulamayınca böyle ufak şeylerden saldırıp haklı çıkmaya çalışmanı çok acınası ve çaresiz durumda olduğuna bağlıyorum. burdan sonrada laf yarıştırmam mahalle karıları gibi uzatmayalım mevzuyu.

Sana dememiştim ama görüyorum ki Yemekteyiz yarışması ruh haline sahipsin.
    Allah şifa versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 12 Ocak 2013; 14:14:26 >

• Bende 2005 Golf V Comfortline var ancak arka kapılar'da hoparlör bile yok :))) Vw bu usb'yi çok görmemek lazım :)) Geçen 2012 Caravella sürdüm onda bile yoktu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Kaldı ki, kendi konumda da belirtmiş idim, 2013 model Polo'larda bile hala ESP'nin opsiyonel olması, yan ve perde havayastıklarının parayla bile satın alınamaması bence daha büyük bir ayıp, şimdi bana fanatik diyeceksiniz ama USB gerçekten umrumda değil, jant-sis farı bilmemneden önce güvenlik kalemlerinin standart hale gelmesi lazım.

Chevrolet bu konuda güzel bir adım attı Aveo ile. Umarım diğerleri de takip eder bunu.

Ama, bir forum klasiği olaraktan en çok yerin dibine sokulan marka/modeller en büyük satış hacmine ulaşıyor... (Renault Symbol, Fiat Linea, Vw'nin tüm ürün gamı, Honda Civic Sedan gibi). Forumun fanatiği olduğu pek çok model de yerlerde geziyor...O yüzden, Doğuş'un mentalitesinin pek değişceğini malesef sanmıyorum.

Kendim 2 sene içerisinde yeni araba alabilirim, yada annemin aracını üzerime alıp ona yeni B segmenti araç bakabiliriz, MEVCUT KOŞULLARDA POLO LİSTEME DAHİ GİRMEYECEKTİR. Anti-VW'ciler bu mesajımın SS'ini alın

1.2 tsı 105 beygir DSG

Mevcut koşullarda almam dedim Cihan'cım, arkasında da dururum. Ama makyajlı Polo'larda ESP ve havayastıkları standart hale getirilirse, fiyat da uygun olursa bir daha düşünebilirim, kendi aracımızdan memnunuz sonuç olarak.

Yani bir daha Polo almaz olursam, bunun sebebi Doğuş'un mantığı olmaz, servis fiyatları her markanın aynı zaten.. Ben burdakinden de memnunum... Ama GÜVENLİK donanımları daha büyük önem taşıyor. Bir de DSG'nin gidişatı da önemli tabii...

• quote:

quote:

quote:

1.2 tsı 105 beygir DSG

Mevcut koşullarda almam dedim Cihan'cım, arkasında da dururum. Ama makyajlı Polo'larda ESP ve havayastıkları standart hale getirilirse, fiyat da uygun olursa bir daha düşünebilirim, kendi aracımızdan memnunuz sonuç olarak.

Yani bir daha Polo almaz olursam, bunun sebebi Doğuş'un mantığı olmaz, servis fiyatları her markanın aynı zaten.. Ben burdakinden de memnunum... Ama GÜVENLİK donanımları daha büyük önem taşıyor. Bir de DSG'nin gidişatı da önemli tabii...

ESP kesin olur

Ben 6 airbag olur diye düşüyorum

Mantıklı olursa Polo alınır diye düşünüyorum ama bu hali ile alınmaz

• quote:

quote:

quote:

1.2 tsı 105 beygir DSG

Bu DSG sorunu çok fena! Kesin çözüme ulaşmadan bilinçi tüketicinin yanaşacağı bir durum değil...

Bazı araçlarını beğeniyorum Fakat! dsg beni her zaman geri çekiyor...

Daha önce de yazmıştım; The Beetle 1.2 TSI 105 PS DSG (beyaz) beğendim. 2 gün düşündüm dsg, dsg, dsg, dsg.....

"İki ucu kuş kakalı değnek" misali neresinden tutacağımı bilemedim. Sorun tam anlamı ile çözülüp tutacağım kenar
    temizlenene kadar "tutmamaya karar verdim".

• quote:

ESP kesin olur

Ben 6 airbag olur diye düşüyorum

Mantıklı olursa Polo alınır diye düşünüyorum ama bu hali ile alınmaz

Türkiye ye gelecek olanlar da olacağını HİİÇ sanmam. Ama! oldu ya, şimdi OLDU diyelim.

Mevcut dsg'li Pola'ya orantılarsak, acaba kaç paraya satar doğuş?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Jetta 1.4 TSI 122 PS comfortline 49.200 TL.
    Kia Cerato 1.6 CVVT 128 PS Comfort M/T 50.000 TL.

Benzinli, manuel C-sınıfı Kia 50.000TL olmuş. Yok daha neler.

Neyi var anlayamadım ? İkisi de benzer fiyat , cerato'nun kalite olarak bi eksiği mi var jetta'dan ?

Ben almam. Alana da mani olmayayım. Rakipleri ile aynı fiyata alacaksın, bir de yakınların "Kia mı?" dedikçe sinirlerin bozulacak. Neden alayım? Satarken niye zorlanayım, bir de ucuza satayım? Bu araç zevk aracı falan değildir. Sıradan C-sınıfı bir araçtır. İkinci eline de, parça bulunurluğuna ve ucuzluğuna da bakarım. Civic Premium ve Jetta 1.2 Tsi Highline fiyatına satılan Cerato Comfort almam. Aynı fiyata satılan Kia çok daha fazla şey sunmalı ki insanlar almayı düşünebilsin.

Maaşallah Çarpışma testleri de pek güzel.

VW'LERDE USB'NIN OPSIYONEL OLMASI?

yani kasıtlımı yapıyorsunuz anlamıyorum.. bi insan kendini bile bile ele verirmi ? verdiğin tabloda jettada rezil !!

• kapı kolu olmasa yine alınır. vosvos la bu borumu :))))
  • vw zaten yok satıyo ne gerek var daha fazla masrafa düşüncesindeler bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

USB girişine çok da gerek yok.
    Sonuçta Golf'ün her versiyonunda SD kart girişi mevcut.

Trendline'ların hepsi mantıksız.

Usb ile sd kart bir tutulamaz. Biri digerinden daha onemli ise kesinlikle usbdir.

Ben SD'yi tercih ederim. Çünkü takınca USB bellekler gibi dışa çıkıntı yapmıyor. Görüntü kirliliği olmuyor.

16gb SD kart 20 lira.

Sandisk Cruzer Fit gibi modeller ufak boyutları sayesinde USB girişine takıldıklarında sırıtmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman
    Satarken zorlanmak diye bir olayı, siz vw sahipleri veya vw severler uyduruyorsunuz, kusura bakmayın. Kimse aracını, doğru fiyat verdikten sonra satarken zorlanmaz. Benim aracım 35.000 TL ye 2011 yılında alınmış, bugün 35.500 veriyorlar

Bu durumun vahametini gösterir. 2012 model sıfırı 50.000TL'ye satılan aracın 2011'i sadece 35.500TL ediyorsa değer kaybı çok demektir. Siz aldığınız zaman Cerato'nun fiyatı gayet mantıklı bir seviyedeymiş ve doğru tercih yapmışsınız.

quote:

Aracın sıradan C sınıfı olduğu doğrudur. İkinci elde parçası da bol, parçasının fiyatı da ucuz. Bakınız, bakımlara giderken, diğer vw sahipleri motor yağını kucaklayıp gidiyorlar, sorabilirsiniz. Ben motor yağını da servisten alıyorum ve bakımı 250-300 TL tutuyor. (45.000 bakımı 180 TL tutmuştur. Keşke tarayıcıdan geçirseydim...)

Mesele sadece bakım fiyatları değil. Araç eskidikçe "çıkma" parçalar önem kazanır. Bir farınız kırıldığında kasko hasarsızlık indirimini bozmamak için servisten 400-500TL'ye sıfır far almak yerine, sağlam "çıkma" farı 100-150TL'ye alabilmek büyük imkandır. Cerato kaç tane satıldı ki, çıkma parçası bulunsun?

Bakım fiyatları da benim için önemli değil. Serviste sadece garantinin devamı için ilk bakımı yaptırırım, belki onu da serviste yaptırmam.

quote:

Aynı fiyata satılan Cerato, sandığınızdan fazlasını sunuyor. Önce Kia bayisine gidip, aracı inceleyeceksiniz, sonra sunduklarının az olduğu konusunda buyrun gelin başlık açın. Neye dayanarak sunduklarının az olduğunu iddia ettiğinizi sorabilir miyim? En baz donanımında ESP standart olan bir araçtır.

Aynı fiyata satılan Civic Premium'a göre donanımı düşük. Cerato Comfort'ta:
    - Dijital otomatik klima,
    - Geri görüş kamerası,
    - Yokuş kalkış desteği,
    - Yağmur sensörü,
    - Hız sabitleyici

Donanımları var mı?(Emin olmadığım için soruyorum.)

quote:

Ayrıca, vermiş olduğunuz resimde, Ceratonun vw den daha rezil olduğuna dair bir duruma rastlayamadım. Yan çarpışmada 1 yıldız az almış... Bu mu güvensiz tabir ettiğiniz araç? vw de Civicten daha kötü durumda. Madem güvenlik sizin için bu kadar önem arz ediyor, neden Civic tercih etmyorsunuz da vw aldınız? Arada yine 1 yıldız fark var.

Benim VW'm yok. Ben Japon araçlarını tercih ederim ve kullanıyorum. Ama Cerato yerine Jetta'yı tercih edeceğim kesin. Ayrıca Cerato'da yandaki yolcuyu koruma konusunda ciddi bir zaafiyet var. Canınızdan çok sevdiğiniz bir kişi ile araca binecekseniz, bırakın aracı o sürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku
    Sen 50 bin verip de Kia alana "Kia mı?" diyorsun?

Arkadaş nasıl bir zekanız var sizin?

Yakınlar da otomobil gurusu ya bama.. Söyledikleri kural kabul ediliyor.

Ben genelde Kia alan göremediğim için öyle deme şansım olmuyor.

Yukarıda da yazdım. Kia rakiplerinden fazlasını sunmadığı sürece, rakipleri ile aynı fiyata ben almam. Bu millet de almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

quote:

Maaşallah Çarpışma testleri de pek güzel.

yani kasıtlımı yapıyorsunuz anlamıyorum.. bi insan kendini bile bile ele verirmi ? verdiğin tabloda jettada rezil !!

Ben Jetta'yı savunan bir kişi değilim. VW'ci hatta VW kullanıcısı da değilim. Şahsen Japon araçlarını tercih ediyorum. Kendimi nasıl ele vermiş olabilirim? Somut gerçekleri ortaya koyarak mı? Zaten forumun sıkıntı da bu. Her arabaya hak ettiği şeyleri söyleyince, insan o markanın fanatikleriyle de, antileriyle de çatışmak durumunda kalıyor.

Bu arada Jetta'nın rezil dediğiniz hali bile Cerato'dan iyi.

• USB hadi lüks diyelim Polo'da torpidoda aydınlatma yok
  • quote:

edebiyatçı değilim umrumda değil şey ayrı yazılmış imla hatası varmış anlatım bozukluğu varmış.devlete tasarı vermiyorum akademik makale yazmıyorum.alelade bir foruma mesaj atıyorum dikkat etmeme gerek yok böyle şeylere. mühendisim iş güvenliği uzmanıyım. söyleyecek laf bulamayınca böyle ufak şeylerden saldırıp haklı çıkmaya çalışmanı çok acınası ve çaresiz durumda olduğuna bağlıyorum. burdan sonrada laf yarıştırmam mahalle karıları gibi uzatmayalım mevzuyu.
    Detaylara önem vermeyen İş Güvenliği Uzmanından bi cacık olmaz hocam.

Detaylara dikkat et, mahkeme köşelerinde sürünürsün sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

500 yada 1500 bunu çok takıntı yapmayın, büyük rakamlar neticede. 2 değil 4 boş cd alırsınız; bir lira tutar. Belli bir adedin üzerine çıkan mp3 ü flash bellektede olsa teyp menüsü ile kontrol etmeniz, aradığınızı bulmanız sorun olur. Mevcut durumda 2 mp3 cd si hastalık düzeyinde meraklı insanın bile beklentisini karşılar. Yani bir araçta usb girişi bir çok kullanıcı için elzem bir şey değildir, sizin iddianız lüzumsuz takıntılı. Dahili sistem flac dosyalarına açabilseydi benim için yüzbin mp3 almasından daha önemliydi
    fakat çalmıyor, buda bir eksikliktir, tekrarlıyorum usb aramadım hiç.

O kıytırık hoparlörlerden Flac dinlesek ne olur, DTS dinlesek ne olur? Benim için de usb çok önemli bir şey değil. Jack girişi olsun yeterli, çünkü araçlardaki playerları beğenmiyorum nerde dandik işe yaramaz bir alet varsa koymuşlar. Kendi playerımı jackdan bağlıyorum.

• bu dogus zaten zengin degil mi daha hala neden bu para kazanma cabası?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.